Copilasi din 2002 *72* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 16
cristina22 spune:
Sanzi-exact la asta ne gandeam si noi.Mie imi place asta http://www.romeur.ro/index.php?page=20&categ=4&lang=1 Am fost ieri la firma respectiva si nu aveau.Nu am idee unde sa mai caut in Oradea.
Daaa, Nina-duminica avem primavara
Noah, cine se uita la Daaaanseeez??
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Cristina_C spune:
Nicoleta, unde-i conversatia cu Stefan?
Sunt convinsa ca vorbeste bine si, daca iubeste germana, succesul e garantat.
Vad ca v-a placut cafeluta mea de dimineata. Da, nu e un secret ca sunteti mamicile mele preferate. E singurul "grup" de pe DC unde scriu si ma bucur ca va cunosc
Cristina, eu ma uit la Dansez, dar printre picaturi, adica numai la dansuri, sar cazurile si publicitatea.
sinzi_ana spune:
Cristina, e super patul ala!!!! Aici nu gasesti mobila asa frumoasa si deschisa la culoare...americanii astia nu se pricep!!! Noroc ca am un Ikea aproape...dar nu au asa ceva...
Eu m-am orietant la asta:
http://www.roomstogokids.com/index.cfm?fuseaction=showItem&ipac_id=17658&fc_cid=cid2155&fc_banner=Beds%20(220)
Nicoleta spune:
Cristina, imi place mult mobila pe care vrei sa o cumparati! Este chiar faina! Sper sa gasiti. Si fireste, sa ne arati poze!
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
Cristina_C spune:
Am vazut filmuletul, spun ca sa stie si fetele, ma alatur lor si il felicit pe Stefan si aici.
Da, faina mobila. Cristina, sper sa gasesti ce-ti doresti! Robert n-a dormit niciodata in pat cu etaj, dar cand era mai mic a vazut intr-un magazin unul cu tobogan si i-a suras idea, dar nu l-am luat...Are un pat simplu, cu o extensie un nivel mai jos (lada de dedesupt) in care se poate pune saltea si poate dormi cineva, dar "sleep over" n-am practicat inca.
cristina22 spune:
am adormit inainte de 10...deh, batranetile.Asa ca ma uit la dansez in reluare.
Cristina-si eu sar cazurile si publicitate
Sanzi-ce fain e!! Daca as gasi asa ceva, as pastra actuala mobila si as lua doar combinatia de paturi, ca nu stiu cum sa le zic.
Andrei are pat de o singura persoana.
Noah, merg la bucatarie...macar azi
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Gabi_K spune:
wow ce mobila faina! I-am aratat lui Robert, deja i-a si gasit loc in camera
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
katty spune:
Neata!
E o vreme superba in Bucuresti, la fel si in weekend a fost la fel!
Alaltaieri am fost la mama, care a facut si ea sfestanie, ieri am batut in lung si in lat parcul Herastrau!
Cristina22, la multi ani pentru sotul tau pentru ieri, sa fie sanatos si fericit alaturi de voi! !
Nicoleta, felicitari pentru Stefan, si pe mine m-a impresionat vorbirea lui fluenta in germana, chiar daca nu inteleg!
Nina, m-am uitat si eu la DPT, mi-a placut show-ul, chiar daca sunt vedete pe care nu prea le agreez!!! Mie mi s-a parut ca (,) Catalin Botezatu a cam topait la quick step, si a luat note cam mari, nu?!!!
Cristina22, Sinzi, am vazut pozici frumoase cu paturi si camere de copii...bafta la cumparaturi tuturor, sa va luati exact paturile pe care le doriti!!!
Va pun si poze de ieri din parc, sa-mi vedeti tunsulicul!
Cristina_C spune:
Buna dimineata si sa aveti o saptamana excelenta!
La multi ani sotului, Cristina!
Katty, am vazut pozele cu mami, tati, copilul si mute flori de primavara. O zi perfecta, nu-i asa? Ii sta bine asa tunsulica si e cool poza aceea cu voi doi cu ochelari de soare, pe banca.
Si eu am fst cu Robert joi la tuns, dar nu l-am pozat inca.
E cald si la noi, dar numai o saptamana tine, o sa se raceasca un pic vremea de duminica incolo.
Apropo de flori, azi mi-am cuparat un ghiveci cu ghiocei-clopotei: http://www.johnstowngardencentre.ie/leucojum-summer-twinkle---snowflake/leucojum_gravetyepd.aspx
Nicoleta spune:
Salut.
Eu am furnici in living :((. Duminica ne-am intors pe la pranz si... erau cam 20 de birou! NU era mancare pe el, or fi intelectuale! Am mers la Billa si am luat niste pastile, nu stiu inca modul in care se folosesc... Astept sa vina sotul meu sa ma lumineze... sper sa le tinem departe fiindca pana dupa Pasti am gasi tot musuroiul inauntru!
Katty, ii sta bine lui Andrei tuns, si se pare ca aveti primavara serioasa deja (la noi e innorat acum, spre exemplu). Si noi ii vom tunde pe amandoi in Bv. Matei deja transpira la caldura... Stefan are si el parul cam mare...
Cristina, foarte frumoase floricelele! Ma tot straduiesc sa cumpar niste pamant si niste seminte sa plantez si eu sub geamul de la dormitorul copiilor, unde am un triunghi de pamant intr-un fel de ghiveci... dar uite ca nu ma invrednicesc...
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!