Copilasi din 2002 *72* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Buna dimineata!

Soare si ger pe la noi si-o sa mai ninga cateva zile, apoi o sa ploua, dar vestea buna e c-o sa fie cald inainte de Pasti (14 grade) si sper ca si de Pasti( am putut sa vad doar pe 2 saptamani)

Robert are numai 2 dinti noi, de jos, crescuti complet, si al treilea, tot de jos, se vede cum creste acum. Cei doi dinti din fata, de sus, in locul celor care au fost scosi prematur (pentru ca s-a lovit), nu dau semne sa apara, sper sa iasa intr-un sfarsit Aici se recomanda un control la jumatate de an si cam asa ajungem si noi.
Si el tuseste putin dar are multi mici, cred ca de asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, dragi mamici !
tlaura, bine ai revenit !
Am stiut ca o sa va placa, cele 2 cantecele(dedicate mamei), de la serbare. Cu gandul la voi() le-am filmat si pus pe net.
Mantia cu trandafiri este facuta de mama mea, la fel si rochita verde. Mantia este mai veche, de 4 ani, cand a folosit-o ca Scufita Rosie la un carnaval. Acum, i-au fost doar aplicati acei trandafiri.
Toti copiii sunt colegii Cristinei, dar din 28 de copi, doar 4 sunt din 2002, restul fiind din 2001 si cativa chiar din toamna-iarna lui 2000. De aici diferentele mari de inaltime.
Sinzi, foarte fain aratai cu acea coafura jamaicana !
Edit: nici Cristina nu are dintisorii albi-albi, cum am vazut la alti copilasi, desi se tine bine de igiena lor.
Mie, pediatra mi-a zis ca asa s-au format mugurii lor, inca din timpul sarcinii si de aceea au nuanta asta de alb-galbui.
Gabi, neaparat sa ne povestesti cum a fost la prima lectie de inot !
Noi, cand sa plecam la serbare am patit asa, cu lacuitul unghiilor Cristinei. Ne stresam sa plecam din timp, sa ajungem la timp sa se schimbe, iar ea, isi facea unghiutele cu lac. Iar in final, am mai asteptat sa-si stearga lacul, caci neavand timp sa se usuce, se strica pe unghii.
Insanatosire grabnica, bolnaviorilor !
E alb totul in jur la noi, dar s-a mai inmuiat timpul. Chiar si ciripit de pasarele aud la fereastra.
Un weekend cat mai fain, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Hai ca m ati facut curioasa si am cautat-o pe Sinzi cu coafura jamaicana si nu reuseam sa dau de ea . Am gasit o pan la urma, foarte misto coafura, si iti statea chiar bine. Am inteles ca ai stat doua ore sa o desfaci? Dar ca a durat impletitul?Nina mi-au placut si pozele tale cu serbarea si costumele care mai de care mai haioase, unul ghiocel, altul nu stiu ce era, probabil pamant, ca era imbracat in harta iar Cristina arata f bine cu rochita ei verde si pelerina rosie Nicoleta ati fost la doctor? Cum mai e Stefan?Si noi am trecut prin al doilea episod de laringita, dar am scapat cu niste aerosoli.Cristina, ce bine ca ati scapat de ochelari.Sanatate multa tuturor bolnaviorilor si sa vina odata primavara aia!

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Lucia, multumesc !
Da, acela cu harta pe el, era Pamantul !
Sinzi a stat 2 ore la impletit.
Ce fac baietii tai ?
Cum e vremea la voi ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Chiar se simtea pimavara in aer la amiaza... era un soare puternic si am auzit si pasarelele ciripind.

Robert a mai dat azi o lucrare la mate, numai in lucrari ii tine, vad ca regula aceea, de a nu li se da lucrari inainte si dupa weekend, nu se mai aplica la clasa lui. Dar e Ok, a zis ca n-agresit nici o adunare (le-a dat mute adunari). S-a mai intamplat ceva frumos azi: pentru ca, nu stiu de ce, s-a sculat la 6, a avut timp sa-i deseneze ceva invatatoarei (se obisnuieste asa la ei, au in clasa o cutie postala in care, cine vrea, ii pune un desen invatatoarei sau ii scrie ceva). El a desenat 3 ghiocei, ca tocmai au invatat despre ghiocel. I-a desenat pe o foaie verde, ca sa poata face petalele cu creion alb, si-a lipit si zapada din vata intre ei si fulgi mici, tot din vata, care cadeau de sus - cerul l-a desenat albastru. Invatatorei i-a placut foarte mult si i-a lipit desenul pe usa clasei, pe partea din afara, unde este si poza cu toti copiii din clasa. Cred c-o s-o mai lase acolo, ca-i de sezon. Si Robert a si scris pe ea, de acasa "De la Robert, pentru Doamna...", deci se stie cine-i pictorul. Ce mai, sunt foarte mandra c-a ajuns la expozitie, e prima data cand invatatoarea lipeste desenul cuiva pe usa.

Mergi la inceput

A scris Gabi ieri despre inot...

Robert a fost la un curs asta vara dar nu l-a dus pana la capat. A invatat el ceva-ceva, dar nu pot spune ca stie sa inoate, oricum, n-as avea curajul sa-l las singur in apa. El crede ca stie, ne facea demonstratii la piscina, dar nu ne-a convins. Apoi s-a facut frig si n-am mai mers nici la piscina. La vara ajungem si la mare... Anul asta nu-l mai inscriu la nici un curs, are un program destul de incarcat si a zis sotul ca-l invata el sa inoate... Nu stiu cat e de bine dar, la urma urmei, si el a invatat tot de la tatal lui. Mie sa-mi fie rusine, n-am invatat pana la varsta asta, mereu mi-a fost frica de apa si, culmea, era sa ma si inec odata si numai printr-o minune am scapat, m-a salvat cineva. Vreau sa stie sa inoate Robert, neaparat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ce dragut cu desenul lui Robert, ca a ajuns pe usa! Sa-l vada toti! Bravo!

Cu inotul, nici eu nu stiu sa inot, dar vreau sa invat. Fiindca chiar mi-e frica de apa din cauza asta... Sa mai creasca Matei si sper sa reusesc! Stefan a fost in diverse locuri si diverse cursuri, deci nu prea constant... Nu stie sa inoate asa cum ne-am dori... dar ii place. Si va mai merge la inot, sa vedem unde si cand.

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Bravo pt. frumosul desen, Robert !
Nici eu nu stiu sa inot. Pe sot nu ma bazez ca, odata(sunt aproape 19 ani de atunci) ma tinea in brate si m-a bagat sub apa, in loc sa ma tina la suprafata. Gluma, gluma, dar de atunci, eu cu el n-am mai intrat in apa. Nici pe Cristina n-am incredere s-o las cu el.

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

nici eu nu-i prea dau voie sotului sa se apropie de mine in apa.Nuuu-nuuu.Face ce face si ma arunca in apa.Eu era sa ma inec in apa pana la genunchi.
In schimb, il arunca pe Andrei in apa, pana face febra musculara.Andrei iubeste apa, sta cu capul sub apa etc.Il voi duce si eu la un curs de inot.

Bravo Robert!!! Ce frumos!!
Si Andrei s-a trezit azi dimineata la 6, dar a lipit ceva abtibilduri cu bakugani.

Cristina-a venit, pana la urma, primavara la voi??

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am mers la medic, plamanii sunt ok, nu se aude nimic, amigdalele putin inflamate. A primit niste pastilute pentru gat, sirop de tuse de plante si picaturi nas-urechi. Daca nu e bine, sa revenim. MI-a zis ca trecem pe siropuri de tuse cu chimicale... deci nu altceva. Sper sa ii treaca raguseala. Am la dispozitie 2 zile sa-l fac nou-nout!!

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput