Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
mamidepuiuti spune:
neata fetele...hai ca am facut eu cafea,ca decenuela nu a dormit bine......bine ca se simte jiji mai bine
cornelia,mamica fericita de
Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel(05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica si acum observatiile mele : 1. cum adica "mama sa spele nasa dupa baita"???....adica se baga si nasa in cadita .... 2. daca pui toate alea in cadita ...unde mai pui copilul??? 3. se pune lipici in cadita copilului?????? Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare |
esti totala,elefantico
o solutie ar fi sa te muti in ardeal,ca avem alte obiceiuri la botez
mamidepuiuti spune:
Parca la unii prea vin toate si nu se mai termina,imi cer scuze daca v-am facut capu mare dar ma mai descarc si eu ca si asa plang zilnic ca nu mai stiu ce sa fac.
37+ Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
[/quote]
lasa,ioana,vei vedea ca se va gasi rezolvare pt toate... stii bine ca aici te poti descarca de tot ce-i negativ...aici ne ascultam si ne sustinem una pe cealalta...
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui ana_g mai scot si eu un pic nasu de dupa cortina. sper sa fiu mai harnica un pic si sa fiu mai activa. va citesc zilnic oricum. puiul meu a implinit 7 saptamani, iar eu in continuare ma uit la el ca la masini straine. nu-mi vine a crede ca e al meu...nu-mi vine a crede ca am putut face ceva atat de frumos. daca la inceput nici nu stiam ce-s alea colici, de cateva zile au inceput sa ne viziteze. e-adevarat, 5-10 minute, nu mai mult. plange saracutzu de mi se rupe inima. nu ii dau nimic...deocamdata. beau eu ceai de chimen si anason ( e bun si pt colici), in ideea ca o sa-l ajute pe el. de cateva zile nu doarme noaptea, iar eu sunt zombi. am tot incercat sa-l obosesc peste zi, dar nu am reusit. azi insa, nu stiu cum, nu a inchis un ochi. a tot cerut sa pape (ca la un moment dat aproape ca nu mai avea ce..), a plans ca nu reuseam sa il servesc imediat, a stat cu ochii pe pereti, a facut putina gimnastica (isi tot ridica piciorusele de parca ar pedala sau de parca ar vrea sa se ridice)si a obosit baiatu singur. doarme dus de pe la 7. am incercat sa il trezesc pt baita, dar degeaba. doarme prea profund. sper sa dorm si eu un pic la noapte. m-am saturat sa vad toate orele de pe ceas. ne-am luptat si cu niste muci groaznici care stateau in gat si dadeau greata, am cateva tricouri cu voma pe ele... apropo de sani..ai mei la 2-3 ore incep sa curga singuri, iar cand il pun pe ala mic sa manance, sanul liber plange ca vrea si el scuze pentru logoreea fara noima. o sa mai scriu. sa ne traiasca toti pufuletii, sa creasca mari, sanatosi si voiosi! mama lui stefan |
bine ca ti-ai gasit "curaj" !
te asteptam mai des pe la noi!
myky791 spune:
multam de cafea mamidepuiuti!
eu sunt tare suparata ! a venit iar iarna!!!!!!nu am iesit de vreo 2 zile din casa si se pare ca vom mai sta ink vre 2. ninge de zici ca cei....
sa vad dak mai tin minte:
ioanafota fruntea sus! dak tu esti suparata iese bebelina agitata! credema. asa a fost la prima sarcina am avut probleme si andreiut a fost mai agitat, plangacios. se rezolva ele problemele! kand a sa va zambeasca puiutul veti uita de tot!
xela, mariucasara interesant wrapul asta! dar el deja face 2 luni nu e tarziu sa imi mai fac rost de unul?desi e destul de scump 3 mil ati zis.....
cris d ce face ema este mai bine?
de lorex mai stie cineva? nu a mai semnaat condica pe aici.
nu stiu cn e fata tehnicuta dar va dau data mea de nastere sa o postati la mine 14.10.1979. multumesc anticipat
cristies nu toti gemenii nu au colici. am o amica are 2 baieti si au colici. nu are nici un ajutor sotul la munca vine seara. spunea cae greu. plang kand unul kand celalalt. mie imi pune capac piticul meu ca e unul singur dapoi 2
o compatimesc!
larisel sati traiasca bebelinele. din partea mea ai tot respectul ca usor nu iti este cu 2 bebei. multa sanatate sa la cresti mari!
ce regim mai fetelor? mie mie foame si noaptea mai nou. dupa ce ii dau sa suga ma duc sa rontai un biscuite. nu stiu cum sa ma apuc si eu de regim.
ammai vazut ceva la voi: centru de joaca. interesant. gata mai las si pe altcineva sa vb ca vam zapacit
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui al3csa Cum v-a venit menstruatia la 5 sapt dupa ce ati nascut??? Mi-e abia la 6 sapt mi s-au dus lohiile ... Cum e normal? Ca eu numai inteleg nimic .. Chiar nu am nici o simptoma de ciclu de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388 (povestea nasterii pisoiului) O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
stai linistita ,ca nu-i o problema ca nu ti-a venit ciclul...
nici mie nu mi-a venit inca;dupa prima nastere,mi-a venit ciclul cand piciul meu avea 6 luni[am alaptat]...
nu ai fost la control dupa nastere?nu te ingrijora inutil.
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui al3csa Daaaaaa de vineri sunt acolo pe baricade ... cica sa ma "obijuiesc cu el .. sa prind curaj .. sa stiu cum sa-l schimb cum sa-i fac baitza .. de abia astept .. niciodata nu mi-am dorit atat de mult sa ma internez de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388 (povestea nasterii pisoiului) O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
draga de tine,mai aveti putin si veti fi in formatie completa acasa:puiutul,mami si tati! doamne-ajuta!
mamidepuiuti spune:
onitza sa-ti traiasca puiutii! sunt tare frumosi!
larisel mama,jos palaria in fata ta!cum sa nu te descurci tu cu bebelinele,cand si aici ne raspunzi ordonat,organizat,ce mai...ca in armata,totul la locul lui!
mamidepuiuti spune:
myky,bine ca ai aparut si tu,ca altfel monopolizam pagina...
halooooooooooooo,plateea,unde esti? lorex,oani,carmita?iar trebuie strigat catalogul?
mamidepuiuti spune:
bogdan christian de ofe
sara maria de emanuelle
maria11maria