Licurici de ianuarie-februarie 2009 (96)
Raspunsuri - Pagina 11
Arriel spune:
Si eu schimbul doi!
Cami in seara asta am vazut stirea la tv si ma gandeam cu tristete la biata mamica si la familia ei
Acum aflu de la tine ca este membra dc. Ma rog sa-si revina...
Iulia nu stiu la voi cum sta treaba cu maselutele, dar la "noi" gingiile s-au umflat de ceva vreme, bale la greu, maini si orice mai prinde baga in gura, nervi si plansete toata ziua...Greu domne, greu cu dintucii astia. Si dupa ce ieri am vazut ca a spart dintisorul nr.8, azi am simtit si un colt din prima maseluta
Lisa cand vine Cristi pleci si tu de acasa ![]()
cris30 multa sanatate tatalui tau 
Porumbita imi pare rau pentru prietenul tau, e inspaimantator cati oameni se imbolnavesc in ziua de azi de cancer :(
bebelusi ce baieti studiosi ai tu acolo. Si Theei ii plac revistele, dar le mai si rupe asa un pic
flowerbee iti doresc rezultate bune la analize
Anna s-a speriat sotul tau? Ca mie si-asa mi-e o frica de avion, dar sa se mai intoarca si din drum, brr...Bine ca n-au patit nimic
Mai, sa stiti ca nici fata mea nu are un vocabular prea bogat: mama, tata, papa, bebe, buitzi (biscuiti), DAR... Aseara, si-a redescoperit centrul de activitati de la Leap Frog, pe care nu-l mai bagase in seama de vreo luna si s-a apucat sa-l butoneze foarte fericita, scotand totodata si ea diverse sunete. Ascultand eu mai cu atentie, mai sa lesin de ras, ce credeti ca spunea Thea: cea-cea, sa-sa (salsa)![]()
Ah, si mai voiam sa intreb, mai stiti ceva de miere si de Aidan?
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Leditia spune:
Neatza..
Noi vbim mult bebeluseasca..nu prea spunem cuvinte,dar nu ma stresez,caci fiecare copil are ritmul lui.Daca zici yupii,cu intonatie asa ..el zice upuu..sau upii..tot cu intonatie,la bebe zice bei,la apa si pa`..la kk zice cacau sau chiar caca,asa spus din gat..papa e papa,nu stiu daca face diferenta intre pa(cand pleci) si papa-mancare..In fine ar mai fi,dar nu am dispozitia necesara azi ..
Nu prea am chef sa scriu,caci de aseara sunt tare suparata..am vazut stirea cu mamica in coma din cauza stresului si muncii si ma doare sufletul pt ea si pt fam ei..
Camelia(zisaCami),ma bucur ca ai scris.Ar trebui sa ne facem analize anual,dar cine-si permite?Cine se duce la dr daca se simte bine?Nu mai vorbesc de barbati,ca ei sunt cei mai cei..n-ar merge la dr nici batuti..eventual tarati,dar nici asa nu cred.Insa informatiile date de tine sunt pretioase,asa ca multumim.
Voi sunteti bine?
criss30,multa sanatate tatalui tau.
Flo,sper sa fie totul bine cu tine si sa iasa analizele bune.
Porumbita..nu stiu ce sa zic de analizele tale..Sa le mai repeti la un laborator?Sper totusi sa nu ai nimic.
we placut tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
sdcristian spune:
mai
acuma de cand apar dinti noi carol roade o suza pe zi. efectiv roade cauciucul jos
si mai am doar 1
si cum mai nou dl accepta doar avent... care sunt peste 10 lei bucata... io ce ma fac? ca doar nu pot cumpara una in fiecare zi
micola spune:
neata
noi..iar esec cu laptele praf...nici cu biberocnul, nici cu cana cu pai...cu lingurita, dar nu tot ca il apucase somnul..
s-a trezit la 2.30 si s-a culcat frumos la loc, in brate, si apoi de la 5 la 6 joc si voie buna
, ca la 7.30 sa ne dea trezirea oficiala![]()
pt dinti, am citit undeva ca e buna o batista curata inmuiata in apa rece, sa o morfoleasca el..nu am incercat, incerc azi, dar am zis sa va spun si voua.
Am o intrebare: voi spalati pilotele? noi avem plapuma din aia veche pt noi, dar Aexutu are numai pilote, vreo 3, si toate s-au murdarit, cum sa le spal? merge sa le bag la masina?
micola spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sdcristian micola la masina cu dubla clatire si gata |
ms cristi, doar ca ma gandeam sa nu se stranga puful ala din ele...
Arriel spune:
Micola si eu ii spal pilotele Theei la masina (are 2) si nu au patit nimic
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
anna-mama spune:
Micola, si eu tot la masina ii spal pilotele si sunt ca si noi. Nu scrie pe eticheta cum se spala, ca acum depinde cum sunt facute....?
Idaira spune:
iuliacris
daca nu ma inseala memria tu ai pus mai demult un link cu filme online subtitrate in ro,atunci am salvat linkul,dar acum vad ca e nevoie de o logare...tu stii ceva??!!
iuliacris spune:
Idaira, Lisa e cu filmele. Te referi la mufa-tv.ro? Ca tocmai am incercat de curiozitate un film (cheri) si nu-mi cere parola.
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla