**Zmeurici de iulie-august 2009 (32)**
Raspunsuri - Pagina 20
MONITZA86 spune:
Neata!!!!1
S-a mtrezit printesa mea la o tzitzi la 7 dimineata,deci a dormit de la 12 pana la 7.TRebuie notat,dar iar ma inbat cu apa rece,sper sa revenim la un program normal.NOroc de somnul de noapte k dupa o zi ca cea de ieri ,in care nu a avrut sa pape nici pranzul nici fructele de seara.M-a supt ieri de am zis k imi ia pielaea de pe san.Asa o usturime
Giova sper sa ai si tu o zi mai usoara astazi
Bely ma bucur pt reusita lintei.|Eu am fiert-o doar intr-o singura apa dar nu am avut probleme .Nu stiam k se fierbe in doua ape.
Noce eu am luat linte verde de la Real la punga de 500g
Mcrisa ce zmeurel dulcic.O sa fie alintatul zmeuricilor!
Mony eu am facut vaccinurile de la stat,nu am cumparata niciunul.Le-am facut doar pe cele obligatorii si au venit la timp.VEzi p poate ai io Dr.mai neinteresata de ceea ce se intampla in jur.Am avut si eu un specimen pe care am schimbat-o.
Flosideea ce urat cu sora ghinion ,cu mana rupta si cu 2 nazdravani.Curaj pe campul de rabdare!!!!
Sara-amira eu fac sarmale cum spui tu fara carne si pun ciuperci si un pumn de nuci macinate,verdeata multa orez.Delicatese ,mie sincer imi plac mai mult fara carne
revin merg sa-i dau bebelinei iaurtelu' cu cereale!
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
andreea_1979 spune:
Buna dimineata fete ! Va trimitem si noi pozici cu Laura Maria la 8 lunite implinite azi
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMaria8Luni
blanca000 spune:
Dinu Maximilian, Laura Maria si Maria Catalina sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi.
Alinutza LA MULTI ANI si multe bucurii. Eric sa te bucure tot timpul
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Moniland spune:
LA MULTI ANI, ALINUTZA!!! Sa ai parte de o viata linistita si fericita!!!!
La multe lunite sanatoase, puiuti dragi:
Dinu Maximilian
Laura Maria
Maria Catalina
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
Moniland spune:
A fost dr. ieri la fetite. Par sanatoase dar vom face hemograma ca sa vedem daca e totusi o buba pe undeva. Sper sa nu le chinuie prea tare la recoltatul sangelui.
Deja fetitele au tendinta sa se ridice in 4 labe, asa sunt de dragute cand isi ridica funduletul
Meniul de azi: pepene galbe, pt prima data
la pranz, pireutul ce nu l-au mancat ieri.
Noce, mersi.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
pooh spune:
Pupici,fetili!Noi suntem bine,de 2 nopti doar cu o singura trezire noaptea,tzitzi si adoarme la loc relativ usor......ptiiiiiiiiuuu,sa nu-l deochiO intrebare....am facut ieri o portie mai mare de mancare,jumatate e in frigider.....sa-i dau,sa nu-i dau?Pana acum doar mancarica proaspata a papatPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
Neatza!
Am terminat cu pasapoartele. La Edi i-a reusit poza din prima, lui Marco i-au trebuit 3 incercari.
acum am terminat de papat piureul de fructe cu un piscot si 2 linguri de iaurt.
La pranz ii voi da carnita de vita cu spanac si cartof. sper sa-i placa spanacul, e prima data cand il introduc.
Alinutza mamica de nota 20! sa fii fericita si sanataosa alaturi de cei 2 baieti ai tai!
la cat mai multe lunitze smeureilor:
Dinu Maximilian, Laura Maria si Maria Catalina
Blanca felicitari pt. progrese si ma bucur ca papa la fel de bine.
Eu am fiert orezul cu ceva legume, carnea separat pe urma le-am blenduit pe toate.
Bely super ca a avut suxces lintea.
Laura.s da sunt vechile pasapoarte, platesti destul si pt. astea , iar dupa 1 an iar trebuie facut. asa ca le-am facut din start pe cele electronice, care sunt valabile 3 ani.
Monitza, pooh super nopti ati avut. Nici edi nu a supt deloc azi noapte, dioar ceai, dar tot a plans putin de vreo 2 ori.
Pooh eu pana acum tot mancare pt. 2 zile faceam, si nu a patit nimic. Poti sa-i dai linistita.
fug la maraila, la ora 12 mergem la dentist.
si o zi buna sa aveti.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
pooh spune:
Dinu Maximilian, Laura Maria si Maria Catalina,la cat mai multe lunite!!!!Blanca,si lui Balazs i-au aparut cojiteleIeri am observat....nu sunt ff. multe,dar sunt....si noi duminica facem botezul...phiiiiii....dar il rezolv urgent,sper sa scapam in 2-3 zile de elePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)