Licurici de ianuarie-februarie 2009 (96)
Raspunsuri - Pagina 14
yashy spune:
Pe zi ce trece imi dau seama cat de importanta e sanatatea... Am atat de multe cunostinte care in ultimul timp au pb cu sanatatea... Nasul lui Luis a facut infart la inceputul lui febr... sotul unei bune prietene are cancer... i s-a spus acum un an jumate ca nu mai are decat de la jumatate de an pana la un an de trait... o mama tanara cu 3 copii, de la scoala lui luka s-a stins in doar 2 sapt... si ar mai fi ex de genul asta...
Am mai citit zilele trecute si despre prietenul Porumbitei
... si ieri despre Carmen... deja nu mai stiu ce sa cred... atat de tineri si se duc...
Imi cer scuze... dar chiar m-a infiorat vestea mortii ei... Dumnezeu s-o ierte!!...
Miercurea trecuta Luis a facut convulsii febrile... A durat in jur de 3-4min... sincer nu stiu exact cat, au trecut ingrozitor de greu!! As putea spune ca sunt invatata, Luka a facut de 2 ori si mult mai rau ca Luis... dar era mai mare, avea 4 si 5 ani... Pe Luis il tineam in brate si mi se parea un fulg... Am chemat salvarea si ne-au luat imediat la spital. Totul e ok, ne-au facut analize la sange, e ereditar. Tati de Luis si Luka a facut nenumarate convulsii cand era mic... Soacra-mea mi-a zis ca a pierdut sirul, a facut si de 2 ori pe zi...
Acum e bine, mai are un pic de muci, dar nu mai tuseste cum tusea zilele trecute; ti se rupea sufletul cand il vedeai cum se ridica in fundulet sa tuseasca...
Multa, multa sanatate licuricilor si la familiile lor!!!

iuliacris spune:
La multi ani, Naty! Sa ai o viata lunga si frumoasa alaturi de toti cei dragi tie!
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
mara95 spune:
la multi ani, Naty!

yashy, sanatate multa!ai dreptate!
l-am dus prima data pe andru la un loc de joaca amenajat. o ora am stat cu amandoi.a fost super!lui andru i-au placut mult bilele, saritul pe saltea si toboganul.nu mi-a venit a crede ce bine s-a simtit!
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Pasiune de Bijoux
micola spune:
LA MULTI ANI NATY!!! SA FII SANATOASA SI SA AI O VIATA IMPLINITA, PE MASURA SUFLETULUI TAU FRUMOS!!!

flowerbee spune:
La Multi Ani, Naty! Sa fii ocrotita, si tu si frumoasa ta familie!
Imi pare rau pentru mamica ce s-a dus prea devreme la ceruri. Viata e cruda si cand ma gandesc la cei doi puisori, ma apuca plansul. Nici nu stiu ce sa zic sau sa gandesc...
Yashy, sanatate mult copilasului! Sa nu mai aveti asemenea evenimente!
Alexiuta e racita, muceste la greu si tuseste din gatut. Nu stiu de unde a agatat-o...Sper sa nu patim ca data trecuta...Mi-e teama de o noua infectie urinara...Stiu ca nu au nici o legatura, dar...
De maine vine cineva sa ne ajute in gospodarie, program normal. Sper sa se acomodeze cu volumul de munca si cu regulile casei. Pe langa asta, o rog sa o mearga la medicul de familie sa-i faca trimitere pt un RX pulmonar, un exudat faringian, o urocultura si analizele de sange acoperite de casa de asiguri. Ce nu e acoperit, o sa suport eu...Am emotii...
Sunt cam deprimata...Plus ca in vecini, e un tip atarnat de balcon, e politia acolo, pompierii, SMURD etc, dar omul nu vrea sa se dea jos de pe grinda...
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Idaira spune:
Lisa cind ai timp poti trage un oki si la site ala de filme,te rog?!
naty sa fii sanatoasa si un sincer LA MULTI ANI!
ada_coman spune:
La multi ani! Naty, sa fii sanatoasa, fericita si bucuroasa. 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
DarkBendis spune:

LA MULTI ANI NATY!!! Multa sanatate, fericire si iubire, si doar zile fericite sa traiesti alaturi de familia ta!!

Noi raportam dintisorul numarul 7 
Azi se sarbatoreste aici Ziua Mamei. Am dormit mult, am primit felicitari de la Mister ( una scrisa cu ajutorul lui tati si una cu ajutorul lui Lynn, cea din urma continand si "desenele" lui si "semnata" tot de puiutul meu),flori (doua ghivece faine pe care le-am cocotat pe dulap sa nu ajunga pisicile la ele)si cadouri. Si mi-am facut si eu mie cadouri - cum saptamana viitoare mergem la o nunta la Londra iar eu "iar nu am cu ce sa ma imbrac desi e plina garderoba" am iesit in targ si mi-am cumparat si rochita si pantofi noi de la Debenhams (timp in care tati si bebe au bantuit asa, ca baietii, prin magazinele de calculatoare si telefoane) si ...ca sa inchei frumos ziua, dupa ce-l punem pe Mister la nani o sa-mi vopsesca tati parul. Sa vedem ce rosu turbat va iesi azi ![]()
Yashi, multa multa sanatate la pui mic, as nu se mai repete crizele.
Flowerbee, la fel, multa sanatate Alexutei, si "good luck" cu doamna care vine sa te ajute sa fie totul bine!
Mara, ma bucur ca v-ati distrat fain azi la locul de joaca.
O zi atat de frumoasa, calduta, cu un vanticel de primavara... ar fi fost atat de bine dar mereu ma gandesc la cei doi copilasi care de acum incolo o vor putea vedea pe mamica lor doar in poze 
. Oooffff viata asta!! Aveti grija de voi, dragelor, caci nimic nu are pret mai mare decat sanatatea si timpul petrecut cu copiii nostri!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

scumpa Iulia (10 februarie 2009)