Depresie

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

si eu ma bucur ca ai reusit sa ajungi la terapie oricum ar fi ea.tu iubesti viata sotul este alaturi si te iubeste.ai multe de oferit si sigur vei primi multe.ai grija de tine si de sotul tau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

cand ai depresie , nimeni , absolut nimeni , nu te mai poate ajuta

esti tu si Dumnezeu si gandurile tale

poti sa ai avere si toti sa stea langa tine

vindecarea a venit numai si numai de la Dumnezeu , dupa spitalul 9 o saptamana , 2 luni la pat , si oameni dragi disperati , imi ziceam ca nu sunt eu aceea

ce am scris este UN SFAT din iadul bolii care a fost ...

si de-abia dupa ce am iesit la lumina , am apreciat dragostea tuturor si a sotului meu care nu m-a parasit in vremuri negre si pentru asta multumesc lui Dumnezeu

ascultati ce spune Djuvara despre fata lui si pe toti acei oameni , din linkul dat

sanatate,
DIANA

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

http://www.dianabostan.evonet.ro/myalbum111.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui unducthable

cand ai depresie , nimeni , absolut nimeni , nu te mai poate ajuta

esti tu si Dumnezeu si gandurile tale

poti sa ai avere si toti sa stea langa tine

vindecarea a venit numai si numai de la Dumnezeu , dupa spitalul 9 o saptamana , 2 luni la pat , si oameni dragi disperati , imi ziceam ca nu sunt eu aceea

ce am scris este UN SFAT din iadul bolii care a fost ...

si de-abia dupa ce am iesit la lumina , am apreciat dragostea tuturor si a sotului meu care nu m-a parasit in vremuri negre si pentru asta multumesc lui Dumnezeu

ascultati ce spune Djuvara despre fata lui si pe toti acei oameni , din linkul dat

sanatate,
DIANA

unducthable, ai fost cu adevarat norocoasa. Eu am vazut si o altfel de turnura , cand nimic nu a folosit.
Boala asta pare pentru multi o parere, dar eu am vazut-o cum e (nu pe mine), si e cumplita. Pe cat de usoara cred unii ca e, pe atata de cumplita e din interior.
Multa sanatate bolnavioarelor si insanatosire grabnica

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

da, asa e , cei dragi m-au vazut pe mine si s-au ingrozit cum aratam si nu puteam si nu doream sa vorbesc nimic ..

dar cuvintele sunt sarace ; este ca si cum cazi intr-o prapastie , nu ii vezi fundul, nu stii daca va fii mai rau si nu crezi ca va fii mai bine ...

nici un martor nu poate insa sa spuna ca stie cum este , decat cel care trece pri asa ceva

nu sunt norocoasa, nu cred in noroc ; v-am spus , Dumnezeu a vrut sa ma vindec , si poate a vrut sa sfatuiesc si pe altii , in masura in care pot

turnura ?? o alta turnura la DEPRESIE ESTE SINUCIDEREA !! fioarte multi oameni tineri si de orice varsta se sinucid si la baza au o depresie fff puternica netratata

DIANA

Mergi la inceput

Nu e doar sinuciderea ca turnura, crede-ma. Netratata duce la cu totul altceva, spune-i nebunie, spune-i cum vrei. In 20 de ani se agraveaza cumplit fara tratament... Nu vreau sa spun mai mult, pentru ca ce am vazut nu trebuie spus. Si cel de alaturi nu simte surerea ta, dar tu crezi ca e usor sa vezi un om cum se zbate ca un peste pe uscat, fara sa il poti ajuta cu nimic, cu atat mai mult cu cat ti-e drag?? Neputinta aceea te termina, sa vezi pe cel drag cum se stinge in fata ochilor tai, cum nu te recunoaste...
Cat despre noroc, nici eu nu cred in noroc, era un fel de a spune.
Sanatate.

Mergi la inceput

deaceea trebuie un doctor psihiatru bun , care sa dea un tratament potrivit , nu sunt 2 oameni cu acelasi tratament pentru ca la aceleasi pastile , cei 2 pot reactiona diferit , de multe ori se scot pastile si se baga altele pana cand se vede ca efectul este starea de bine a pacientului

si cine poate , si un doctor psiholog dar unul care sa stie terapie de vindecare , nu unul care sa stea 10 minute cu tine si sa iti ia banii , cine e in bucuresti si doreste pot sa dau informatii legate de un doctor psiholog specializat in vindecarea anxietatii, si a depresiei

daca nu se trateaza depresia , turnura pe care o poate lua ... nu vreau sa ma gandesc; ce e bine e ca se poate trata si vindeca, poate dura cateva luni sau cativa ani in functie de gravitate

DIANA

p.s. noapte buna si multa sanatate

Mergi la inceput

Ah, si mi-am amintit, cuvintele celei dragi care a suferit atat de cumplit (cea de care am zis in postul de mai sus): ''sufletul meu e in Iad, eu traiesc Iadul"

Mergi la inceput

Iasmin, vezi cum se aseamana ? am spus si eu ca va dau un sfat venit din iad ...

tu ca martor nu poti simti ce simte cel bolnav , simti durerea ta si neputinta , ca bolnav pot sa spun ca si cei bolnavi , pe langa starile oribile care le are simte si neputita , pentru ca e constient de ce i se intampla ; daca nu o trateaza 20 de ani , atunci depresia nu mai e depresie ; se poate agrava in ce ai spus tu , depresia nu e nebunie , nebunia apare atunci cand nu mai esti constient de realitate

eu te cred ca ai trecut prin ceva oribil, pentru ca am vazut-o pe mama mea in genunchi , am vazut pe sotul meu cu lacrimi in ochi , si nu puteam schimba nimic atunci ...

Dumnezeu sa ajute pe cei in suferinta si pe cei ce ingrijesc de acesti oameni !

numai bine,
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANISO spune:

Pe mine ma ajuta "sa uit" vizionand comedii.Incearca.Anii 70 de pe HBO comedy ,sambata ,duminica, e super.Stiu, nu e solutia...dar...Din experienta iti spun ca o solutie ar fi ,sa gandesti mai putin.E riscant "sa sapi" .Pe mine nu m-a ajutat.Am incetat sa ma las coplesita de durere si tristete...si am devenit ...superficiala.Am inceput sa ma aranjez,sa-mi modific haine ,sa-mi fac planuri cu ce sa ma imbrac.Sub nici o forma sa nu te mai gandesti la sinucidere.Daca ai sti cati ani iti trebuie sa revi de unde ai plecat...De cand am copii nu am mai avut nici macar o data o depresie.Nu am timp ,sunt atat de ocupata...Trebuie sa-ti gasesti motivatie in lucruri simple.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANISO

Pe mine ma ajuta "sa uit" vizionand comedii.Incearca.Anii 70 de pe HBO comedy ,sambata ,duminica, e super.Stiu, nu e solutia...dar...Din experienta iti spun ca o solutie ar fi ,sa gandesti mai putin.E riscant "sa sapi" .Pe mine nu m-a ajutat.Am incetat sa ma las coplesita de durere si tristete...si am devenit ...superficiala.Am inceput sa ma aranjez,sa-mi modific haine ,sa-mi fac planuri cu ce sa ma imbrac.Sub nici o forma sa nu te mai gandesti la sinucidere.Daca ai sti cati ani iti trebuie sa revi de unde ai plecat...De cand am copii nu am mai avut nici macar o data o depresie.Nu am timp ,sunt atat de ocupata...Trebuie sa-ti gasesti motivatie in lucruri simple.

Aniso, depresia este o boala, nu trece decat cu tratament si cu ajutor. Nu trece cu uitatul la TV, nu trece cu lucrul mainilor, nu trece cu cititul cartilor. Persoana pe care o cunosc si care a procedat dupa cum spui, a ajuns sa treaca intr-o boala mult mai grava. In aceasta boala nu ajuta atitudinea ''daca nu te bag in seama, nu existi".

Mergi la inceput