Copilasi din 2002 *72* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 6
Cristina_C spune:
Pentru ca v-ati bucurat si voi cu mine!
Stiu ca-i tarziu (9 si un sfert), dar Robert inca joaca Starcraft cu tati. Il las putin mai mult in seara asta in speranta sa doarma pana mai tarziu maine, sa ne mai odihnim si noi! De fapt el vrea sa petreaca mai mult timp cu tati pentru ca n-o sa-l mai vada 2 saptamani, pleaca duminica intr-o delegatie.
Doar la amiaza a fost soare, apoi s-a stricat vremea si nu, nu vine inca primavara, dar e pe aproape.
Credeam ca numai eu nu stiu sa inot, dar pe copii neaparat trebuie sa-i invatam, e vital!
Nicoleta, daca plamanii sunt OK, restul se rezolva! Multa sanatate lui Stefan, daca sta la caldurica si ia si tratament, sigur o sa se faca bine pana luni!
Weekend placut la toata lumea!
cristina22 spune:
'neatza!!
Si Andrei si-a facut de cap aseara, s-a culcat cand a vrut el, eu cu sotu' ne-am intins la povesti, pana tarziu, ca doar e vineri seara , dar Andreiutzu' meu s-a trezit inainte de 6.A inceput sa tuseasca serios.
Cristina-wow, 2 saptamani!! Numai bine se intoarce pe cand chiar e primavara
Un we fain sa avem!!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Salutare.
Si copiii mei tot matinali, la 5.45 amandoi! Si Matei este si el virusat, de-mi cade tot cerul asta plumburiu in cap!
Sanatate Andrei!
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
cristina22 spune:
Noah, nu se putea ca Matei sa nu fie solidar cu frate-sau??...off!
Sanatate la baieti si sa treaca usor!
Eu, inainte de 7 am si fost la farmacie si am luat erdomed.
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Cristina_C spune:
Neata!
Suntem treji de la 6 si jumatate.
Multa sanatate lui Matei&Stefan si lui Andrei!
N-o sa va vina sa credeti, noi de-abia azi mergem sa aruncam bradul la gunoi. De la jumatatea lui ianuarie sta pe balcon. Acum, catot imi pleaca sotul, nu vreau sa ma lase cu el asa si am pus piciorul in prag. Vine primavara intre timp si vreau sa-mi aranjez si eu balconul!
Nicoleta spune:
Cristina, acum stiu de ce nu a plecat iarna inca! Trimiteti-i pomul de Craciun Mosului, sa-l replanteze (doar cu argumentul asta am reusit, acum 3 ani si ceva parca, sa scoatem bradul din casa!!).
Cristina, cum este Andrei? Matei este ragusit numai cand tuseste si cand plange. Cand "vorbeste" este ok, deci traheita... Lui ii merge foarte bine cu Sinuprret, sper sa nu ne lase balta chiar acum!
Mamici, ce faceti in week.end? Noi in casa, langa... calorifer... Asa de urat este afara... Vreau floricele, copaci "ninsi", verde crud!!
Cristina_C spune:
Gata, l-am dus!
Deci asa a facut Stefan la 4 ani cu bradul, nu vroia sa se desparta de el!
Azi am iesit la cumparaturi iar maine cred c-o sa stam mai mult in casa. Langa carorifer nu putem sa stam, c-avem incalzire in podea, macar nu trebuie sa-l mai bat la cap pe Robert sa-si puna sosete mai groase sau papuci de casa ca inainte.
Nicoleta spune:
Cristina,cum este cu incalzirea prin podea? Trebuie sa fie luna de curat sa nu se ridice praful?
Nicoleta spune:
De adunat nu stiu cum se aduna, dar eu probabil ar trebui sa stau numai cu mopul in brate "obligat-fortat" cu alergia lui Stefan la praf... Altfel ar fi o solutie super, podelele calde sunt preferatele mele!