"Abdomen extra-plat: Beachbody (20)"
Raspunsuri - Pagina 7
codrina13 spune:
Conchita, muuuuulta sanatate!!!
Nikole, mai e putin si vine bebe
Lumi e “in priza” ca de obicei. Ai grija ca te-au tot batut fetele la cap ca nu papi cum trebuie si deja de 2 ori n-ai putut manca praji, acuma te tot tachineaza cu 2 liniutze, sa vezi numa de nu ne anunti prin toama ca…este doua liniute
Deus, prezenta, activa si cuminte. Cat mai ai pana la botox?Numeri zilele?
Caro, intreb si eu ca fricosii, a durut “procedura”? Nu ca as vrea sa fac, dar asa…de curiozitate.
Allure, cum saracia folosesti “scula” aia? Ca mi-am cumparat si eu vara trecuta din Sephora exact una ca aia si nu iese frate nimic. “Tehnica” e aia pe care ai descris-o tu, dar nu prea iese nici punctu/cosu, si imi si ramane rana in forma de potcoava. Daca in acelasi loc din care nu a iesit nimic storc apoi cu 2 betigase (eu nu incerc sa scot punctele negre cu unghiile ci cu 2 betigase din acelea pt urechi) iese ditamai cosu. Da cu scula aia nu pot si asa ma enervez! Ca theoretic tre’ sa iasa mai bine, mai usor, sa nu lase urme etc
Mie mi-a venit cm in we, asa ca sambata si duminica am stat in pat, n-am facut nimic, nimic. Nici n-am mancat mare lucru, mare lucru sanatos vreau sa zic, sambata am mancat o banana si o sana mica. SI nesanatos am bagat o cutie intreaga de Toffifee, 15 bucati. Si duminica inca una, pe langa o farfurie de ciorba si niste paste cu nuca.
De azi vreau sa incerc 2 saptamani in care in afara de 1 (unu) capucino / zi sa nu bag nimic cu zahar in mine (nici “Zaharul ascuns”, de ex. nici mustar, nici gatit cu bullion ca si-n bullion mama pune un pic de zahar). Daca simt ca nu mai pot eventual in weekend am dreptu' la ceva dulce, dar eu speeeeeer sa resist.
Azi dupa serviciu merg (din nou) la medic si presimt ca pe seara cand ajung acasa n-o sa am chef de sport. (La cat de des merg prin clinici zici ca eu sunt medic sau asistenta. Ar trebui sa ma plateasca SI la cat sange mi-au luat in ultimele saptamani...incep sa cred ca sunt smecheri doctorii si s-au inteles intre ei sa ma tot trimita la luat de sange, nu de alta dar e criza cu sangele pt perfurzii si daca au vazut ca ma duc cuminte si-mi iau cate 3 eprubete odata si eu nu zic nici pas, cred ca s-au inteles sa adune de la mine sange pt perfuzii)Offff....
Ma duc sa-mi beau porti de dulce pe ziua de azi, una bucata capucino.
Va
z333 spune:
neata..fac ochi la o cafeluta fierbinte, vad ca e si soare azi
trandafirul meu arata extraordinar, a mai inflorit, s-au mai deschis unii bobocei, asta imi da incredere ca ii va fi bine si bonsaiului la mine acasa..am mai avut flori cand am stat in chirie, dar toate au murit atunci, ma bucur ca aici le place
pe ieri raportez foarte multa pizza, bere la greu si seminte, adica mancat ca o purcica
am facut si sport aseara(nu prea eram hotarata ca mancasem prea mult ptr nebunia lui Shaun)-Insane Abs
dar azi, mancare normala si sport de sport
simt ca vine primavara, usor,usor
sa aveti o saptamana superrrrrrr faina
Are you ready to dig deep?
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
z333 spune:
eu azi cred ca ma duc dupa bonsaiul ala mai micut..nu mai pot, pana nu ma vad cu copacul in casa nu am liniste
sa vad cum ma loveste inspiratia pana diseara..sunt in dubii, as vrea unul mai mare si n-as vrea, e grele cu mine
Codrina si tu cu liniutele..nici vorba de asa ceva, nu inca...la mine totul e organizat, cam greu sa se intample asa pe nepusa masa..abia de la sfarsitului anului viitor incolo putem vorbi de liniute, pana atunci am eu destule liniute pe creier de care trebuie sa ma ocup
me,me,me
conchita spune:
buna dimineata, doamnele.
eu va citesc din umbra, ca nu fac niciun sport altele decat dormit (mult), jucat, mancat, citit, scris (cam sontac, mi-e greu sa ma detasez de realitate in ultima vreme), net, si d'al capo. altfel, sunt ok, multumesc mult pentru gandurile bune tuturor. sunt si mai filosofica decat inainte, dar asta e viata. macar cand ne da cu capul de toti peretii sa mai meditam nitel la nemurirea sufletului. ma uit la poza de memento a lui Carmen, dumnezeu s-o odihneasca, si nu pot sa nu ma prabusesc in genunchi de recunostinta ca in cazul meu m-a despartit un milimetru de aceeasi soarta, dar un milimetru salvator. de aceea va spun si spun tuturor - respectati prioritatile adevarate, restul e fum...
pe-aici s-a trecut la ora de vara, se insereaza mai tarziu, yuhuu. putem iesi in parc si dupa somnul de dupa amiaza al soniei, abia astept.
aaaa, voiam sa va zic ceva, dar am uitat detaliile. :-)) am ascultat azi la NPR despre o organizatie de-asta care se ocupa cu studiile despre prelungirea vietii si cu alimentatia corespunzatoare. am auzit doar partea ca daca reduci cu 30% cantitatea de calorii zilnica, traiesti mai mult! era si-o explicatie, pe sarite doar va zic, ca atunci corpul intra in starea de infometare si consuma caloriile ca sa reconstruiasca tesuturile, innoindu-le, deci intinerindu-ne. au mai zic ceva si despre hormonul uman de crestere, care ar fi aprobat doar pentru copii, dar ar fi bun si pentru adulti. sau oi fi inteles aiurea? daca va suna cunoscut, astept detalii. sau caut eu cand imi revine memoria. :-))
sa aveti o saptamana minunata.
abdominabila
carolinah spune:
Codrina, botoxul se face fara anestezie, dar intepaturile se simt ff putin, pt ca acul e f subtire si substanta e f fluida, nu doare cand intra in piele! La AH se face anestezie locala cu crema sau injectie cu xilina in gura (pt santul nasolabial) ca la stomatolog. Eu nu am acceptat injectia, a dat doar cu crema (Emla) si a fost f bine asa, am simtit putina durere, dar vag. Si eu sunt rea de durere, tine seama de asta! Insa dr m-a zis ca am fost singura ei pacienta care a facut AH fara injectie, substanta e mai vascoasa, e un fel de gel, doare cand intra in piele. Insa eu reactionez f bine la anestezice puse pe piele, mucoase etc asa ca a fost OK. Chestia nasoala pe care am avut eu (in afara ca m-am umflat la 3 intepaturi) a fost ca am facut un fel de raceala cu mari dureri de cap si nas infundat ca reactie adversa la botox. Se pare ca e o reactie comuna care, exact ca la carte, a cedat dupa 1 sapt!
XIO spune:
Tadaaaaaaaam Azi merg la sala
Stiind lucrul asta si pt. pana acum ba am fost racita , ba am fost pe stop , am mancat ca o nesimtita. VIneri mi-am luat un borcan mare de Finetti pe care l-am terminat ieri , in paralel cu prajitura cu caramel facuta de bunica-mea , cartofi pai , mancare seara... Vineri seara am fost la o colega unde am mancat niste pui chinezesc cu curry , orez fiert si ceva chiftele vegetale , dupa care a urmat fondue de ciocolata cu gogosi si banane si un tort cu mere caramelizat.
Chipsuri , sucuri,pizza, numai porcarii.
De azi incep cu mancatul sanatos , ca deja ma resimt , parca am burta plina tot timpul.
Kilograme tot atatea am , dar azi ma masor si ma fotografiez ca sa vad rezultatele.
Ma gandesc sa o las balta cu acomodarea de o saptamana in care lucrez toate grupele si sa incep frumos cu 2-3 grupe musculare pe zi .
In rest...nimic
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
z333 spune:
raportul:
Max cardio conditioning..hmmm, insane rau, cardio intens, doar 2 pauze si alea de 30 de secunde..e nebun rau omul,dar ma tin si io dupa el
ce imi place cel mai mult la Insanity e faptul ca nu au facut pauze la filmari, nu arata ca scosi din cutie, ba din contra..
faptul ca il vad pe Shaun si restul, care au o conditie fizica extrem de buna, ca sunt lesinati la sfarsit, sau ca abia reusesc sa faca ultimele 2-3 flotari, ca abia reusesc sa se adune de pe jos, ma motiveaza extrem de mult..daca pana si Shaun nu mai poate, inseamna ca noi restul care reusim sa tinem pasul cu el sa sa terminam antrenamentul pe picioarele noastre suntem foarte tari dom'le
acuma ma recuperez cu un compot
me,me,me
Allure spune:
Da...mi-a fost lene sa scriu in weekend :)
Codrina scula aia are doua capete. eu il folosesc pe ala plat nu pe ala rotunjit, ca ala mi se pare si mie ca nu merge; eu nu am puncte negre, am albe dar e cam acelasi principiu: apesi destul de tare si ai grija sa fie pozitionat foarte aproape de marginile cosului; stiu eu...poate pielea ta e mai tare si iese greu, n-am idee.
prima data cind am facut cunostinta cu tehnica asta a fost cind am facut un "facial" la cosmetica...fatuca aia apasa destul de tare ca ma cam durea dar rezultatele au fost faine si nu m-am infectat deloc. cere putin timp pina ii dai de cap...si mie mi s-a parut aiurea la inceput dar "practice makes perfect" :)
Conchita imi place programul tau de voie buna, suna relaxant :)
Si eu ma uit la poza fetei asteia de se duse ca fulgerul dintre noi si ma gindesc la vorbele lui Solomon: "desertaciunea desertaciunilor! totul e desertaciune!"
Ne zbatem si ne invirtosam cit ne tin puterile crezind ca putem muta muntii din loc pentru ca intr-o zi totul sa dispara ca si cum n-a fost.
Referitor la "reducerea caloriilor si intinerire"...imi amintesc ce am citit intr-una din cartile ce troneaza la mine pe noptiera si nu reusesc sa le mai termin ca mi-a atras si mie atentia subiectul: digestia se face printr-un proces numit oxidare ce are ca produs de reactie radicali liberi...acestia ar fi daunatori intr-un numar mare dar sint contracarati pina la un punct de "antioxidantii" din mincarea sanatoasa si de ceva mecanisme proprii (traiasca homeostaza!)
Imbatrinirea si bolile sint legate de fenomenul radicalilor liberi, cu cit mancam mai putin, cu atit producem mai putini radicali de-astia, voila! esti mai tinar si mai sanatos mincind mai putin.
Dar noi producem RL si in timpul exercitiilor la greu ...asa ca fetelor bagati blueberries, ca astea sint bogate in antioxidanti!
Aia cu Human Growth Hormone cred ca e la capitolul "gimmicks"...adica nu contest ca e ceva potential dar mi se pare periculos...am citit si pe tema asta ceva dar parerile sint impartite deocamdata.
Sportul intinereste prefer metoda safe.
Caro cum mai arata fatza? S-a mai desumflat?
Mie mi-e frica de botox Am citit pe net multe reactii nasoale la toxina asta, cu dureri musculare, de coloana, migrene fara sfirsit si altele...brrr!
XIO bafta la sala! Ce de bunatati ai insirat acolo...cred ca ai facut pe toata lumea sa saliveze :)
Am tras si eu ieri vreo 4 mititei cu mustar si fasolica cu ceapa iar la sfirsit jumate de langosh cu brinza
Ma gindeam numai la Luminita in timp ce savuram
Dar nu vreau sa ma gindesc la ce radicali liberi or fi fost in stomacul meu dupa
Astazi inapoi la dieta cu salate, supe si sport!!
O zi buna!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
carolinah spune:
Allure, Botox-ul facut pe frunte repara migrena, nu o accentueaza! In general efectele secundare sunt pe termen scurt, 1 sapt-2 max. Mie mi-a fost teama numai de pleoapa cazuta, dar m-am lamurit ca se intampla numai amatorilor, care injecteaza prea multa solutie si este absorbita aiurea! Plus ca se poate intampla in caz de riduri de pe frunte, ffff rar la glabella unde am facut eu! De dezumflat, m-am dezumflat complet si arat f bine si f natural. Nu s-a prins nimeni, cel mult mi s-a spus ca se vede ca ma odihnesc mai bine in ultima vreme. Exact ceea ce doream, ca de aia n-am inceput la 45, ci la 35.
Allure spune:
referitor la nota din subsol
stiam treaba cu botox = tratament pt migrene dar am citit pe un forum de persoane care si-au facut botox in scop pur cosmetic si s-au ales cu dureri de tot felul...cica e posibil ca toxina sa se rapindeasca si sa atace si alte tesuturi/ locatii, plus unii se vaita de simptome neurologice cu manifestare indelungata...
daca ai rabdare citeste aici, in special pagina a doua: http://www.cosmeticenhancementsforum.com/forum/viewtopic.php?t=4686
probabil procentajul de personae cu reactii e mic comparativ cu totalul celor e apeleaza la botox dar...
ai idee cite unitati ti-a facut? cred ca depinde si de cantitatea injectata; unii se vaita ca le-a facut prea mult si poate de-aia...
oricum, bine ca arati ok! fa-ti poze acum cit rezista
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X