Gravidute&Mamici de IASI(113)
Raspunsuri - Pagina 12
inutsa spune:

Am ajuns ieri la sora. Suntem busy-busy de cum am ajuns: cumparaturi, plimbari etc ![]()
Suntem super ok aici, veselie, papa bun [cumnatul a promis ca imi face tiramisu
]. Am gasit si papica buna pt Bia, fara e-uri, conservanti sau alte prostii, in speta lactate, care-s valabile doar 5 zile , deci nu au "prostii". Bia s-a declarat multumita de crema de branzica si pireurile de fructe, a papaaaaaaaat
.
ralu se dau adevarate lupte cu astia mici, orice mica reusita e o maaaaaaaare victorie ![]()
kriss multumesc, dar mai intru eu pe aici![]()
v-am
! merg sa verific printesa ca am lasat-o dormind
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
iulia-stefy spune:
Va ofer o
si fugim afara....
Aseara am facut ficat pe gratar... si nu voia nici sa il guste... am incercat in fel si chip.... dar nimic... pana la urma i-am infipt o scobitoare in el si in varf i-am faurit impreuna un stegulet rosu din ardei si a fost tare incantata.... inca a mai vrut sa mai construim barcute... iar dimineata s-a dus si si-a adus farfurie, cascavalul din frigider, ardeiul si scobitori si a zis ca vrea sa construim barcute... si a mancat.... fara mofturi... Am observat ca daca ii fac sandvisurile sub forma de telefon mobil.... adica tai felia dreptunghi, o ung cu ceva si apoi pun ecran si taste din legume colorate.... e tare incantata. Daca mai gasesc am sa pun pozele de unde m-am inspirat.... sunt tot felul de animalute facute din legume si alte alimente..
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte....si va doresc sa aveti o saptamana usoara.
Am ramas datoare cu pozele cu animalute din alimente.... dar nu le pot incarca pe webshot... am sa vad eu cum le pun....
alynta27 spune:
Salutare!
Vad ca deja s-a "rarefiat" atmosfera! Cred ca mai toate suteti pe afara si cu treburi! Eu sunt extrem de fericita ca vremea e frumosa, nu mai zic de copii!
Lacra ce mamica ingenioasa!
Inesa ma bucur multtt pentru tine! Sa papati bunatati si sa va plimbati! Am sa-ti scriu un email!![]()
Eu m-am apucat de spalat! Am o programare la tara cu finii, la casa lor! Sa vedem cand apar! Asa ca azi ne vom distra in aer liber!
Sper sa nu intervina nimic! Am iesit ieri de doua ori, a doua oara de la 19 la 21.30! Foarte placut!
O saptamana miunata si sa fiti sanatosi!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Anilansa spune:
Buna
iulia, mersi de
... cred si eu sa fie incantata ... noi mai asteptam sa facem masinute
si telefoane mobile
Ieri am stat toata ziua afara
... am mers prin magazine un pic ... dedeman, praktiker si celelalte sa ne uitam dupa gratar
si sotul cu darius si-au cumparat cutii de scule 1+1 ca nu se poate
... apoi am fost la niste prieteni si am stat pina la 20.00 la ei, Darius nu se dadea plecat.
Sambata sotul la tuns
... si acuma ii zice ca e " galbenus de ou"
, azi e vreme schimbatoare vad, dar de iesit tot iesim![]()
o zi faina va dorim
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
aeperju spune:
Hop si noi!
AM fost in week end la Sovata la hotel ALunis. Super misto a fost mai ales ca sunt bazinele su apa dulce si apa sarata (care-mi face mie bine). Andrei s-a balacit de minune, am fost si la salina deci un sfarsit de sapataman tare reusit. Acum la gradi, serviciu, de-ale saptamanii :).
O saptamana usoara sa aveti!
Emma si Andrei (21.09.2007)
alynta27 spune:
Emma superba iesirea! Poze nu ai? Bazinele erau acoperite sau apa e termala?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
vanessa80 spune:
Acum chiar ca a venit PRIMAVARA.
E asa de frumos afara.
Ieri ne-am plimbat o gramada. Toata lumea mi-a admirat burtica. Sunt foarte mandra de ea.![]()
Am reusit sa scap si de constipatie, dar am facut toate combinatiile posibile pana am reusit. Aveam o burta foarte mare si abia puteam sa respir. Acum totul e bine.![]()
Va doresc o saptamana frumoasa.
23+