Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Ref la plansul de neconsolat – am stat eu si m-am gandit ca berila … Se poate sa fie de la oboseala? Adica daca nu e in stare sa faca un part, f probabil pe seara cand cu totii suntem mai oboisti si el sa fie. Si daca nu e in stare sa adoarma … ? Al meu a avut in doua seri cate o repriza de vreo 30 min si tot stau si le analizez, de parca as rezolva ceva dar cum alta activitate nu am

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Alena mea face foarte urat inainte de somn, trage de suzeta de zici c-o rupe in 4, iar cand o iau in bratze trebuie s-o strang tare si sa-i shashai tare la ureche ca ea se zbate de zici c-o bate cineva. Si asta in special la somnul de seara cand sigur e mai obosita, dar nu numai seara...in general pt ca nu stie sa adoarma singura. Si cand ma gandesc ca pana la 1 luna adormea singurica in patutz fara sa caraie... iar acuma ducem lupte de gherila .

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Al meu daca nu suge sau doarme reuseste sa stea treaz fara sa URLE vreo 15-20 min max. Nu stiu ce m-as face daca ar avea doar un somn pe zi . Voi cum reusiti? Ce face toata ziua?

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Bb-linele mele stau mai toata ziua treze, doar mai atipesc cateva sferturi de ora, dar nu la rand si foarte rar o ora legata. In rest vor distractzie la maxim: ori le tin in scoici pe langa mine si le las sa se uite la tv, ori "se joaca" - vorba vine, doar privesc si pedaleaza - in centrul de activitati sau cu bara de jucarii, ori facem gimnastica si plimbari prin casa, ori plimbarica de afara, ori vorbesc cu ele toate prostiile (asta le place cel mai mult - sa le vorbesti), iar daca s-au plictisit de tot le pun in fundul gol pe o aleza si le las sa se priveasca si sa pedaleze in voie.

amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Ceea ce va pot spune este ca anu trecut in sept am intrat in somaj prin bunavointa "unora" ca asa e la noi in Roamani nu se mai tine cont de legi desi eram insarcinata iar sotu meu pana anu trecut a fost plecat prin afara cu munca el fiind lacatus naval, pleca cate 2-3 luni cat era o lucrare venea acasa si mai pleca dupa 2 luni sau cand gasea altceva insa din noi a venit acasa si nu a mai gasit nimic, in oras s-au inchis mai toate si nu se mai gaseste nimic de munca, ratele si restu vin si banii s-au dus ca na vb aia de unde iei si nu mai pui, acum stiti si voi ca un copil costa , suna urat dar asa este,ba controale ba tratamente i-am luat si noi macar strictu necesar si eu somaj am luat cate 500 lei pe luna iar de luna asta voi lua prenatalu care sunt curiasa sa vad cat va fi ca facand media intre somaju mic si sal avut inainte care era cam de 800 lei v dati seama ca mare nu va fi prenatalu.Plus ca pe langa asta avem si o alta problema multa mai mare si mai grava si eu ma framant ca nu pot sta linistita.Sotu a avut un accident si mana dreapta e cusuta si nu mai poate face nimicsi asta e.Parca la unii prea vin toate si nu se mai termina,imi cer scuze daca v-am facut capu mare dar ma mai descarc si eu ca si asa plang zilnic ca nu mai stiu ce sa fac.

37+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile

Imi pare tare rau ca aveti atatea belele pe cap...dar tu nu trebuie sa te necajesti asha de tare, trebuie sa fii optimista ca veti gasi solutzii la toate problemele. Ai grija ca ii transmiti si lu' bb starea ta... si sotzul se va recupera in timp. sa nu mai fii asha de trista, va rasari soarele si pe strada voastra ...odata cu bb

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SorinaF

xela, mamidepuiuti am ajuns la ortoped la sfatul pediatrei....de la prima consultatie a vazut labutele strambe si la piciorusul drept ultimul degetel sta cocotat peste cel de langa el.

de Luca Stefan

Si noua ne-a zis pediatra ca Natalia isi mai tine un pic picioarele in pozitzia ca in uter (asta cand a pus-o in picioare sa vada cum calca) si calca un pic stramb, dar nu ne-a zis ca ar fi cazul sa ne facem griji. Eu m-am gandit ca se va regla de la sine dar tu ma ingrijorezi...

Mergi la inceput

Mama ce vorbesc eu singura pe aici...hai ca ma bag si eu la somnic, ca deshteptarea o da Natalia pe la 4 si apoi la 7,30...cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Nu vb sg .. eu te "ascult"

Fetelor eu de la un timp numai am somn .. adorm numai la 4 dimineata .. si ma trezesc la 12 .. Si daca nu as face miscare .. as mai zice .. dar toata ziua sunt pe drumuri .. ma simt obosita dar daca ma pun in pat nu am stare ..

Acum am si emotii ... acum ca stiu ca luni imi voi aveau bebelu acasa ..

Va pup si sa stiti ca eu va urmaresc mereu .. Incerc sa invat de la voi .. Desi nu se compara cu practica . Eu sunt aici .. pana pe la vreo 4

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

si eu pe aici cu ochii cat cepele...de citit

suntem bine si va pupam!

Mihaela,
fericita de Florin Cristian (16.12.2009) (poze)

(...si povestea nasterii piticului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Nu vb sg .. eu te "ascult"

Fetelor eu de la un timp numai am somn .. adorm numai la 4 dimineata .. si ma trezesc la 12 .. Si daca nu as face miscare .. as mai zice .. dar toata ziua sunt pe drumuri .. ma simt obosita dar daca ma pun in pat nu am stare ..

Acum am si emotii ... acum ca stiu ca luni imi voi aveau bebelu acasa ..

Va pup si sa stiti ca eu va urmaresc mereu .. Incerc sa invat de la voi .. Desi nu se compara cu practica . Eu sunt aici .. pana pe la vreo 4

Poze

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Scumpa de tine
Lasa ca vine mancaciosu' mic acasa acushica , bine ca ii place papica si ia in greutate. Vineri te duci sa stai cu el, nu? parca asa retin...
mai aveti un picut si o sa fiti impreuna toti trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Daaaaaa de vineri sunt acolo pe baricade ... cica sa ma "obijuiesc cu el .. sa prind curaj .. sa stiu cum sa-l schimb cum sa-i fac baitza .. de abia astept .. niciodata nu mi-am dorit atat de mult sa ma internez

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....v-as invita la o cafea dar n-am reusit sa fac...

cum n-am re4usit sa dau copy/paste de la cap trecut..incerc sa scriu ce-mi aduc aminte....

mai mult fortata de al meu am fc prg la victor babes....k e aproape...la un pediatru...care era ..

jiji nu facuse caca de zi jumate si ce manca cam voma. l-a verificat si a zis k e ok. i-apus supozitor si a fc kk imediat. mi-a dat sa-i dau debridat si sa pape doar san. mi-a spus ca nu avea de ce sa-i dau lp...fara lact...n-are legatura.
dupa ce-am aj acasa a mancat vreo ora si ceva, n-a vomat..apoi am iesit afara 1 ora evident k a dormit si,...minune de cand am intr in casa inca 2 ore...l-am trezit io ca era trecut de 7 si ma gandeam ca va trebui sa-i spun povesti noaptea.

i-am fc baie..papat ..fara voma...dormit..trezit si de la 2 show. a papat si l-a apucat scremeala....exact precum spunea xela...ca un gandac face...si-si misca capul...la fel...si am sesizat ca vomita doar cand e agitat asa...si de la 2 dormim , ne agitam, mancam...si tot asa....in concl..zombie...

azi mergem mai spre seara la dr sa-l vada,,vedem. oricum la primul ochi nu a vz nik in neregula. dar a spus ca voma poate fi inceputul multor boli...sa speram k va fi ok

nu stiu de ce e constipat...a si cred ca tre sa-mi iau batista bb...

ms ca v-ati interesatde noi...

vroiam sa raspund aseara..nu mai tin nik minte

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput