Fulgusori de nov-dec2009(38)
Raspunsuri - Pagina 4
vias spune:
sunt si mai ieftine..am vazut prin Selgros cu 60 ron...am mai vazut cu 50 ron la Quelle..100 ron...cautati!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Garner Am vazut acum la stiri ceva important despre SLING. Exista riscul de sufocare, din cauza pozitiei curbate. Au spus ca 7 bebelusi si-au pierdut viata in modul asta, asa ca nu e recomandat. Stirea a fost scurta, dar daca aflu mai multe o sa va spun. Noi avem un sling luat cu imprumut de la o prietena, dar nu l-am folosit pana acum si dupa ce-am vazut stirea asta, sigur n-o sa-l folosesc. |
pe ce post ai vazut stirea chiar sunt curioasa, deoarece noi folosim des slingul, insa bebe nu sta deloc curbat
Poze BUBU
asa creste Bubu
monis5 spune:
of, ca nu mai apuc si eu sa citesc cap. trecut
eu sunt impotriva premergatorului. ma gandesc acum cum sa manageriez parchetul gol din casa pe cand o s-o ia pitix de-a busilea (adica cum il sterg eu zilnic sau cum pun o mare mocheta pe care - nu-i asa? - s-o aspir intr-una )...
nu mi se pare ok premergatorul ala ca am tot citit aiurea pe net si asa am concluzionat (ca ii limiteaza accesul la tot felul de lucruri, ca se poate rasturna etc dar cel mai important mi se pare ca il forteaza intr-un fel s-o ia la 'goana' cand inca nu e pregatit sa mearga, ii suprasolicita niste muschi care nu ar fi chiar aia care ajuta la mers ... de astea...)
K - despre ce link zici??
LauraG - spor la treaba si merci de info.
Iarta-ma daca zic (noi am mai avut discutii de astea ) dar stirea aia e tipic stire aiuristica pentru audienta. Adica mie probabilitatea sa mi se sufoce copilul in brate mi se pare ca tinde spre zero absolut. Poate doar daca ma imbat si ma culc pe el
Asta e cam ca stirile despre gripa porcina, ca au murit x persoane... da, dar in timpul asta au murit alte mii de la tot felul de alte chestii...
Ma rog, parerea mea care am in continuare bumperele alea la patut si nu inteleg cum ar putea vreodata sa se acumuleze acolo atata dioxid de carbon incat sa se sufoce copilul. Dar recunosc ca sunt si eu usor incapatanata in ce cred
Nicholas s-a schimbat f tare are mutrita de baietel mare deja
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
laurairina13 spune:
nseara..vin si io sa imi bag nasu pe aici..
Am si io o intrebare, a luat careva pana acu banii pe indemnizatia de crestere a bebelui???Ca noi suntem tare in pana de bani, vb ta Monisule, dupa ce ca sunt putini, mai vin si la Sf Asteapta...Ma intreba al meu cand e sf Asteapta in calendar si i-am zis ca pe 30februarie
Mai da s-au incins 'manusile' pe aici, si mi se pare mie sau e pe alocuri asa cate un ton vadit acid? Aici eu sper si vreau sa imi pot permite sa spun parerea mea vis-a-vis de premergator/gluten sau nu/biscuiti sau nu...
Diana multam de treaba cu lamuritu glutenului, eu chiar inca nu imi bagasem nasu ce e si cum e cu el, si chiar mi-ai dat un motiv sa aman biscuiteii macar pana pe la 8 luni. Cat despre de aia de cumparat fara gluten, cred ca in mod sigur or fi si scumpi, si de negasit intr-un orasel mic ca Mangalia. Sa dau comanda de pe net nu concep pt lucruri de astea de halit, deci..cel mai probabil voi recurge la cereale amestecate cu mar , piersicuta si ce fructe or mai fi. Asta daca o fi musai sa le ingros, desi fiimea fiind babana ( na ca am imprumutat de la Betty termenu care i se potriveste perfect rechinasei) nu cred sa fie nevoie..
Cat despre premergator, iote un bun subiect de discutat..si acus acus pt cele cu bebeii nascuti in noiembrie cam bate la usa. Ma bag si io sa studiez ce e contra, caci sincer mie mi-ar conveni sa o mai vad ca isi vede si singura de peregrinari in premergator, si nu numai la mine in brate..
Nu va spun ca are aproape 8 kg, si ma doare spatele mai nou imediat cum o ridic..Nu stiu sincer ce voi face mai incolo...E drept ca si la premergator daca as pune-o probabil tot tre sa stau dupa curu ei sa nu se impiedice la covoare, praguri..
Ma bag acusica la linku pus de Ramonika sa vad ce si cum...
si nah ca am exasperat iar sotu cu forumeala..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
miany75 spune:
citat din mesajul lui monis5 draga mea sa nu crezi vreo clipa ca era vreo critica, nu a vrut sa sune asa , doar ma mir sincer, ca e vorba si asa de putini bani si vai de capul lor si numai noi stim ce cheltuieli ai cu un copil mic (care acuma inca nu are nevoi grozav de mari...) cu salariul ala, tu pune cererea ca cine stie cand apar banutii. Si din cand in cand, le mai stresezi pe alea de la personal . monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
stai linistita ..nu am luat-o ca pe o critica...a fost un mesaj scris sub impulsul momentului ...
dankutza spune:
Monis eu ma gandesc ca sezonul citricelor ar fi iarna. De ce spun asta? Ca parca iarna se gasesc mult mai multe citrice decat in restul anului. Poate in perioada de iarna la noi, este sezonul citricelor la ei. Sau, macar fiind mai multe ai de unde alege. Cand cumpar iarna portocale, mandarine, clementine, etc, sunt dulci si foarte zemoase. Din februarie incolo, sunt uscate, "canci" zeama in ele, numai "piele". Eu i-as da citrice iarna. Pana atunci stomacelul lui bebe se maturizeaza si va putea digera mai bine citricele.
CAnd o sa incepem noi sa ne diversificam, adica peste vreo 2 luni, adica mai, nu se mai gasesc citrice pe piata. Or sa fie alte fructe, dar nu stiu care. Dar, nu i-as da nici capsuni, fragi, din astea la care poate dezvolta alergii. Cand earm mica si eu si sora-mea am facut alergii foarte urate. Noi nu aveam voie sa mancam fructe cu potential alergenic. Ne umpleam de bube imediat. Am facut niste autovaccinuri, ca sa scapam. In momentul de fata, sunt alergica la oua. Stiu eu cu cine o vrea sa semene? Daca o sa fie "raioasa" ca mine?
Poze noi cu Pinky de la 2 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
Andrecluj spune:
OK, discutam despre premergator (nu asta era intentia mea), dar in ce ii tinem cand nu mai incap in scoica? Vorbesc serios, na. Adica daca vreau sa imi duc fata din bucatarie in camera, in baie, etc, am varianta "brate" doar? Hai nu radeti de mine Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
raluci_b spune:
nu vom folosi premergator, din cauza accidentelor ce se pot intampla, cazaturi loviri, ajunge mai repede in locuri unde nu ar trebui si nu cred ca premergatorul ajuta la mers, cred ca din contra il face puturos, plus ca am vazut ca majoritatea merg pe varfuri
Poze BUBU
asa creste Bubu
miany75 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj OK, discutam despre premergator (nu asta era intentia mea), dar in ce ii tinem cand nu mai incap in scoica? Vorbesc serios, na. Adica daca vreau sa imi duc fata din bucatarie in camera, in baie, etc, am varianta "brate" doar? Hai nu radeti de mine Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
eu am mai scris intr-un mesaj anterior..dar,completez zicand ca "bouncer"-ul asta care il am ( imprumutat,de altfel) are un maner ,pe care ,in mod normal, agat jucarii ,dar care poate fi folosit si pt transport...mai incolo ,ma gandesc la un scaun de masa cu roti..pt situatiile in care chiar nu il pot tine in brate ( treburi gospodaresti ,"shushu") etc..
A_driana spune:
ramonika pe mine bineinteles link-ul ma baga in ceata (si mai tare )....deci alimentul nou sau sucul sau ce-o fi el se da inainte de masa de lapte sau dupa laptic? eu tot zic ca nu mai vreau sa mai citesc nimic despre asta, ca mai mult ma prostesc...
cu sfaturile pediatrei, cu ce stiu pana acum, mai iau ce-mi place de la voi si gata.....
A_driana, de David-Andrei