**Zmeurici de iulie-august 2009 (32)**
Raspunsuri - Pagina 19
flosideea spune:
laura eu azi pe la 12 am iesit cu Denis.a trebuit sa mergem la sora mea(si`a rupt ieri mana si qare nevoie de ajutor pt a alapta si mai are si zgatia de 3 ani)si batea un vant in rafale de`mi taia respiratia.cand nu bate vantul,era un soareeee de transpiram,iar p la 15 a inceput sa ninga viscolit.la 16:30 s`a oprit,asa ca inmtreb si eu ce`o fi cu vremea asta?!!
scz de greseli,dar Denis se agita`n bratele mele.
va pup
laura.s spune:
Flosideea, imi pare rau pt sora ta multa sanatate! Il iei si pe Denis cu tine? cred ca ai de treaba, nu gluma...
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)
meleea spune:
seara buna fetele, scuze ca intru scurt in ultima vreme ,dar nu ma mai lasa Alex nici sa respir....azi a dormit cate 20min de vreo 3 ori si cam atat ,vrea sa mearga, sa-l ti si sa umbli cu el asa ...cocosat , imita copii mai mari cu care ne intalnim ,a inceput sa traga niste tipete nenicaaa...azi am fost la ferma unor prieteni si am socializat cu un iedut , a fost f incantat ..mai putin cand a inceput sa-i suga mana . Oricum sunt varza ...si sperante nu mai am ca o sa fie mai bine ca vad ca au dat "drraci peste noi" vorba lu' mamaia .
Mcrisa ce frumos zmeurel ai ,e praslea zmeureilor ,mezinul trupei . Sa va traiasca si sa creasca mare!
ma duc ,poate pot sa adorm si eu mai devreme
http://picasaweb.google.ro/meleea9
http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#
Mony08 spune:
Fetele am o intrebare : voi a-ti facut vaccinul de 6 luni ??
Ca noi inca nu l-am facut,ca doctorita spune ca nu a venit de la stat si sa-l cumpar.Totusi e in jur de 4mil. Nu inteleg cum la ea nu a venit si la alte doctorite sunt vaccinuri.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
Giova spune:
Noi am fost pe-afara...la pranz a mancat fortat oul cu brocolli, dovlecel si cartof. Iar seara iar ne-am chinuit cu cerealele.
Mony noi l-am facut pe cel gratuit, si dr. ii era teama ca nu apare cel de hepatita, ca sunt 2 intepaturi, dar le-a avut.
Flosideea imi pare rau de sora ta. Nasol cu 2 copii si o mana in gips.
Meleea totul va fii bine peste vreo 2 anisori, hai...speranta maore ultima.
Mcrissa sa va traiasca Vladut, e tare dulce si frumos.
Monitza ne luam de mana pe ziua de azi.
fug la maraila. maine mergem la pasapoarte si la ora 12 sunt programata la killerit, aka dentist.
si revin maine.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
blanca000 spune:
Mcrissa ce frumos e Vladut ..ce ochi si ce pleata . Sa va traiasa, sa creasca mare si sanatos. Sa lasat el asteptat dar si cand a venit...
Mony eu i-am facut vaccinul de 6 luni la vremea respectiva. L-am cumparat ca si pe celelalte. Acum astept sa il cumpar pe cel pentru 9 luni..nu ma las eu in baza lor.
Flosideea..uf saraca sora ta..ce ghinion..cum a reusit?..tre' sa o ajuti
Am iesit si noi azi..mama ce vant..ridica praful pana la cer..turbioane.Am stat totusi vreo 2 ore afara. Nici nu stiu cum s ao mai imbrac caci la soare e cald, la umbra rece iar cand bate vantul...azi i-am pus o gecuta termoizolanta asa c ape dedesubt nu avea ceva gros so o sepcuta in cap fara sacul d eiarna de la carut..ii cam inghetasera mainile..de la vant cred. Inselatoare vreme...
Si o . Ieri la soare afara era Eva in capul gol cand deodata zaresc iar pete galbene de crusta in cap...uff..nu le-am vazut pana acum in lumina de interior iar afara am stat cu caciulita. Nu mai e crusta pe toata partea de sus a capului cum a avut cand era mica..sunt mici pete colo si colo tre' sa reiau tratamentul, cred ca mai am solutie.
Am inceput si noi sa ne ridicam pe margine patutului, in genunchio foarte bine in picioare mai timit dar reuseste, trebuie s ao tenteze ceva. De-a-busile asa si asa mai mult se taraie dar ajunge unde vrea.
Papam in continuare multumitor desi poate alte mamici obisnuite cu papaciosi ar spune ca nu mananca mult..eu insa ma declar multumita.
Sa vedem ce ii mai dau maine...abia astept si alte fructe pe piata.
Cum ati facut orezul? I-as da orez si peste si ma gandesc cum sa il fac.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
bely spune:
mamici am avut succes cu lintea
desi aveam impresia ca nu va manca pt ca avea si niste hoaspe printre, data viitoare am s-o fierb si eu in 2 ape.A mancat vreo 2 linguri de supa si mi-a mai ramas niste crema, oare pot sa-i dau maine la pranz sa nu?
laura.s spune:
Fetelor, auzisem la stiri ca, pt bebei, nu-i musai sa faci pasaport 'clasic', merge si unul provizoriu, valabil 12 luni, pentru care poti aduce poza de acasa. Voi stiti ceva despre asta?
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)
noce spune:
Mcrissa, sa-ti traiasca frumusetea de zmeurel! Sa creasca mare si sanatos!
Mony, stai linistita ca vine vaccinul pentru toata lumea. Noi am ales sa nu le facem la 4 si la 6 luni si s-a nimerit exact in perioada in care nici nu le-au primit la timp. Au intarziat, dar au venit pana la urma si pediatra ne tot intreba daca le facem. Nu le-am facut. Ideea e ca statul oricum plateste vaccinurile astea, deci oricum ajung, numai ca uneori se misca treburile "ca la stat".
Laura.s, da se poate face pasaport pe 12 luni si pentru bebei si pentru adulti, costa si mai putin, nu stiu cum e cu poza. Noi am facut biometric, ca sa nu mergem in fiecare an. Asta e valabil 3 ani.
Bely, sa va fie de bine lintuta! Noi facem de vreo 3 ani si habar n-aveam ca trebuie fiarta in 2 ape, nici ca baloneaza . Cred ca nu e nimic daca ai fiert-o doar intr-o apa de data asta.
By the way, Sara-amira, ai si reteta originala de sarmale? Am inteles ca ar fi de fapt cu orez si stafide si ca romanii au pus porc ca sa le-o faca turcilor. Poate e doar o legenda haioasa.
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
sara_amira09 spune:
Noce- da ai dreptate si cu putina lamaiene lingem pe degete.Nu am reteta traditionala de sarmale dar o sa o intreb pe mama, soacra mea poate stiu ele.Eu le fac numai cu vita.In Turcia verisoara mea le face cu orez, morcov razuit, ciuperci, rosii,verdeata multa si cica ies super.Nu am incercat inca dar nu e timpul trecut.Linte verde am luat din carrefour.Sunt si la pachetele mici de 500gr.Pe asta o fierb la fel in doua ape, la a doua adaug legumele si cand s-au inmuit toate le toc marunt si adaug suc de rosii, sare, delikat si verdeata.Deci la asta lintea ramane intreaga.O servim cu iaurt si e o bunatate.
Nu stiu daca e adevarata chestia cu balonarea dar asa am facut mereu.Poate ca ai dreptate o sa incerc si doar intr-o apa si iti zic daca am avut la cur