Senioare mari,mijlocii si mici (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Cu masina naspa sami, dar cu ousoarele cum stai?

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Eu deocamdata stau pe ganduri
Tb sa nu raman cel putin 6 luni dupa operatia de fibrom din feb.La controlul de 6 sapt nu pot sa merg ca dr e in strainatate,dupa Pasti poate sa ma vadaRez de la Anatomopatologic nu e gata ca si acolo dr a fost in strainatate.
Dr endocrinoloaga mi-a dat sa fac o gramada de analize ,ca dupa ce i-am zis ca am facut embolizarea fibromului ,mi-a zis ca nu tb, ca scade rezerva ovariana.Asa ca, vreau sa-mi fac toate analizele,de toate felurile pana in august-sept si dc totul e Ok sa fac FIV.Dar mi-a bagat un morcov in......... dr endocrinolog.Si mai am PCOS si sindromul antifosfolipidic si hipertiroidie sub tratament...si al meu o gramada de infectii care cedeaza la antibiotic si pe urma revin .......si din ce am citit, dr nu prea fac FIV cu ele ...asa ca eu visez
Hai ca m-am intins...scuze
si ai grija de tine si de minunea din burtica

Citat:
citat din mesajul lui danny1

Dona vital luam o data pe zi,30 ml cu apa.cu zmeur si napraznic tre sa ma uit pe notite ca a trecut mai mult de un an,sa nu vb prostii.
dar depinde de rez analizelor.rau nu fac,oricum.dar depinde si de buba fiecaruia.e clar ca naturistele m-au ajutat sa raman.dar intr-o luna am luat prea multe si,desi fusese sarcina,nu s-a putut implanta.nu trebuie nici exagerat. lyly,tu cum stai?
iar cu dragostea.......imi luasem gandul de la bebe,am facut cand am avut chef.pt ca ,cu o luna inainte teoretic trebuia sa se intampla,dar nu s-a intamplat.asa ca am zis ca fie ce-o fi.savuram mom.si ma rugam..e adevarat.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

lauraaaaaaaaaaaaaaa,te ascunzi??
multumim pt vot,laura!

galli nu ma ascund dar nu am mai avut timp sa postez! nu prea stam deloc prin camera... stam doar seara cand bem vinuletul rosu care ne face bine la endometru ...

va pupacesc dulce pe toate!

eu am 4 foliculi... sper sa fie plini! marti am punctia!

in rest ne distram pe aici, suntem ditamai gaska de romani... pacat ca i s-a intamplat beleaua samirei... ca pe bune de nu consideram aceasta deplasare ca un concediu super tare! parca suntem in tabara! ne mai deranjeaza kovacs cand si cand si ne mai cere sa venim pe la clinica da' hai... treaca de la noi... il iertam daca ne lasa gravide!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Amy, ti-am trimis PM, confirma-mi te rog dac l-ai primit.
Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

amy iti tin pumnii! eu sunt de parere ca mai bine putini si buni decat multi si de calitate slaba! te sun maine!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

io-s p-aci,va urmaresc,
si program de buca- sarmaleeee!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

io-s p-aci,va urmaresc,
si program de buca- sarmaleeee!

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Noi abia am terminat varza la cuptor

Va tineti de chefuri?
24+ cu

Mergi la inceput

cine,lumy?
fetele la budapesta chefuiesc...

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaa
va invit la , si.
si o sarma,ceva...

unguroaicelor,asteptam vesti de la voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

pai daca asteptati....vin la raport ...ca nu-i frumos sa lasi omu sa astepte,nu???

buna dimi

azi mergem la Castelu' lu Bethoveen...la vreo 30 de km de Budapesta.
in rest...radem foarte mult...suntem foarte galagiosi...pe unde intram...atragem imediat atentia....ca radem mult,vorbim tare,gesticulam....doar cand vedem italieni ne dam seama cum aratam si noi cand aparem pe undeva.

io am 4 ovocite...am fost tare surprinsa ieri...si dr.K la fel...mi-a spus ca nu a putut culege ceva de pe ovarul drept-ala pe care am avut ultima SEU-si explicatia este ca nu a inceput sa functioneze la capacitate normala dupa interventie,necesitand mai mult timp...asadar...am 4 ovocite de calitate foarte buna ,zice el...pe care vrea sa ii duca la blasto.
am reusit sa obtin embryoglue...de AH si Crinone in loc de Utrogestan nici nu a vrut sa auda.
trebuie sa ne auzim azi sa vedem cati s-au fertilizat.

cam atat de la noi!!!

Mergi la inceput