Licurici de ianuarie-februarie 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bee nu mai fii amarata
esti sanatoasa
iti ingrijesti bebelusa
stai linistita
pupici multi de incurajareeeeee

dark f frumos ai pove ce ai facut azi
sa te bucuri de noile achizitii
si sa iasa frumos parul

naty ti-am trimis pm

va pupi

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

cioc cioc! e cineva pe aici la ora asta?

Naty, cu intarziere LA MULTI ANI!

eu nu reusesc sa tin pasul cu voi si poate ar trb sa o fac. asa as fi la curent cu evolutia bb-eilor, cu retete pt pui si nu numai si as avea ocazia sa-mi mai notez cate ceva din viata lui Florence.

Florence tocmai s-a trezit din somnul de dinainte de pranz. Pt ca dim a facut oki inainte de 6 credeam ca va dormi macar 2 ore, dar nu a fost sa fie. Acum se joaca cu un raton cantaret primit ieri de la niste prieteni.
Grasunica mea nu are decat 2 dinti, iesiti la 9 luni. E cazu sa ma ingrijorez?
mai este vreun bebe care inca nu merge? Florence a inceput sa stea singura in picioare din ziua cand a facut 1 an, iar de mers sustinuta o face de cateva luni, dar sa mearga singurica, sambata a facut vreo 10 pasi intr-o repriza. Dar daca o lasa undeva si ochemama la mine. E lenesha, nu are curaj? a facut 1 an si 2 luni si a pierdut intrecerea cu Stefan. El la 1 an si 2 luni mergea. Glumesc si eu in leg cu intrecerea.

de 1 sapt a devenit o mare cataratoare. Ia pe rand canapea (de pe care a si cazut 1 data: in cap , scaune, masa de joaca a lui Stef, adua juacarii si se urca pe ele pt a ajunge/ a lua ce si-a propus).

Sanatate la toata lumea! Fug sa mai citesc un pic din Urma si apoi ma duc intr-o mica excursie in balcon sa intind rufe. Profit de vreamea frumoasa. Cica vor fi 18 grade.

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

tot eu! ca am terminat de citit capitolul si am adormit maimutica.

Stefan de la nastere si pana acum jumatate de an a semanat ff bine cu taica-su. acum, imi zic prietenii ca a inceput sa semene si cu mine.

yashi, Flor, cand o alaptam, adica pana acum 1 sapt, se trezea de 1-2 ori pe noapte. ea doarme in patutul ei (in general).

cami si eu cred ca nu e bine cu asa mult laptic noaptea. poate ca din cauza ca are stomacelul asa plin nu se poate odihni. ziua incearca sa ii dai mai des sa pape, daca zici ca nu papa prea mult.
Florence papa ff multe chestii cu mana. daca incerc sa i le dau eu cu furculita, lingura-refuza. asa ca ii pun cate putin pe tray-ul de la scaunel. in acelasi timp eu vin cu lingura cu supa/orez etc. in felul asta ea papa ce-i place ei si are satisfactia ca mananca singura iar eu ii dau ce nu prea ii place sau ce nu poate sa pape singura si am si siguranta ca e cat de cat satula.

inainte de a afla ca sunt insarcinata noaptea, cand se trezea iincercam sa ii dau apa, daca nu vroia o luam in brate, o mangaiam, stateam cu ea pe fotoliu. uneori adormea asa, alteori se zbatea si atunci o puneam in marsupiu si o adormeama in timp ce-mi faceam rondul de noapte prin casa. daca nici asta nu dadea rezult ii dadeam san sau lapte praf.

eu nici pe Stef nu reuseam sa-l readorm tinandu-l in brate. se smucea, cauta sanul (asta cand il alaptam). de multe ori il readormea sotul, la el era calm in brate. il mai ducea in fata geamului si-i arata cerul, luna, stelele....

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Sanatate multa licuricilor bolnaviori...

Yashy imi pare rau sa aud ca aceste convulsii sunt ereditare...poate totusi la Luis nu o sa manifeste asa des

Bee multa sanatate Alexiutei sa treaca mucisorii repede...bafta astazi cu ajutorul in casa

Dark La Multi Ani de Mother's Day...frumoase cadouri ai primit...sa-ti fie de bine cumparaturile...nishte pozici cu Mister nu ne mai arati si noua?

Eli am vazut pozici cu fratiorii...sunt asa scumpi ...si cand ma gandesc ca o sa vina si cel mic, oau, ce familie frumoasa

Noi suntem bine...sunt uimita de cate progrese a facut Razvi cu mersul in numai o saptamana ...si avem o masea iesita complet si inca 2 cu cate un coltisor aparut...de dinti nu va mai zic ca suntem deja echipati complet .

Am pus cateva pozici si filmuletze facute in week-end la semnatura.

O zi usoara si multi la toata lumea

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

anna, crisspy, alinuk, cristi, arriel, ledi, aalina, cami, bebelusi, yashy, corina, iulia, lisa, mara, micola, jasmi, bee, idaira, ada, andra, eli multumesc mult

M-au emotionat tare urarile voastre, va imbratisez pe toate!

Mie nu-mi vine sa cred ca am implinit 35 de ani, parca ieri aveam 25. Dar sunt asa de multumita de ce am realizat - doua fete minunate, o familie fericita si un job grozav.
Ieri am petrecut frumos, dimineata am iesit cu fetele la plimbare, la pranz am fost la ai mei la masa si apoi am iesit cu doua prietene ale mele de cand lumea + sotii lor si copiii. Am primit o gramada de cadouri care de care mai frumoase (parca niciodata nu am primit atatea cadouri frumoase).
Ioana mi-a luat un pusior de perna ca stia ca imi place sa dorm cu puisor si mi se rupsese cel vechi A pus-o pe maica-mea sa coasa pe el "mami" si o floricica.

yashy si noua ni s-a spus ca pot fi ereditare convulsiile febrile (Ioana a facut la 4 ani) si sa fim atenti cu cea mica. Este inspaimantator (cred ca a fost cel mai negru episod din viata mea, mai ales pana mi-am dat seama ce are ) Bine ca e OK puiul tau, sper sa nu mai repete episodul.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Crisspy, unde sunt filmuletele? Pune link-ul

Revin....

Mergi la inceput

Anna ...filmuletele si pozele sunt la semnatura sub aparul foto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Haahaa, smechero! Ne-au placut tare mult filmuletele cu Razvi, m-am uitat cu Vladut (acum ii da un telefon lui Razvi ) si Vladut radea si il aplauda pe Razvi Merge f frumos acum Razvi, a facut progrese mari si e asa dulce si nazdravan

Mergi la inceput

Naty, se simte cat de fericita esti, ma bucur ca te-ai simtit bine de ziua ta alaturi de persoanele dragi. M-a impresionat cadoul de la Ioana
Aalina, sanatate mult
Yashy, cred ca te-ai speriat, sper sa nu mai aveti parte de convulsii

Noi am profitat de soare si am iesit mult afara, am fost si de dimineata in parc de si-a facut fi-miu de cap pana a obosit, dar nici sa doarma nu vrea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Haahaa, smechero! Ne-au placut tare mult filmuletele cu Razvi, m-am uitat cu Vladut (acum ii da un telefon lui Razvi ) si Vladut radea si il aplauda pe Razvi Merge f frumos acum Razvi, a facut progrese mari si e asa dulce si nazdravan

multumim de aprecieri

Mor de dragul lui, ne intelegem perfect ...am ras in week-end cu el pt toata saptamana...mai nou a invata sa planga fals si cand imi dau seama ii zic "smechere tu nu plangi de fapt" si incepe sa rada in hohote

Sa va fie de bine plimbarea

Mergi la inceput