**Zmeurici de iulie-august 2009 (32)**
Raspunsuri - Pagina 21
blanca000 spune:
Acum faceti botezul? Ati asteptat sa sara Balasz direct in cristelinita fara ajutorul parintelui
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
flosideea spune:
neata fetele!va astept cu o aburinda!
alinutza La multi ani!!sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii,impliniri si reusite alaturi de ai tai!!
la multe lunite si zmeuricilor noastre dragi,sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!
cu sora mea,da,e ghinion.s`au dus duminica la un loc de joaca pt nepotica si i s`au agatat blugii de garduletul de acolo,a cazut si si`a prins mana sub ea.mama se duce zilnic de la 7 dim cand pleaca cumnatul la servici,iar eu de pe la 12 pana vine cumnatul.merg cu Denis ca n`am cu cine sa`l las si trebuie ajutata sa alapteze,nepotelul mai vrea si el in brate,zgatiA de 3 anisori vrea sa se joace si uite asa trece ziua.partea mai nasoala e ca sambata urma sa fie botezul celui mic,dar acum s`a amanat.ce mai,ghinion curat!
mersi de info legate de linte.chiar vroiam s`o intreb pe noce dar chiar nu AM avut timp.
sa va zic ceva.ieri Denisor a topit 2 felii de mandarina.pana acum eu nu i`am dat nici macar suiculet si ieri a papat asa,curatate de pielita,cu tot cu pulpa.si mai vroiaaa.
meniul de azi:
dim:para,banana,mar,mango
pranz(13.00):supita de cartofi,rosie,pastarnac,patrunjel,dovlecel,ardei gras,cartof dulce si carnita de pui(ii dau pulpa pt ca nu mi se pare asa atoasa)
pe la 17 iaurtel
20,20:30 cereale
in rest san cat cuprinde
gata nu mai are stare la mine`n brate.va pup si ne vedem diseara poate,daca mai sunt in stare.o zi buna!
flosideea spune:
pooh eu sipita ii fac pt 2 zile.pun in borcanel la frigider si a 2`a zi il incalzesc.asa am facut mereu.
Edi si Marco sa stapaniti sanatosi pasapoartele si Giova bafta la "macelar".
pooh spune:
Mersi de info,fetili.....Dap,Blanca,am cam amanat botezul din diferite motive.....Chiar am zis,sa mai asteptam un pic,poate nu-i convine numele si vrea altcevaNoi suntem reformati,la noi nu se baga bebe in cristelnita,doar i se pune un pic de apa in cap...Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Chiar ca e ghinion,Flosideea.....Si cred ca e fff. obositor si pentru tinePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
MONITZA86 spune:
La multi ani ALinutza!!!!
La multe lunite sarbatoritilor sa cresteti mari si frumosi
Giova bun meniu .
POhh ma bucur k ai avut o noapte buna si tu
BLanca progresati nu glumiti nu? .BUna idee cu orez ,ii fac si eu Stefaniei.Eu pun orezul la fiert il las sa fiarba bine pana se face ca o pasta,apoi amestec cu legume sau carnita.POfta buna
la mamici si zmeurici
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
pooh spune:
Mcrissa,am vazut pozele....e un pletos frumos si dragut vlad,sa va bucurati de el!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Noah,in loc sa spal vasele pana doarme Balazs,eu stau la povestiMonitza,dar si domnisoara ta a dormit la noapteDe-ar fi fiecare noapte asaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
MONITZA86 spune:
Pooh eu de ieri am zis ca ma apuc de calcat si am reusit o parte.Astazi cu greu ma dau batuta .Leneeeee.
Si asa de frumos e sa mai vb una alta.
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara