Copilasi din 2002 *72* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!!

Va multumesc de urari, fete dragi!!

Katty-ce frumos e tusuliciu!!Si ce par des are!
Si lui Andrei i-a atras atentia d-na sa se tunda...mie imi place cum ii sta mai pletos.Probabil ca saptamana asta vom taia putin din par.

Cristina-ce interesanti sunt clopoteii!!
Asa se pare ca va fi vremea si la noi, tot in racire.

Nico-furnici.Am gasit ceva praf la un depozit de materiale pt dezinsectie si se pare ca e eficient.Am vazut si la noi cateva, dar cu aripi...bleah!

Noi am avut un we pliiin.Am gatit, am avut o groaza de musafiri, am spalat la farfurii si pahare pana mi s-a acrit.Cred ca evit bucataria, vreo saptamana.
Andrei a fost invitat de onoare la o aniversare, a fost tare incantat.

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

revin!
Sa va prezint noul membru al familiei http://family.webshots.com/photo/2937785400081429888fioUFN

Il cheama Franklin,e un iepure pitic, are 2 luni si e baietel.

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

L-am vazut pe Franklin, ce scump e, alb cu urechiusele negre si Andrei ce bucuros ca il are!

Nicoleta, cu pastilele alea cred ca le vii de hac. Pe langa otet, mai stiam de chestii iuti- piper, ardei si de praf de copt.
Daca nu se rezolva, cred ca ar fi bine sa luati legatura cu proprietarii sau cu agentia de la care ati inchiriat apartamentul. Poate chiar e ceva de reparat la geam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Oau, Cristina! Ce dragut este!! Iar Andrei pare extrem de fericit!! Cred ca si copiii mei ar fi, numai ca Stefan nu prea se intelege cu parul de animale. Si nu mi se pare ca Andrei este pletos! Si mie imi place parul mai lung la baieti (stiti si voi asta). Nu cred ca ar trebui doamna sa le spuna cat de lung sa aiba parul... Stefan are in clasa un baiat cu parul pana la baza gatului! Si evident nu i se spune sa se tunda.

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Daaa, Andrei e tare incantat de el.S-a trezit inainte de 7 si l-a adus in pat la ta-su.

Mai, nici eu nu sunt de acord cu impunerea parului scurt, nu vad motivul.De aceea ma gandesc ca d-na nu i-a spus cu repros, ci doar a facut o constatare.Oricum vom merge la frizer ca sa dam o forma parului.

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Multam de aprecieri!!!
Noua nu ne impune la scoala nimic legat de freza, sunt niste baietei mult mai pletosi decat era Andrei, noi l-am tuns doar fiindca nu se mai suporta el cu parul mare si avea si un tic care ne enerva si pe noi si pe el de-si facea rotocoale prin par cu degetele...asta ne-a pus capac, asa ca tati l-a tuns sambata seara!

Cristina22, ce dragut e Franklin, ce-mi place numele!!! Adevar cadou de Paste!!!

Nicoleta, eu am scapat acum cativa ani de furnici punand felii de lamaie prin bucatarie, nu stiu ce le face dar tare fug furnicile de lamaie! Le lasi chiar dupa ce se usuca...

Mergi la inceput

Multumesc pentru ideile anti-furnici. Locurile prin care vin ele sunt la indemana, nu pot pune ceva gen piper prin zona, fiindca Matei este taaare curios. Aseara am pus sare, auzisem eu ca nu le place (da de unde!) si Matei a gustat si el (a vazut-o acolo si nu s-a putut abtine, desi nu era in zona cand am presarat-o), pana sa-l prind asupra faptului...

Mergi la inceput

A, si cu lamai voi incerca! Lui Matei sper sa nu-i placa, desi asa, la indemana, par apetisante !

Mergi la inceput

Stefan are saptamana asta la scoala "saptamana hranei sanatoase". Ni s-a comunicat (pe caietul special pentru asta) sa le punem de mancare multe fructe si legume si niciun alt aliment nesanatos. Joi vor pregati impreuna cu doamna ceva sanatos (Stefan va duce o lamaie si un praz?? - nu am gasit cuvantul, nici nu l-am retinut, cand vine Stefan poate ma ajuta Cristina cu traducerea lui). Sunt curioasa de ecoul pregatirilor astora... la Stefan. Care nu este fan al fructelor si legumelor. Mi se pare o ideea foarte buna, sper sa o aplice mai des doamna, si sa se lipeasca de S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Se zice Lauch sau Porree.

Mergi la inceput