Licurici de ianuarie-februarie 2009 (96)
Raspunsuri - Pagina 12
Idaira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliacris Idaira, Lisa e cu filmele. Te referi la mufa-tv.ro? Ca tocmai am incercat de curiozitate un film (cheri) si nu-mi cere parola. Poze... www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze Iulia & Carla |
filme
Nu,Iulia, nu e mufa...e chiar asa:filmeonline.org
cami_antonia spune:
feteleeeeeeeeeee
sunt socata

a murit carmen
fata care era utilizator dc si avea 2 gemeni de 3 aniiiiiiiiiii
offffffffffff
ce iti e si cu munca astaaaaaaaaa
dumnezeu sa o odihneasca
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
IRINA.C spune:

Ce m-a impresionat de aseara chiar...copiii ei intrebau de fiecare data cand se deschidea usa sapatamana asta dc a venit mama

Urasc moartea asta o urasc din toata fiinta mea.
Cami im pare rau dar eu nu inteleg nimic din ce ne invata biserica.
Zicem mereu Dumnezeu sa o ierte si asa sa fie.DAR DE CE???

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de
Andreita
DarkBendis spune:

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Leditia spune:
Camelia,vbim pe mess cand poti si cand pot si eu..
Sunt pur si simplu distrusa de vestea despre Carmen.Stiu cum se munceste in anumite firme,stiu ca traim in tara nimanui si a sclaviei moderne,sunt frustrata caci stiu ca firma aia nu va plati cu nimic si vor gasii ei o portita sa scape basma curata..Ma doare sufletul meu de mama gandindu-ma la cei doi copilasi ramasi acasa,care inca o asteapta,care probabil tresar la fiecare zgomot,ca poate a venit mami
..Ma doare sufletul de sotie gandindu-ma la sotul ei,care o iubea si care spera intr-un miracol,ca noi toti si totusi acel miracol nu s-a intamplat,desi sunt convinsa ca s-a gandit la ea foarte multa lume si foarte multi ne-am rugat pt ea,sa-si revina.Am vazut poze cu copiilasii ei,sunt superbi..nu-mi pot imagina durere mai mare
,era prea tanara..era prea devreme sa plece,avea de crescut 2ingeri de copii.......Condoleante familiei!
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
DarkBendis spune:
Ledi
, ai spus exact ce ea ce ma gandesc si eu in aceste momente...si nu am stiut cum sa spun...ai spus ceea ce gandim cu toatele, cred. Bietii copilasi care o asteapta pe mama sa vina acasa!!

Cum o sa le poata explica tati ca mama nu mai vine? 

...Spirit free, blessed it be!...
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
mara95 spune:
nu am cuvinte
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Pasiune de Bijoux
iuliacris spune:
Vai ce veste ingrozitoare!!! Ma doare sufletul pentru bietii pui orfani!
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
anna-mama spune:
La multi ani, Naty! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de superba ta familie! Multi
si
de la mine si Vladut