Licurici de ianuarie-februarie 2009 (96)
Raspunsuri - Pagina 7
Porumbita spune:
sunt fffftrista;
un prieten bun a murit azi
avea 29 de ani; cancer testicular
viata e tare nedreapta!!
cris30 spune:
Iulia, inca nu e gata raportul , nu stiu ce se tot cacaie astia atata.Ieri si azi s-a chinuit sotul sa completeze niste formulare de la DMV,ca trebuie sa declare accidentul si acolo, in 10 zile, si trebuie sa dea informatii tare amanuntite despre accident.Azi a reusit sa-l trimita express, daca nu il trimiti iti suspenda carnetul.Sper sa fie gata raportul maine, ca deja s-a implinit o saptamana de la accident.
Azi am aflat si o veste proasta de la ai mei si m-am suparat pe ei ca nu mi-au zis mai demult.In februarie tata a fost internat la Bucuresti, unde i s-au montat niste dizpozitive pe arterele coronare, cu scopul de a le largi.El nu a avut niciodata probleme cu inima, pana luna trecuta cand brusc a inceput sa aibe dureri, noroc ca s-a dus din timp la spital.
Pentru mine nu e o perioada prea fericita, asta este, sper sa ne oprim aici cu problemele.
Daria nu are nicio treaba , isi vede in continuare de ale ei, lumea jucariilor ei, si asta este foarte bine ca nu trebuie sa simta stresul care ne macina pe noi.
Edit: ca fapt divers pe tata l-au costat cele 2 chestii (nu-mi amintesc cum se numesc) 5000$ , mi-a picat fata cand am auzit.
Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
cris30 spune:
Porumbita, Dumnezeu sa-l odihneasca, ce tanar era!!
Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
anca_ spune:
cris, multa sanatate tatalui! Sper sa fie totul bine de acum incolo!
porumbita, condoleante pt prietenul tau! Intr-adevar tare tanar, Dumnezeu sa-l odihneasca!
iuliacris spune:
Cris, sanatate tatalui tau si fruntea sus! Imi inchipui acum ca accidentul nici nu-ti mai pare asa important. Doamne, dar ce de bani...O sa fie bine, o sa vezi! Te imbratisez cu drag!
Porumbita, foarte trist!
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
micola spune:
neata si de la noi
ii iese o masea...s-a culcat la 22.30 si s-a trezit la: 1jum, 2jum, 3jum, 4jum, 6 si 8
Seara a baut 250 ml de Milupa Junior...la 4 jum a supt un pic, desi nu as fi vrut sa-i daunoaptea, dar efectiv nu mai puteam de somn...
Cred ca ii da o masea, ca e cu degetelele in gura in spate de tot...eu nu simt nimic si nici sa ma uit nu ma lasa...Se poate sa iasa o masea din spate, chiar daca inca nu i-au dat caninii?
Naty ca de obicei, nu ma pot satura de privit la fetele tale:) 2 printese delicate
Si Bladut e un zambaret si un frumos
Cami, incearca sa-i dai apa sau ceai neindulcit noaptea. e mai bine, cum zic si fetele
Porumbita, condoleante! imi pare foarte rau...Si eu am auzit de ceva ff grav...o fetita de aproape 2 luni are cancer...si ce fericiti erau parintii ca o au...i se strambase un piciorus si au fost cu ea la dr si asa au aflat...Fereasca Dumnezeu!!! numai cand auzi/vezi cazuri atat de grave iti dai seama ce fericit esti ca ai copiii si pe cei dragi langa tine si sanatosi (mai mult sau mai putin, dar macar nu ceva atat de grav) si ca asta cu eruptiile dentare, cu nesomnul sau cu raceli sezoniere...
bebelusi spune:
Cris sanatate multa tatalui....uff
Porumbita ce tanar era....dar cum a aflat ca are cancer?ce simptome avea. E cruda viata uneori
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
anna-mama spune:
Neata,
Eu tot f racita, in schimb Vladut s-a facut bine, a reinceput si sa pape. A plecat si sotul la Bacelona pt 4 zile, frumos de el, dar de mine
Bebelusi, imi place tare mult cate lucruri vorbeste Vlad, bravo. Cred ca te topesti cand il auzi Am vazut ca e si tare harnic la bucatarie zambariciul mic
Porumbita, imi pare tare rau, e asa cruda viata uneori...
Bee, felicitari pt finuta. Sa creasca mare si sanatoasa!
Andre_ea, felicitari pt nepotel. Sa creasca mare si sanatos!
Naty, ma bucur ca au iesit ok analizele. Am vazut si pozele, pai tatal tau era inconjurat numai de printese
Ada, mai vrea sa-ti vad si eu gagalicile frumoase in poze
Micola, sigur la sacait ceva de nu a putut sa doarma. De obicei premolarii ies inaintea caninilor
Cris, sanatate multa tatalui tau
Cadia, ma bucur mult ca doarme bine Clara acum
Arriel, Thea Asa e si Vladut, nu stie sa readoarma singur, se trezeste din diverse motive si s-a obisnuit ca de fiecare data ma duc la el
Leditia spune:
Neatza.
Noi suntem acasa,e urat rau afara si suntem consemnati in casa.Asteptam si noi caldura sa putem pleca.Vreau sa-l duc la centrul national de mucoviscidoza din Tm,sa-i faca o evaluare si sa invat sa-i fac eu fizioterapie.( pe care o pot aplica acum..apoi cu cat creste mai mergem,mai invatam si tot asa)Din pacate am tot cautat fizioterapeuti in Cta,nu exista pt copii,lumea nu stie de aceasta boala si ce e mai socant,nu se stie de fizioterapia respiratorie.Pt cei cu care am vbit fizioterapia ins terapie cu curenti galvanici.In fine,nu are sens sa ma lungesc,este o boala mai rara si nu stiu cate cazuri au intalnit,de aceea nu ma supar foarte tare.Mai tare m-a deranjat ca am fost eu luata de nebuna si ca eu confund lucrurile,ca nu se face fizioterapie in aceasta boala..Ei,as fi vrut eu,doar ca din pacate fizioterapia este vitala,nu de fite.
Vreau sa-i mai iau o masca si un cornet care-l vor ajuta tot in exercitiile de fizioterapie si sper s-o scoatem cumva si noi la capat.Si vom merge 1-2 ori pe an la TM pt evaluari si pt a invata una alta.Si in rest sa continuam tratamentul dat de aici,vaccinarile,protejarea si absolut tot ce ins tratamentul lui,care este unul complex si dificil.Voi merge cu el sa faca aerosoli marini dim,cand va fi mai cald,voi incerca sa-l duc la salina,in functie si de situatia financiara...Om vedea,le luam usor usor...
Alinuk,eu tin legatura cu presedinta Asociatiei parintilor cu copii bolnavi de mucoviscidoza.Si ea imi da sfaturi,din pacate Cta este un caz particular si este singura localitate unde nu se aplica ordinele ministerului cum se aplica in restul tarii.Si nu ai ce face,te conformezi.Nu exista mai multe centre ca in Bucuresti sau mai multi dr pe aceasta boala,exista un singur medic aici.Nu avem fizioterapeuti,nu stie aproape nimeni de aceasta boala si ce anume ce face in ea..mai grav este ca sunt multi care confunda lucrurile si care nu au auzit de fizioterapie respiratorie,dar asta-i deja alta poveste.Este foarte frustrant sa stii ca ai un copil cu o boala cronica,nevindecabila si nu ai resursele necesare pt a-l ajuta..nici financiare,nici de alta natura,caci si bani daca ai,nu exista cadre medicale care sa-l ajute,nu exista conditii,nu exista fonduri,nu exista nimic.Inca suntem la inceput de drum si aceasta boala nu este foarte cunoscuta,lumea nu stie ce implica,nu stie cat de grava este,ca tratamentul este unul foarte complex,datorita faptului ca ataca mai multe organe si ca pe parcurs pot avea si alte boli cronice grave,tot din cauza acestei gene(ciroza hepatica,diabet,insuficienta pancreatica,etc etc)De aceea ,sperantele mele se indreapta catre cercetatorii din alte tari si nu catre ce se face in Ro,caci aici nu se face mai nimic,din lipsa de personal,de fonduri..etc etc.
Porumbita,imi pare extrem de rau pt prietenul tau.Ma ia groaza cand aud de oameni care mor asa de tineri.Sincere condoleante.
Din pacate trebuie sa inchid sa merg sa hranesc un pui mic si drag,dar sper sa mai revin dupa ce-l culc si ii termin mancarica pt pranz.
O zi frumoasa tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
Naty spune:
porumbita condoleante. Vestile astea sunt ingrozitoare.
iulia, arriel, andra, anca, cristi, bebelusi, micola
cristi vad ca bona reuseste sa o faca sa manance si putin pure. Eu nu pot sa o conving. Daca ii dau bucatele de orice le mananca insa. Problema e ca mananca mult mai incet si cum se plictiseste repede de stat in scaun reuseste sa manance tare putin.
alinuk Si pe mine ma induioseaza tare aniversarile astea in familie, mai ales de cand am inceput sa constientizez ca ai mei imbatranesc.
Despre tata mi s-a mai spus asta Adevarul e ca are ceva aparte.
mara
Parintii mei sunt filologi si toata viata au fost pasionati de carti, asa incat au strans o gramada. Au cautat mult acum cativa ani sa gaseasca o biblioteca care sa le cuprinda dar nu au putut asa ca au imporvizat din rafturi
Intr-adevar, acum nu se mai fac biblioteci pentru multe carti si cred ca nici lumea nu mai citeste asa de mult ca inainte.
cris imi pare rau pentru tatal tau, sper sa nu mai fie alte probleme de acum incolo. Sunt sigura ca nu ti-au spus ca sa te protejeze. Parintii-s tot parinti indiferent cati ani are copilul ...
micola eu de cand am avut-o pe Ioana am devenit ingrozitor de sensibila la cazuri cu copii bolnaviori, mi se face rau de cate ori aud asa ceva.
Sa ma laud si eu cu mutulica mea care ieri a reusit sa spuna cuvantul "catea" = cartea.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana