**Zmeurici de iulie-august 2009 (32)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Oare unde sa notez ,a adormit printesa mea singurica fara sa o mai iau in brate,adevarat k la tzitzi dar ne bucuram si asa.

La multe lunite sarbatoritelor si sarbatoritului!

Evelina Maria
Daria Alessia
Alex
Timeea Maria

La multi ani Anemona !

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetele!
N-am mai apucat deloc sa intru sa scriu...
Moni cum adica Laura e hipotona? cum se manifesta, sau ce ar tb sa faca si nu face? ca ma gandesc si eu mereu ca poate ar tb sa apelez la kinetoterapeut cu andreea, nici nu stiu ce sa fac...desi pediatrul mi-a zis sa nu ma alarmez ca e ea mai plinuta si e mai greuta in miscari...dar ce sa mai zic ca in 2 luni jumate a pus doar 600-700 grame ...nu mai e asa plinuta cum zice el...
Blanca tu ziceai ca lipsa fier e lipsa pofta de mancare....acum nu stiu ce sa zic...adevarul e ca papa mult mai bine de cateva zile(mai ales legumele)...oare o avea legatura cu faptul ca am inceput sa-i dau fier?
Fetele, diseara ma duc la eco sa vad ce face bb2, am niste emotii....sper sa fie totul bine

Ayda10+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Aniela, Steadya si Anemona! Sa fiti sanatoase, fericite si sa va bucure zmeuricile voastre!

zmeuricilor care au mai crescut cu o lunita zilele astea!

Eu nu am mai reusit sa scriu nimic, apuc sa citesc, dar cand sa scriu, ba se trezeste Maria, ba se ia curentul, ba..ba..ba..

Inesa, m-ai speriat cu anemia legata de diversificarea tarzie. Pai Maria nu mananca decat 2 lingurite de altceva, iar de carne, oua, branza nu ne-am atins. Lapte bea 800-900 ml in 24ore. Poate ca nu a baut nici laptic de la tine, nu ca nu mananca carne. Off si doctorii astia...Sanatate Biei

Blanca, mi-ai luat intrebarea din gura. Si eu vroiam sa va intreb daca va incumetati sa plecati departe in concediu cu bebeii? Eu nu prea cred. Nu am curaj sa plec la Bulgari, chiar daca e mai ieftin si mai bine. Am o retinere sa plec intr-o tara unde nu cunosc limba si nu stiu cat de "saritori" sunt ei daca Doamne fereste se intampla ceva. Anul asta cred ca mergem la mare la noi, la anu' mai vedem.

Alinutza, ma bucur ca i-au iesit bune analizele lui Eric. Si felicitari pentru dintzoc, acum sigur ca poti sa-l duci la fete, dar vezi sa nu auda cuscra

Mama ce de dintzoci aveti pe aici. Noi nimic nimic.

Giova, super filmuletul, m-a emotionat. Sunteti o familie frumosa!

Am vazut poze cu zmeurici una si una. Doamne ce bbi frumosi!!!! pe toti.

Maria mea zice ta-ta, ma-ma, pa-pa, ga-ta, ba-ba, da. Nu cred ca asociaza cuvintele cu semnificatia lor, poate doar la ma-ma. Si face si semnul pentru lapte din limbajul semnelor pentru bb, dar nu asociaza cu laptele, ea il face tot timpul. Oricum, cred ca o sa zica mai repede "lapte" decat sa asocieze semnul. Am vazut ca imita foarte repede.

Aaa si vroiam sa va mai intreb ceva: i-au aparut Mariei niste bubite, punctulete albe pe obraji si pe umeri. Ati mai patit? Ce creme ati folosit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

La multe lunite fericite si multi ani frumosi Daris, printesa mexicanca, Alex si Anemona si Timea Maria

Motana, ce frumos mi-ai zis! Doamne ajuta sa n-avem nevoie de formula!

Anemona, multumesc Noi castanele le luam din Auchan, Cora sau Billa. Pentru noi le facem la cuptor (probabil cum ai mancat tu la Paris) si pentru bebe le fierbem si le pasam. Inca n-am incercat sa i le dau intregi, parca sunt inecacioase.

Clara m-ai facut sa zambesc singura la ecran, cum o mamica alaptand te duce cu gandul la mine. Multumesc pentru aprecieri la adresa blogului. Exact acelasi lucru il putem spune despre blogul tau sau al Motanei, ca si eu ma inspir, nu-s eu asa plina de idei.
Sa folositi fericiti scaunul nou si sa dea Dumnezeu sa nu fie niciodata nevoie de protectia lui!

Inutsa, daca vrei sa-i dai bucati, poti sa-i oferi orice fruct sau leguma. La leguminoase si cereale e nvoie de putina inventivitate ca sa le poata lua cu manuta. Eu cerealele fie i le dau pasta, amestecate cu fructe, fara apa, fara lapte, ca sa fie cat mai tari, fie biscuiti de casa. Boabele de leguminoase le pasez si i le pun peste ce se poate (paste fainoase, pastai si mai gasim solutii pe parcurs). Nu e chiar greu. Partea buna e ca mancati amandoua odata, nu trebuie sa-i dai ei prima. Daca le striveste in mana, poti sa le faci putin mai tari. Asa face si Filip daca i le dau prea moi.

Giova, noi suntem fani Turcia. In Marmaris ati fost? Mie mi se pare supeeer frumos! Din pacate (sau din fericire ca nu prea intalnesti romani pe acolo) gasesti mai rar oferte pentru Marmaris la agentiile de turism romanesti. Ce vreau sa-ti spun e ca se gasesc hoteluri foarte bune la preturi decente. Noi am stat acum 4 ani la 2 stele cu demipensiune cu aprox 20 de euro de pers pe zi cu super conditii si super mancare. Se spune ca 2 stele in Turcia fac cat 4 stele in orice alta tara. Si experienta de pana acum ne-a confirmat vorba asta. Eu tot la Turcia visez pentru vara asta. Marmaris sau Istanbul, mai vedem.

Apropo de vacante stiti daca putem lua scaunele de masina in avion si sa le montam in siguranta in scaunele de acolo?

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Moni, eu ii dau Evei fier de pe la 6 luni. La inceput nu am simtit vreo diferenta..ca era chiar perioada cand ma plangeam ca nu mananca...insa acum e mult mai bine. Cred ca fierul ajuta chiar daca nu din prima...
Bafta azi la doctor. La alt kineto nu vrei sa mergi?

Giova as baga si eu Croatia ca e super..am fost acum doi ani la Plitvice, nu am ajuns insa si pe litoral. Insa cand ma gandesc sa traversez Romania (cu o noapte musai la Timisoara sau Arad) ma las pagubasa..
In Ayt am fost..eu si lucrez intr-o agentie de turism si am tot vizitat..

Monitza dar incearca sa nu ii mai dai sanul de fiecare data..incearca cu o suzeta si luata in brate pentru cateva secunde, Eva se linisteste asa...

Ayda bafta azi la eco..Nu retin sa fi zis cu ca lipsa fierului duce la lipsa poftei de mancare..insa cred ca ajuta.

Corinna eu am fost de 2 ori la bulgari, odata chiar am avut nevoie de ajutorul unui medic..si am vorbit in engleza..toata lumea cunoaste limba..nu imi fac probleme..iar daca Doamne fereste ma urc in masina si in jumatate de ora- o ora sunt in Mangalia sau Constanta.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui noce

Giova, noi suntem fani Turcia. In Marmaris ati fost? Mie mi se pare supeeer frumos! Din pacate (sau din fericire ca nu prea intalnesti romani pe acolo) gasesti mai rar oferte pentru Marmaris la agentiile de turism romanesti. Ce vreau sa-ti spun e ca se gasesc hoteluri foarte bune la preturi decente. Noi am stat acum 4 ani la 2 stele cu demipensiune cu aprox 20 de euro de pers pe zi cu super conditii si super mancare. Se spune ca 2 stele in Turcia fac cat 4 stele in orice alta tara. Si experienta de pana acum ne-a confirmat vorba asta. Eu tot la Turcia visez pentru vara asta. Marmaris sau Istanbul, mai vedem.

Apropo de vacante stiti daca putem lua scaunele de masina in avion si sa le montam in siguranta in scaunele de acolo?

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Te contrazic in cunostinta de cauza (lucrez in turism)..niciodata 2* in Turcia nu echivaleaza cu 4* in Romania sau alta tara..am vazut si Turicia si alte tari. Ma bucur ca ati avut voi noroc.
Marmaris/ Bodrum nu gasesti in agentii? Ma mir..eu am lucrat destinatia asta si stiu cati o vand...

Si nu ai voie cu scaunul de masina/scoica in avion sa o montezi acolo. infantul (copil pana in 2 ani) calatoreste in bratele unui adult prins cu centura proprie de centura adultului.

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

La multe lunite sarbatoritilor zilei!
Inutsa - nici Daria mea nu prea vrea sa pape. Si eu ma chinui tare cu ea ... ma apuca plansul uneori. Fructele dimineatza le papa, cam 5-6 linguritze cateodata si mai multe dar la piureul de legume cu carnitza teroare. Nu stiu dc reusesc sa-i dau 2 linguritze. Am incercat si cu aparatul minune din care stoarce si suge putin dupa care il arunca pe jos ca-i f interesant cum se aude. Nu ne ramane decat sa incercam sa ramanem calme desi e greuuuu.
Blanca - si noi tot in Bulgaria ne-am gandit sa mergem in concediu. Este cel mai ok. Distanta relativ mica, conditii de cazare f bune, all inclusive si dc le spui ca vii cu bebe iti dau si patut in camera. Cel putin asa a fost in Albena. Noi am fost pana acum de 2 ori de 1 mai (Albena si Nessebar) si mi-a placut f mult.
Noce - in seara asta o sa mergem in Auchan si o sa caut si eu castane, poate o sa vrea ca nu mai stiu cu ce sa o incerc. Vroiam sa te mai intreb dc tu ii dai paste normale sau un anumit tip. As vrea sa-i iau si paste sa-i fac.
Noi de 3 sapt facem la olita ... si am inceput sa balmajim la greu. Inca nu merge de-a busilea si nici nu ne ridicam singurele dar stam bine in fundulet.
Asa ma deprima vremea asta ca tre sa stau in casa ... offf ... sa treaca o data sa iesim la plimbare.
Nu sunteti nici una din zona Mall Vitan, Dristor sa ne plimbam impreuna?
V-am si sa aveti o zi frumoasa.

Andra_80, mamica fericita de Daria Antonia (06.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am bagat si eu cartoful la cuptor, oul e fiert deja. azi papa cartof copt cu galbenus de ou.

dim. a ppat branzica din lapte praf cu nectarina si para.. jumatate e in farfurie.

Noi in Turcia am stat la 5* UAI si a fost bestial. Am fost si in Grecia la 4* dar nu se compara, cica sunt vreo 3* de-ale noastre.

Blanca ai intalnit in munca ta familii cu copii mic, pana intr-un an sa mearga in Egipt? mi-e putin groaza, dar noi nu vrem sa parasim resortul, nici sa vizitam...ci sa stam tolaniti la soare. mi-a zis o prietena ca anul trecut cand a fost erau o groaza de fam. cu copii mici.
E lung drumul pana in Croatia, mult faci prin tara, dar noi cum suntem la granita....
Noce numai in Antalya am fost, mai exact in Lara...aproape de aeroport, hoteluri misto, tare ne-a placut.
Monitza si pe mine ma ustura sanii cand suge des noaptea. si parca nici laptic nu am asa de mult. sa depasim odata faza asta...ca tare greu este.
Bely imi pare rau ca nu a mancat cartoful copt. sunt curioasa daca la noi are succes.
Clara sa folositi cu placere scaunul si la cat mai multe plimbari in el.
Corinna felicitari pt. cuvintele mariei.
Ayda te asteptam cu vesti bune de la eco! zici ca suntem la odisee.poate se vede ce va fii, asa vag....

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Blanca efectiv nu mai pot sa o tin in brate si sa adorm in brate aproape 10kg si cum adoarme si o pun jos si tre'sa o iau de la capat.De cand cu perioada de dinti .Suzeta nu o accepta tot timpul.Si cand o vad ca plange si se inroseste si se enerveaza ce sa fac dc numai tzitzi o linistete si nici tzitzi totdeauna.DEci asteptam dintzucii ei sunt salvarea mea

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Monitza dar nu zic sa o adormi in brate. Noaptea cand se trezeste (ea unde doarme?) in loc de san ii oferi suzeta si pentru cateva secunde o tii in brate..poate are nevoie sa te simta. 10 kg pentru 10-15 secunde nu gred ca e asa o tragedie..incearca nu ai ce pierde, dac anu se linisteste apelezi la san iarasi...eu dau un sfat

My precious baby girl...

Mergi la inceput