Gravidute&Mamici de IASI(113)
Raspunsuri - Pagina 13
Anilansa spune:
buna dimineata
iulia, mersi de 
azi sau anuntat 13 grade ... binisor zic eu,
ieri am stat afara cat am putut de mult ... de a fost si tati acasa, ca am avut masina in servis, la ce drumuri avem
, si am profitata de asta.
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Emma superba iesirea! Poze nu ai? Bazinele erau acoperite sau apa e termala?! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
N-am facut decat o poza in camera (ca era tare frumoasa)ca la baie n-a avut nimeni timp de poze ca ne-am balacit ca ursii. Este un bazin mare cu apa dulce si unul micut cu apa fierbinte si ffffffff sarata (care apropo mi-a facut tare bine la ovare).
Intr-adevar e f frumos. Daca vrei sa vezi bazinele cauta pe google hotel alunis si au poze pe site.
Numai bine!
Emma si Andrei (21.09.2007)
aeperju spune:
Ah am uitat sa mentionez ca e baza de tratament acolo deci bazinele sunt in interior. Singurul inconveninet este ca de la hotel pana la baza de tratament trebuie sa treci prin holuri si prin pasarela unde e foarte frig. Noi iesise doar in halate si am facut cale-ntoarsa si ne-am imbracat grosut aoi ne-am schimbat acolo la vestiar. Cica la Danubius e de doua ori mai bine (mai ales cu copil mic) dar e mai scump ca la alunis.
Emma si Andrei (21.09.2007)
alynta27 spune:
Salutare!
Emma m-am uitat la pagina lor! Faina balaceala! Si noi suntem mari amatori! Ati mers cu masina?Cat ati facut? Oricum de la voi e mai aproape!
Eu cred ca imi deschid o firma de curatenie! Am doua ajutoare de nadejde! David a varsat Cif pe covor si impreuna il nivelau cu mainile! Matei avea si in par! Asta in decurs de cateva secunde cat eu eram la bucatarie cu treaba!
Ieri am fost la tara dupa cum va povesteam! David a alergat, Matei s-a bucurat si el! Cel mic a mers de o mana, vroia sa prinda pisica si o lua in patru prin casa! Am ajuns pe seara obositi! I-am spalat si la 21 dormeau! Matei s-a foit si a plans peste noapte- de la un nou dinte ce se pregateste!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Anilansa spune:
Buna dimineata
Poftiti la
... matinali azi... 6.00![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
Anilansa spune:
Bun, revin ca domnisorul meu a inceput programul de prostioare
... se uita pe geam cum pleaca sotul la munca ... si era sa isi dea cu geamul in cap.
Alina
cu
Darius Gabriel
alynta27 spune:
Salutare!
Spor azi ca maine e zi de odihna ca doar e sarbatoare mare!
Am multe de facut! Sa vad ce reusesc cu nazdravanii!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
iulia-stefy spune:
Poze ALBUM Pofta buna!, cu imagini cu ce se poate face pentru copii din alimente... scuzati calitatea imaginii, dar si asa a fost tare greu sa le transform.....
dastefa e in spital de 4 zile cu Miruna si inca nu se stie ce are... mi-a trimis SMS azi.... Un gand bun pentru ele.