Licurici de ianuarie-februarie 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Citesc despre evenimente triste, imi pare tare rau...Viata e uneori cruda...

Bebelusi
, frumos baiat ai!

Ledi, cum sa nu fie fizioterapeuti intr-un oras asa de mare? Ce lipsa de interes...

Naty, felicitari pentru cuvintel! Alexia zice, pe langa cunoscutele mama, tata, papa, caca, apa, baba etc, chei, vaca si vafa. Azi a luat-o pe v.

Cami, si Alexia se trezeste peste noapte si plange de numa. Uneori scanceste de parca ar visa urat. Mi se rupe sufletul.
Cami, poti sa il intrebi pe sotul tau daca s-ar supara un preot daca l-as chema acasa pt o sfestanie inainte de Paste si l-as ruga sa o si impartaseasca pe pui?

Abia astept timpul frumos sa mergem prin parc la joaca.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

naty si bee aveti pm de la mine

porumbita condoleante

offffffffff
fetele
voi vedea
da sigur
se trezeste si de foame
ca ea pe zi
nu mananca
cat un bebe normal
ci mai putin
iar seara si noaptea baga
lapte la greu
mancam cam 600-700 ml lapte praf
asa ca nu se trezeste doar de drag
da mai are si astfel de treziri de nu stiu ce sa ii fac

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cami, eu te inteleg, si Vladut mananca noaptea din aceleasi motive, mananca ziua prea putin... lasa ca-i facem noi mari
Naty, felicitari pt "carte", noi suntem mai zgarciti cu vorbitul

Sotul care a plecat de dimineata la Barcelona a fost in avionul ala de s-a intors din zbor ca s-a defectat , bine ca e ok, acum astept un semn sa vad ca a ajuns cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cami,daca Antonia mananca noaptea 700ml de lapte,e normal sa nu-ti mai manance ziua,ca are burtica plina de laptic.Ai incercat sa o linistesti fara sa-i dai bibele?
Si David se mai trezeste noaptea o data,max de 2 ori..insa nu ma duc cu bibele la el..intai vad dk a facut ceva in pampers si-l deranjeaza,il tin pe mine,eu stand pe fotoliu,ca n-am altceva la el in camera..si stau si ii cant si ii fac cu mana asa prin par-il linisteste foarte mult asta..si adoarme la loc..Ma ridic usor si-l pun in patut.Nu zic,se poate trezi si de foame,mai primeste si David bibe noaptea,dar ii dau putin si in functie de cat a mancat din bebele de seara.Daca el mananca ultimul bibe de lapte la 9 seara cand il culc si se trezeste urland la 10,nu-i dau bibe..daca se trezeste la 1,da ii dau si-un bibe mic de laptic.Sunt zile cand e obosit si nu-si bea tot lapticul de la 9..bea putin si adoarme si se trezeste de foame,evident ca-i dau.Insa Antonia e mare,nu e ok sa pape la 3 ore lapte praf mai ales noaptea,caci dupa parerea mea,si nu te supara pe mine,nu mai are 1-2luni.
O zi frumoasa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naty adevaru-i ca si eu am vrut sa zic ca tatal tau are asa...o fata mai speciala...Sa iti traiasca si sa fie sanatosi. Ai dreptate cu cititul in ziua de azi, din pacate asa se intmpla.....

Bee felicitari pentru cuvinte

Anna chiar am vazut stirea cu avionul, bine ca e bine. Sa ne tii la curent

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Naty, ca sa nu mai zici ca in ziua de azi nu citesc copiii, sa stii ca ti-am pus mai jos un link cu 2 fotografii care contrazic acest lucru. Vlad daca ii dai reviste....o ora nu ai treaba cu el....e fascinat....sa vedem mai tarziu....

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/4426407055/

Cutiuta cu bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

pentru cine papa Milupa,la Kaufland e oferta: 2 cutii a cate 600 g la 43 lei, Milupa Milumil si Junior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Bebelusi, multumim a ajuns cu bine, m-a sunat acum ca aterizase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu nu pot sa imi revin... bebelusi a depistat ff repede cancerul (cumar tr noi femeile sa ne autoevaluam sanii asa ar tr si barbatii sa se autoevalueze); a facut multe tratamente in tara si instrainate (inclusiv transplant de celule stem); si pare ok acum cateva luni dar in ultimele spat metastazele au urcat la plaman si creier si aia a fost

si in plus mi-au iesit naspa si analizele;
ca omu constiincios mi-am facut in decembrie papanicolau si analiaza de secretie da am uitat sa fac si cultura de col;

si am facut-o luna asta

si mi-a iesit ca am flora predominant proteus sp; si doc mi-a dat ovule Klein si un antibiotic; si eu ca fraiera le-am cumparat si cand am vazut prospectul la antibiotic am vazut ca nu seda in alaptare; o sun si senina ma intreaba da ce mai alaptezi (si doar fusesem cu o sapt inainte la ea cand am facut control si a luat proba);

asa ca m-am decis sa nu iau inca antibioticul si sa repet analiza; si am fost la alt laborator;
si stiti vorba aia cu unde dai si unde crapa?

ei, amluat rezultatul azi si nici vorba de proteus, insa acum a aparut ca am Ecoli...

eu ce naiba sa mai cred?

roxanaz, irina.c ceva pareri pls?

Mergi la inceput

Porumbita nici nu stiu ce sa mai zic....sa le mai refaci inca o data????Oricum din cate stiu eu papanicolau se repeta in cazuri de-astea, deci probabil ca exista posibilitatea sa nu iasa bine rezultatul.

Ai grija ca nu e de gluma

Si eu am programare in 25 la gineco, ca iar mi-a reaoarut iritatia pacatoasa de care am suferit ani de-a randul....ma dispera, tocmai acum cand ma apucasem de bebe...

Cutiuta cu bijuterii

Mergi la inceput