Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 17
cris_mario spune:
hy
sper ca azi sa recuperez,ieri m-am enervat ca nu mergea forumul asta ca lumea si am renuntat....
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emanuelle Legat de facut kki...noi astazi am facut singurele dupa 3 zile. Medicul pediatru ne-a spus inca de la inceput ca daca nu face in 48 de ore sa ii punem supozitor...si i-am pus in prima saptamana o data...apoi dupa mai multe investigatii (m-a ajutat si cartea dr.Spock) am aflat ca un copil alaptat exclusiv la san poate face si la 4-5 zile fara sa fie constipat. Si asa am capatat curaj sa o las mai mult....plus ca si mami face la cateva zile... Inca nu face regulat, face si o data pe zi sau la 2 zile sau la 3 zile. Si cum kki e normal ca aspect, nu imi fac probleme. Eu o ajut cu masajul pe burtica si cu bicicleta, dar prefer sa faca singurica, sa-si regleze ea tranzitul. Raluca Emanuela, mamica fericita de Sara Maria (11.02.2010) - rechinasul fomist poze www.youtube.com/profile?user=cristidumitru79" target="_blank">filmuletze |
pai de vreo 2 sapt jiji facea 1 max 2 ori de la 5-7 ori in 24 ore. iar acu...pauza, problema e ca se perpeleste si e nervos se chinuie, se screme. de obicei il apuca pe la 4 dimi si pe la 9facea.acu il apuca la 2...si-l tine toata zioua degeaba...nici bese nu trage cum trgea..abia le aud dupa agitatie multa....maini , picioare invartit capul...
da...mi-am luat marsupiu de care sunt super incantata...mai Ales..coloana mea...mi-am luat si-o pompa elerctrica..
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
larisel spune:
citat din mesajul lui emanuelle Astazi dam de baut , am facut o lunitza. Multumim de urari! |
La cat mai multe!
La multe lunitze si celuilalt sarbatorit de azi Bogdan Cristian de ofe.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi
larisel spune:
citat din mesajul lui cristies Fetele, Gargaritzul s-a intors singur de pe spate pe burtica. Acum gandaceste cu fundul in sus. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
Bravoooo
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi
decenuela spune:
citat din mesajul lui cristies Fetele, Gargaritzul s-a intors singur de pe spate pe burtica. Acum gandaceste cu fundul in sus. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
da e culmea gargaritzul tau....precoce rau...parca si fontanela ai zis k i s-a inchis...acusica ne zici ca raz integrale
nu mi-a dat analize...nu a considerat..insa ma mai duc azi o data...la 6 sa-l vada cum se prezinta...acu i-am dat juma de supozitor...sa vasd..si oricum tot varsa...
ok...normal sa iasa si la 3 zile...dar sa se chinuie atate ore..in care nu doarme..vomita..ce papa...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
larisel spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui SorinaF
mi-ampermis sa rasp eu...sper ca e ok... Daca labuta piciorului e orientata spre interior...ii faci masaj astfel incat sa o indrepti spre exterior. Asa sunt si ghetutele care le va purta dupa masaj...tine labuta fortat spre exterior. de Luca Stefan |
Mersi...credeam ca e vreo manevra speciala.
ioana_fota spune:
Cristies ma bucur pt gargaritzu tau ,sa fiti cu totii sanatosi si la cat mai multe bucurii din partea lui.
Fetelor va multumesc mult pt sprijin si incurajari .
37+ Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
larisel spune:
Mai fetelor, Alena mea a dormit de aseara de la ora 21 pana la 5.00 cand a papat san, apoi a pedalat pana a papat si Natalia, dupa care a trebuit s-o iau cu mine in pat pana la 7.30....poate a mai supt sau nu, nu stiu ca am dormit. De La 9.00 iarashi doarme dusa, fara sa mai fi papat ceva de atunci. Deja e 12.30...incep sa ma ingrijorez...sau o fi anesteziata de la bormashinile care se aud pe fundal de zici ca-s cu tine in pat (s-au apucat sa ne mansardeze blocul si se lucreaza la greu la etajul 4 dar se aude si la 1 la noi).
larisel spune:
citat din mesajul lui lorex aa...multumesc pt raspunsurile despre colici si scosul aerului...le-am citit sa stiti...dar iuria mea tot nu scoate nimic dupa supt la san. dupa biberon sau linguritza scotea imediat! acum nu...poate ca nu are.. |
Mie imi spusesera asistentele in spital ca sunt bb-lushi care ragaie imediat sau in urmatoarele 5 minute si altii care scot aerul dupa 1 ora. Dar e obligatoriu sa-l scoata. Si chiar daca-l scoate prin ragait mai scoate apoi altul si prin sughitzat.
si ..fetele cu ceza...e normal sa te doara prin abdomen? se ashaza organele cum se spune? cel putin cand stau pe o parte, ma doare tare in p dreapta sub coaste, acolo unde-i ficatul dar aproape de stern...oare o sa-mi treaca? |
Pe mine m-a durut doar zona operatziei pana mi-a scos firul (la 9 zile), apoi nu am mai avut pb.
larisel spune:
cris.d Cum mai e ema?