"Abdomen extra-plat: Beachbody (20)"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Si AH arata mai bine acum?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

apropo de langoshi...
nu am facut eu asa ceva
am cumparat unul de pofta pe care l-am impartit frateste cu al meu.
ma maninca rau la degetzele sa gatesc prajituri dar ma abtin.

azi am mincat niste afine pe post de mic dejun si la prinz o supa mica de squash/ carrot/ ginger (buna la stomac) si o portie mica de vegetale la cuptor cu juma de piept de pui si broccoli crud in loc de paine
mai stau nitel si ma apuc de sport.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

probleme la gradinita ca-s niste nesimtiti care cer taxe peste taxe(gradi privata), am fost aleasa presedinte de bloc sa ma ocup de treburi pe aicima doare spatele ca ploua, am mancat legume la pranz si la cina,etc...
va

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

http://cgi.ebay.ca/Suvorna-Blackhead-Cleaner-Remover-Comedone-Extractor_W0QQitemZ360225579530QQcmdZViewItemQQptZSkin_Care_test?hash=item53df1e220a

asta e modelul celalalt, cica e pt blackheads
cel pe care il am eu scoate de toate, cred ca e mai practic

Vai de epiderma mea, ce-am patit la un spa in Filipine, cu scula asta minune
cand am iesit, aveam un nas, de-l vedeai de dupa colt...mare, inflamat si rosu....macar daca eram bronzata, dar abia ajunsesem de doua zile, alba ca branza si patata toata pe fata, arsa ce mai...si cu nasul ala...
e drept ca eu am un ten sensibil, f sensibil , cu porii inchisi, ceea ce a facut operatiunea de extragere si mai dificila, dar nici chiar asa...alta in locul meu o dadea pe cosmeticiana aia in judecata.
A folosit produse total neadecvate tipului meu de ten(i-am cerut sa vad cu ce maglavaitz ma demachiaza, si scria clar ca este special ptr asian skin, dar nu am zis nimic, ca doar ea e profesionista, nu eu)
Ca sa nu mai spun ca punctele negre erau la locul lor, ca si innainte de tortura...mi-o fi scos ea cateva, dar imediat ce zona s-a mai calmat(asta cu uleiurile mele) se vedeau clar, mai ales in oglinda aia minunata ce amplifica imaginea

La mine nu merge altceva decat procedura clasica de extragere...

Eu nu am facut nimic in weekend-ul asta, am mancat, si am stat in tristetea mea, prea multe nenorociri se abat peste unii oameni, ma afecteaza cumplit genul asta de situatii, moartea, boala, treburile astea...ma lasa "lata" psihic vb. nu-mi arde de nici un sport, infrumusetare, dieta...totul e atat de efemer!

Am stat cu nasul in lavanda mea, si am baut ceaiuri, am citit mult...

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 37+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Neatza ratza

va

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

nikole, scula aia nu-mi place nici mie, a mea arata altfel.
rezultatul depinde si de indeminarea cui o foloseste si de sensibilitatea pielii. logic.

ah, mi se zbate pleoapa dreapta de vreo 3 zile incontinuu
ce sa fieeeeeeeeee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:

rezultatul depinde si de indeminarea cui o foloseste si de sensibilitatea pielii. logic.

ce sa fieeeeeeeeee?

Lipsa de calciu sau magneziu...
nu te gandi la prostii.
Bbaele ti-ar spune sa-ti faci cruce de 3 ori la ochiul/pleoapa zbatatoare

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 38+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Citat:

ce sa fieeeeeeeeee?

magneziu mama draga-lipsa de magneziu din cauza aia se zbate

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Allure, ok, magneziu raspunde stiinta. pseudo-stiinta zice ca o sa vezi pe cineva pe care n-ai mai vazut demult. :-))
la capitolul curatarea fetzei, ca tocmai am o masca de argila pe figura la ora asta, va destainui si eu din secretele mele - o masina de aburi, care poate fi inlocuita cu un ibric in care fierbe apa cu musetel, un prosop in cap. apoi masca de peeling sau plasturi. apoi crema hidratanta. acum jde ani mi-a aratat un amic cum isi scoate el punctele negre de pe nas cu ajutorul unui inel, am ramas masca, foarte eficient.
multumesc de explicatiile cu radicalii liberi. nenea asta zicea la radio ca el obisnuia sa manance 2500 de calorii zilnic si a taiat 300. dar noi, femeile, care oricum nu trebuie sa coboram sub 1200, ce facem? tai din 1200 si capeti alte belele. sau iti imaginezi ca intr-o viata anterioara ai mancat, de fapt, 1500 si ai taiat 300? :-))

Deus, se apropie ziua cea mare. ai ramas decisa sau? :-))

Nikole, si la tine se apropie ziua cea mare. pe tine si pe Allure cand va aud plangandu-va de ten, mama mia...eu va vad absolut perfecte. amndoua aveti un ten de portelan, foarte frumos.

abdominabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Allure, o sa-i mai dau o sansa instrumentului de tortura Nu de alta da am dat anu trecut 50 de lei pe el si zace aruncat in sertar, mi-e de banii aia .

Nikole, tu stai linistita si nu te chinui cu ganduri negre ca tre' sa fii linistita si calma pt bebe .
Am incercat maglavaitzu cu fenugreek si coconut oil. Cred ca am gresit ca mi-am luat seminte si le-am dat prin rasnita de cafea si n-am insistat fff tare si parca n-a fost praful asa de fin si cand m-am facut a mai cazut din el, erau niste "fire de praf" mai mari. Ieri mi-am luat direct praf, ala e mai fin. Oricum, cu praful pe care l-am obtinut eu la rasnita fac un macerat, am pus fenugreek, coconut oil, niste almond oil si olive oil sa nu se intareasca asa usor coconutu si le-am pus la caldurica, de 2-3 ori pe zi mai scutur borcanu si pana ce se macereaza asta o sa folosesc praful ala fin.
So, maglavaitzu pe care l-am facut l-am lasat pe par vreo 3 ore, l-am spalat frumusel si gata Mi-a lasat parul tare fain, asa de fin. Eu am un pic de natural in el, de data asta, dupa spalat, uscat si nepieptanat era mai cretz ca de obicei Arata fain. Daca imi rezolva si matreata si caderea parului...

Fusei ieri la medic. Tanti asta iar mi-a insistat cu colonoscopie. cand i-am zis ca as incerca altceva pana la ea, mi-a dat un tratament de 10 zile pt balonare si dupa aia sa ma duc iar la ea. Daca tot rau ma simt, ma trimite apoi sa fac irigoscopie care nu e chiar asa neplacuta(zice ea, cica e ca o clisma - n-am facut asa ceva, dar ma gandesc ca tare placut n-are cum sa fie - si e cu bariu) si care e COMPENSATA!! Adica daca ma duc in primele zile din luna e gratis! Pai mai frate, de ce nu mi-a zis din start de asta? Probabil ca nu "vede" asa multe ca la colonoscopie, dar avand in vedere faptul ca nu sunt chiar asa de grav, putea sa ma lase in pace cu aia. SI ma gandesc ca e vb tot de bani, ca de la prima vizita mi-a zis de colonoscopie si ca-mi face ea rezervare la dr. X care e f bun. Da, e f bun sa bage in buzunar banutii mei.

Ieri n-am facut sport deloc, azi tre'sa bag tare. Oricum, ieri m-am tinut tare cu dulciurile. Un capucino si atat Prima zi a trecut cu bine. Sa vedem azi cum rezist

O zi frumoasa sa aveti (pe aici e tot frig, innorat )

Mergi la inceput