CLOSTILBEGYT - 3 PASTILE/ZI

CLOSTILBEGYT - 3 PASTILE/ZI | Autor: aziul

Link direct la acest mesaj

VA rog mult sa ma ajutati!
Am o problema... urmez un tratament de 3 luni cu CLOSTILBEGYT(5-9 ZI - 2/ZI) si cu UTROGESTAN (14-25 ZI-2/ZI) dar se pare ca nu am rezultate.
Am fost la control sa vedem ce se intampla si d-na Dr. mi-a marit doza de CLOSTLBEGYT(5-9 ZI-3/ZI) si UTROGESTAN(14-25 zi la 8 ore cate 2 pastile), aceasta fiind a 4-a luna de tratament.
De cateva zile am intrat pe siteul www.desprecopii.com, si am observat ca multe femei au incercat tratamentul cu CLOSTIBEGYT si au avut probleme.
MA SPERIE FAPTUL CA ESTE UN DOZAJ PREA MARE, credeti ca ar trebui sa schimb medicul?
Precizez ca in aceasta perioada nu am fost monitorizata de d-na doctor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Bine ai venit,mai intai si intai de toate!

In primul rand NU SE DA MEDICAMENTE DE STIMULARE FARA MONITORIZARE ECOGRAFICA.

E tare ciudat dr ta, daca nu te-a vazut ecografic , pe ce motiv ti-a marit doza?????

Sa te mai intreb ceva, dozarile (analizele ) hormonale , le-ai facut inainte de a incepe sa iei Clostybegyt??

Brrrrrrr, eu as fugi cat pot de dr asta!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

si mie mi se pare ciudat sa iti maresaca doza fara sa faca nici un fel de monitorizare. mai ales ca iei pastile de 3 luni. ar fi bine sa te duci si sa o iei la intrebari pe doctorita sau sa mergi la alt doctor.

eu iau 2/zi dar asta dupa ce la analize a vazut ca la 1/zi nu ovulam. stiu ca tratamentul maxim e 4/zi, asa ca 3/zi nu e mult daca medicamentul e prescris in cunostinta de cauza.

anis, nici mie nu mi-a facut monizare eco. numai estradiol in ziua 14 si progesteron in ziua 21. ambele au confirmat ca nu am ovulat, foliculul a fost prea mic.

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta spune:

in nici un caz nu se face tratament cu Clostylbegit mai mult de 3 luni. Dupa un tratament de 3 luni trebuie sa faci o pauza de cel putin 3 luni si abia apoi sa faci o alta serie de stimulari. Oricum, in timpul tratamentului este obligatorie monitorizarea ecografica (ecografie vaginala). Eu zic sa-ti schimbi rapid medicul si eventual incearca sa mai citesti pe forum, fetele au scris mai mult despre acest subiect. Te poti trezi ca ai fost hiperstimulata si asta nu e ce-ti doresti. Oricum, ar trebui sa faci o ecografie vaginala sa vezi urmarile. Iti doresc sa nu ai probleme si sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Am si eu o intrebare. Sotul a facut o spermograma? Si eu am facut tratament doua luni cu clomifen si abia dupa aia am aflat ca sotul avea oligoastenospermie, deci puteam lua si o tona de clomifen si il luam degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu spune:

La prescriptia de 2 tablete/zi timp de 1 luna nu s-a observat nici un folicul mai mare de 14 mm, fapt pt care dr mi-a dublat doza: 4/zi. Dar decizia a fost luata dupa 3 monitorizari si cu analizele facute inainte!
Deci f.f.f. mare atentie!
Dr mi-a spus ca in unele cazuri (ca al meu de ex), stimularea trebuie facuta mai puternic pt ca ovarele micropolichistice sunt refractare.., si daca nu raspund nici la doza mai mare trec la injectii....

spera si nu renunta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Părerea mea despre acest medicament este că e foarte prost.Adică nu dă rezultate deloc. N-am auzit pe nimeni care să fi reușit după Clostilbegyt, iar la mine n-a avut nici un efect, în afară de faptul că din cauza lui am căpătat un chist...

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

chiar daca mesajul este mai vechi...

eu sunt una care a ramas insarcinata cu clostybergit:)

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput