Copilasi din 2002 *72* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Fenchelhonig ajuta la tuse - se gaseste la farmacie sau la Drogerie.
Siropuri sunt mai multe, stiu ca Prospan e bun.
Multa sanatate lui Stefan, e bine ca sta in casa si nu iese in frigul asta, asa o sa-i treaca si tusea. Pe vremea asta nici n-ai cum sa nu racesti. Eu azi am stranutat puternic de 7 ori la rand. Era si sotul acasa, mi-a zis "Noroc" o data, de doua ori, de 3 ori, de 4 ori, si, de la a 5-a oara, a dat doar din mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, primul este de fenicul? Prospan nu-i merge lui Stefan. Oare la DM gasesc? Cum sunt drogheriile astea, ca eu nu am vazut pana acum diferenta... Multumesc pentru sfat.

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Miere de fenicul, da. Ca drogerii, noi avem aici dm, Schlecker, Rossmann, Müller...la drogerii se gasesc produse naturiste "farmaceutice", cosmetice, sapunuri, detergenti si chiar chestii de mancare sau de imbracat (la unele dm).
Miere de fenicul am vazut insa si in supermarketuri la raionul cu siropuri si alte produse naturiste. N-a facut minuni, dar tot a ajutat.

Mergi la inceput

Ma duc sa vad un Dr. House (episod nou)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cristina super ca nu trebuie sa poarte ochelari!!!!!

Nicoleta, sanatate multa...si aici circula un virus cu tuse si febra mare....

Fetelor voi mergeti la dentist???
Mie mi se pare ca dintii lui David sunt galbeni...ma chinui de 2 luni sa ii fac o programare la dentist...sa ii curatam......dar...lipsa de timp!!

Gabi, bafta la concursul de inot!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!!
Robert seamana ca mama!!Super!!

Sanzi-noah, ai desfacut coditele??!!Dupa ce ai sta 2 ore la impletit??!
Off, pt mine e tortura coaforul, merg rar, ca apoi ma aleg cu migrena.Ma streseaza.De aceea ma mir ca ai si renuntat la codite...
Edit:Sanzi-noi mergem la stomatologie cand se clatina vreun dinte si am io crize de paranoia, da' cam o data la 4-5 luni ajungem.

Si noi avem un DM in oras.Imi place, as putea sta 2 ore sa ma uit la fiecare produs.Acuma am inceput sa iau produse alnatura.
Cumpar vitamina c, bucosept, cavit, eurovitamultiminerale.Imi place ca nu trebuie sa mai stau in farmacie si mi se pare ca au preturi mai bune.

Acuma ca vorbiti despre tuse, ma intreb ce sa-i dau lui Andrei.Nu am vorbit cu dr-ita.I-am mai dat fervex, ceai, bucosept, dar cateodata tuseste productiv...
Hmmm, ieri stand la scoala am auzit o gramada de copii tusind.Ma gandesc ca o fi vreo viroza.

Merg sa fac o cafea bunaaa.Sa vad cine doreste!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Salut.

Noi mergem azi la medic. Nu face febra, este ok, dar nu-mi palce tusea, vreau sa stiu ca are plamanii ok. Tusea cand rupe, cand nu rupe... a tusit de cateva ori si noaptea...

La dentist trebuie sa mergem cat mai curand, are tartru pe dintii noi si trebuie curatati. Sa vad cum se descurca sotul meu cu programarile (el le face, in functie de programul lui alambicat...).

Si... nu i se misca niciun dinte!! Cei de sus sunt in aceeasi pozitie de un an aproape!

La voi a venit primavara? Aici este innorat si totusi luminos... Sper sa nu vina ninsoarea iar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nicoleta, multa sanatate!
Sanzi, nu e concurs... e doar curs

Azi dimineata mandra mea musai nevoie mare s-a apucat sa se dea cu lac de unghii din ala incolor (pt intarirea unghiilor, dar e un fel de lac) inainte sa iasa pe usa Ca doar nu putea sa plece la scoala cu unghiile nefacute

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Gabi, pai e domnisoara, ce-mi doresc si eu una! Dar asta e, poate nurorile-mi vor fi ca niste fiice ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Gabi-da' chiar, cum sa plece la scoala cu unghiile nefacute???

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput