Trucuri pentru a te imbraca super
Raspunsuri - Pagina 9

conchita spune:
puskin, imi place mult combinatia!
ajutati-ma si pe mine cu un sfat, va rog, tre sa imi pregatesc echipamentul pentru maine la un interviu de business. merg pantofi albastru inchis cu geanta albatru deschis? la rochie verde stins cu floricele galbene pal...am si asortate exact la culoare - galben, verde, albastru. ce fac, mai bine traditional?
abdominabila

conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puskin La o ie alba, larguta, cu maneca 3/4, ce pot asorta? |
eu port o vesta etno, indiana, e tesuta in multe culori mate. sau o vesta mai lunga pana la genunchi, gen tunica, dreapta, cu tiv de franjuri. a mea e de din croset si e neagra, dar n-am ie alba, a mea e crem. si pantaloni drepti sau evazati (foarte retro ultima varianta) galbeni, roz, turcoaz, ce imi tuna. merg si fuste pana-n pamant, largi in volane multe cusute intre ele (super retro). culmea chicului cred ca ar fi cu o fusta caramizie sau bleumarin pana la genunchi, cu slitz la spate si pantofi cu toc inalt. lanturi lungi shaby chic asortate cu fusta si pantofi nude, geanta ca fusta sau etno, gen traista tesuta.
abdominabila

puskin spune:
Conchita, nu stiu ce sa zic de hainele pentru interviu. Eu de obicei merg intr-un costum cu pantalon si camasa asortata. In rochita nu am fost niciodata.
Multumesc pentru sugestii , sa vad ce am prin dulap. Veste sigur nu am, pantaloni am ceva si fustite.

ralucis spune:
citat din mesajul lui conchita puskin, imi place mult combinatia! ![]() ajutati-ma si pe mine cu un sfat, va rog, tre sa imi pregatesc echipamentul pentru maine la un interviu de business. merg pantofi albastru inchis cu geanta albatru deschis? la rochie verde stins cu floricele galbene pal...am si asortate exact la culoare - galben, verde, albastru. ce fac, mai bine traditional? abdominabila nimic |
Eu zic sa mergi pe traditional, daca zici ca e interviu de business nu prea se potriveste rochita cu floricele. Ar fi mers sa te imbraci asa la un interviu pt ceva mai creativ. Sau abordezi un look uni de sus pana jos si lasi geanta albastru deschis ca sa arati ca detii si o parte creativa si ingenioasa

ralucis spune:
citat din mesajul lui puskin Amina, geanta nude cred ca este cea mai buna investitie din ultima vreme. Merge la aproape orice. Alba nu am si nici nu imi cumpar ![]() La o ie alba, larguta, cu maneca 3/4, ce pot asorta? |
Poti pune blugi lungi evazati, pe prinicpiul flower-power, o pereche de pantaloni scurti de blugi vara, fusta tiganeasca cu floare in par si sandale plate cu cureluse subtiri/nojite, blugi skinny cu balerini.

Amina_Marina spune:
Conchita, mergi pe traditionalul costum pentru ca nu poti sa stii ce mod de gindire au unii sefi. Daca job-ul este in domeniu de arta vestimnetara, da, merge , ca sa fii cit mai unica.
La o ie alba, larguta, cu maneca 3/4, ce pot asorta? |
Deja a zis Conchita, si eu mor dupa stilul etnic.
Sau cu pantaloni de blugi scurti rupti ( franjurati) si deasupra o curea lata (stil etnic) si cu sandale romane.Ceva bijuterii tribale.

ladyJ spune:
citat din mesajul lui conchita puskin, imi place mult combinatia! ![]() ajutati-ma si pe mine cu un sfat, va rog, tre sa imi pregatesc echipamentul pentru maine la un interviu de business. merg pantofi albastru inchis cu geanta albatru deschis? la rochie verde stins cu floricele galbene pal...am si asortate exact la culoare - galben, verde, albastru. ce fac, mai bine traditional? |
Eu zic ca depinde cum arata rochia. Daca e super varatica, flu flu,mai bine nu. Daca e mai decenta, da.
O poti totusi purta cu o jacheta sacou cu maneca scurta sau trei sferturi, albastru ca si pantofii, iar geanta o iei galbena daca ai.
Cat e de lunga rochia si ce model e? Ce material?

puskin spune:
Ralucis, multumesc . Din pacate nu am in garderoba nimic de genul, probabil va trebui sa imi achizitionez.

almo spune:
Xiopoti sa imi zici si mie te rog ceva magazine cu pantofi mai trendy in Timisoara unde merita sa intru? o sa ajung p'acolo primavara asta si sa nu mai pierd vremea cautand.
merci.

XIO spune:
Almo , vei rade , dar eu pantofii ii cumpar de unde prind o reducere buna si unde gasesc pantofi de calitate.
Mi-am cumparat si din bazar pantofi cu 15 lei care arata incredibil , mi-am luat si pantofi cu 10 lei care arata ca scosi din revista. La aia chiar le fac o poza maine , ca merita.
Sunt cateva magazine unde sunt pantofi faini dar mai scumpi (bine , nu ca preturile din mall), magazine de fabrica :
-la Filty, inainte de podul din calea sagului , cum mergi spre realul de acolo vei vedea pe dreapta niste cladiri daramte. Acolo este un magazin care face pantofi sublimi.
-la Alfa , care e un fel de minim mall, la capatul tramvaiului 2 , tot spre sagului
Cand ajungi iti mai scriu.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro