**Zmeurici de iulie-august 2009 (32)**
Raspunsuri - Pagina 2
MONITZA86 spune:
LA MULTI ANI plini de impliniri si bucurii!Steadya
La multe lunite Maya Raisa
Giova ce mamica fericita ai fost tu de 8 martie,frumoase cadouri!
Moniland ce gogosele dragalase ai obrajorii!Astazi incerc si eu cartof copt!
Daniella piciu face cumparaturi?
Merg sa pregatesc papica pentru cand se trezeste bebelina.Mai arunc eu cate un ochi pe la voi.
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
bely spune:
Buna mamici si zmeurici
moniland ai 2 bijuterii, doamne cat de frumoase sunt, pupici pt amadoua
Cred ca e tare greu sa cresti 2 copilasi odata dar e frumos sa le vezi asa de dulci una langa alta
Noi papam cam asa: 7:30 san, 10:30 120-150ml biberon,13:30 supica+fruct intr-o zi, alta cereale + crema de branzica cu fructe,16:00 san, 19:00 san + 1 iaurtel sau crema de fructe, 22:00 san si gata, a 2 a zi o luam de la inceput
de azi i-am introdus la 9:30 fruct la borcanas + 1 biscuite sfarmat in loc de 10:30 biberonul va trece la 11:00 si in rest normal.
Eu ii mai cumpar mancare la borcanas, carne de pui cu orez si morcov, ii place foarte mult, deja am cumparat carne de vita + legume special pt 6 luni dar inca nu i-am dat. Am sa incer sa-i dau in wk asta. Cum eu deja lucrez ea are acest program de masa de pe la 5 luni, dar in wk cum stau acasa cu ea, mai mult de axeaza pe san si mai putin mancare, doar fructe si creme ii plac
_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)
elenada spune:
Buna fetelor
Azi parca ma simt mai bine. Sper sa treaca raceala asta ca m-am saturat de ea. Asa ma moleseste. Fetele racite cum se mai simt?
La multi ani sarbatoritilor de azi.
Eu sunt necajita ca Matei nu i-a in greutate deloc desi mananca foarte bine. de cateva zile am ajuns sa ii cantaresc mancarea ca imi era teama ca mananca prea putin dar am aflat ca mananca chiar bine.
Meniul nostru e urmatorul
Dimineata la 6 120 ml laptic
La 10 papam 240-250 gr de pireu fructe cu branzica. eu le fac pireul din mar, para, banana si mai nou portocala. sunt incantati piticii de acest amestec. si mie imi place mult.
La 14:00 papam pireu de legume cu carnita de pui. Aici tot schimb cantitatile la pireu si uneori le place alteori nu. Ana e cea care face mofturi acum. Matei papa orice. Pieru mananca intre 100 gr-150 gr uneori si 180gr depinde daca au iesit afara ca atunci papa mai mult si daca le place. depinde si ce legume le bag. unele sunt mai satioase altele mai putin. azi vreu sa le fac orez cu morcov mult cu ardei gras cu rosie, dovlecel si pastarnac. Sper sa ii placa Anei.
Seara la 18:00 mai papa 120-150 ml de laptic
La 21:30 papa 150 ml laptic amestecat cu doua lingurite de cereale.
Eu zic ca mananca destul de mult. Voi ce parere aveti?
elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Giova spune:
am avut copil marait...pana la urma a mancat marul copt cu scortisoara si cu nectar de pere, fara altceva caci si asa era putin acrisor.
Moniland ce fain stau ele la baita...super! si-au revenit cu programul?
Daniela e o dulcica Teo, deja ai gospodina in casa...uite cum prinde aspiratorul si face curat.
Alinutza pacat ca nu e si la noi lapte de capra pateurizat. eu i-am facut o cura lui Marco, luat din Ungaria. si lui Edi as vrea, mai ales ca el are probl. cu racelile, e foarte bun pt. plamani. Dar mai astept pana trecem pe lapte normal.
Am vazyut si eu in Real iaurt si branzeturi sunt o groaza. doar sa va si placa, ca sunt mai ciudate la gust...de fapt si laptele/iuartul au un alt gust.
Foarte bine papa Eric. Edi nici acum nu prea papa 200 gr de piureu de legume cu carnitza.
Monitza profitati de soare, cica iar vine cod galben. la noi nu s-a vazut azi si e si cam frig.
Elena lapte nu mai beau intre mese? ca si cantitati sunt ok...edi papa mai putin, dar mai bea si lapte intre mese....si tot nu a pus decat 60 gr luna trecuta pe el. sunt curioasa acum ce se intampla...macar luna trecuta s-a lungit mult. sa vedem acum.
Pooh, Monitza, Bely va multumesc. tare mandra am fost de lucrarile facute de el, iar portretul imi place la nebunie. cu toate ca unii parinti au crezut ca educatoarele le-au facut si au zis ca si-au batut joc de copii. cand colo...au platit pe cineva si le-a facut dupa pozele copiilor.
merg sa pregatesc si eu masa pt. noi, profit ca doarme Edi. sper sa o faca macar 2 ore sa mai pot si aspira pe urma in living si bucatarie. tot cate putin fac, dar n-am incotro.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
Moniland spune:
Giova, si eu cred ca mai stau un pic cu ficateii, nu mult 1-2 saptamani. Pestele stiu ca dupa 9 luni se introduce.
Ma gandesc sa aleg mancarurile preferate si sa-mi fac un meniu saptamanal sau de 10 zile si atunci nu-mi mai bat capul in fiecare zi ce sa le dau. Poate tot atunci o sa si congelez ceva mancare ca deja m-am saturat de atata gatit.
Pooh,
Monitza, , la noi catoful copt a avut succes inca de la inceput. Pofta mare si sa-mi spui daca a fost pe gustul Stefaniei.
bely, multumim
Fetele mele prefera mancarea de la borcan in locul celei facute de mine, dar nu ma las. Cand vad ca pe a mea nu o prea mananca o combin cu borcanasul si asa o mananca. Intr-un fel ma bucur ca nu o sa am pb cu mancare in concediu.
Elena, of,of, nici Laura nu pune pe ea. Inca ne chinuim sa ajunga la 7 kg. Ce-i drept au tranzitul bun, poate prea rapid. Fac kk dupa fiecare masa. Mai ceva decat atunci cand erau doar pe lapte.
Eu inca nu le-am introdus citricele. Deci la voi succes deplin cu ele. Bravo! Bananele le plac si la ale mele, cred ca de fapt le plac chestiile aromate(banane, mango, telina, gulie...)
Vad ca mananca o cantitate mare de pireut din fructe. Scria cineva pe aici, poate mai scrie odata, ca fructe ar fi bine un max de 150 ml si poate si argumenteaza.
Dar in concluzie eu cred ca mananca chiar bine puiutii tai.
Sanatate multa!
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
bely spune:
elenada eu zic ca papa bine ingerasii tai(vai inca 2 gemenuti), m-am uitat la poze si arata tare bine, cu falcute!
Asa se intampla si la noi, Patri papa bine dar nu pune pe ea, in aproximativ 2 luni a pus doar 450gr.
_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)
elenada spune:
Giova nu le mai dau lapte intre mese pt ca nu il mananca. Ei mananca lapte praf si ala poate ca e mai consistent decat laptele de san. In schimb beau apa. Lapte am incercat sa le mai dau si nu vor.
Matei are 8150 gr si cu ele defileaza de aproape doua luni.
Moniland mananca mult dimineata dar sa stii ca nu ii fortez nici macar nu insist. daca ai vedea cum stau cu guritele deschise si daca intarzii putin cu lingurita sa vezi ce ma cearta. Ana imediat tipa. Moni spuneai ca una din fetite e hipotonica. Cum se manifesta chestia asta. matei are carnea tare moale. Parca nu are muschiuleti. Vreau musia sa ajung si eu la un kinetoterapeut.
Bely cred ca piticii nostri nu vor sa intre in vara cu surplus de kg. Au au zit ei ca nu e bine si nu e frumos asa ca tin la silueta.
Eu am pus-o pe ana cu scaunelul de masa la geam in ideea ca mai vede si ea lumea. Nu o pasioneaza deloc. Cum vede ca ma uit la ea cum isi desface bratele sa o iau de acolo. Bine ca nu plange dar se vede clar ca nici nu ii place. Bate cu manuta in tava. Ma duc sa o iau.
Pupici
elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
MONITZA86 spune:
Moniland intr-adevar succes declarat la cartof copt. A papat jmatate de cartofior pasat amestect cu putin unt si 2 lingurite de iaurt.A iesit compozitia pufoasa,i-a placut si lu mami.Sa sti k si eu ma gandeam sa aleg un meniu pe mai multe zile numai k Stefi a fost mofturoasa la mancare de vreo 2 saptamani.Au fost zile cand a papat iaurt dimi si in rest tzitzi.
Bely Elena Moniland nu va ganditi la cantar ,uitati-va la ei sunt voiosi si plini de energie ,asta conteaza.Au timp sa recupereze kg,parerea mea
Elena puiutii tai mananca chiar foarte bine si nu o spun ca sa te incurajez ci doar k asta este adevarul.
Ii este somn la pitica mea
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
daniela2880 spune:
Ce greu merge forumul. Noi ne-am intors de la plimbarica, am papat - supica de legume si para la desert - si ne pregatim de nani.
Multam Giova. Da e harnic Teo. Pe puiul meu il cheama Teodor...
mergem la nani ca nu se mai poate!
mami de teo