**Zmeurici de iulie-august 2009 (32)**
Raspunsuri - Pagina 11
Giova spune:
Mai fetelor eu o cred pe Monitza, acelasi lucru se intalmpla si la noi de la intoarcerea noastra de la paris si Edi e dependent de tzitzi. se trezeste noaptea si nu se potoleste pana nu primeste. nu accepta suzeta, nici in brate nu vrea, cu ceai il mai pacalesc cateodata, si nu intotdeauna.
si el are un ursulet in patut, ca sa simta cald, si un dou-dou pt. somnic. degeaba...nu e tzitzi.
Cred ca lui Edi i-a lipsist atat de mult tzitzi, incat acum nu o mai lasa. sa vedeti ce pozitii are cand bea...sta pe burta cu capul ridicat si bea laptic, sau pe burta mea lungit si asa bea...e de groaza.
In alta ordine de idei: i-am facut cartof copt cu ou, lapte si putin unt. tot s-a facut asa gumos, dar nu i-a placut defel. e prima mancare cu care nu l-am putut fenta.
I-am dat eu cateva lingurite, dupa care fructele cu branzica de azi dim. si a supt pana a aadormit. cand se trezeste ii dau paste cu mozzarela si rosi, jumatate de borcan de ieri.
Blanca mersi mult de informatii. Noi in egipt vroiam in mai, dar nu pot nasii nostri, in iunie e plin hotelul la care am vrut si ei zic sa mergem in iulie, dar noi nu vrem sa ne sufocam acolo. de aceea ne-am gandit la Croatia, meris de info. Mi-am si salvat tot ce am gasit pe DC, sa vedem cand am timp sa citesc.
Noce, sincer nu am vazut pe nimeni sa puna scaunul in avion, nu e permis asa ceva si nici nu au dispozitive de legat scaunul. Il iei la bagaje, platesti in plus, dar in avion nu ai voie.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
Moniland spune:
Am fost al dermatolog. Nu e din cauza alimentatie, poate de la paraziti. Mi-a dat un siropel antialergic, oare de ce daca are paraziti? Si ceva unguent si o lotiune de spalat in locul sapunului. Mi-a zis sa nu chinui copilul cu analize, facem tratamentul acesta si pe urma vedem.
Si acum intrebarea mea, daca presupune ca eczemele sunt de la paraziti, e mare lucru sa ma trimita sa fac coprocultura. Si asta e un chin pt copil? Sau vrea sa vada din sange daca nu are paraziti? Sa innebunesti cu dr. din ziua de azi, iti da tratamentul si apoi iti face analizele.
Dar oricum s-au uscat, asa ca nu ma mai intereseaza asa tare. dar cel putin sa stiu pe viitor. oricum am de gand sa le fac coprocultura. Stiti voi cum se recolteaza cele 3 probe? Sa fie in 3 zile consecutive, sau cu pauza intre ele. Presupun ca nu se poate 3 probe la 3 scaune diferite dar in aceeasi zi. Le-as duce direct la laborator si as evita sa mai ma duc la dr. incompetenti.
Hai sa va zic si o veste buna: Laura are 2 dintisori sus. Nu ma faceti denaturata, dar pe cuvant ca nu i-am vazut pana acum. Eu ma asteptam sa-i apara exact de la gingie, dar de fapt sunt mai sus. Nu stiu daca e ok, dar au aparut si mai vedem mai tarziu. oricum exista aparat pt aranjat dintisorii daca nu sunt ok.
La ai vostri unde au aparut dintii de sus, mai exact?
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
Moniland spune:
Cum se verifica hipotonia la membrele inferioare:
Copilul pe spate, ii indoi piciorusele si le flexezi fiecare spre exterior. Daca genunchii se lipesc de suprafata pe care sta ar fi semn de hipotonie. Unghiul pe care il face nu trebuie sa fie de 180.
Tot culcat pe spate duci piciorul la ureche. Ideea e sa nu ajungi cu piciorul pana deasuprea ei.
Si tot in aceeasi pozitie, ii flexezi laba piciorului in fata si nu trebuie sa-si atinga piciorusul cu ea.
Prin urmare prea multa mobilitate strica.
Sunt curioasa la voi cum e?
Moniland spune:
Fetele mele inca nu au reflexul de a pasi atunci cand sunt tinute in picioare. De fapt kineto imi interzice sa le tin in picioare. Bineinteles sprijinite, ca nu se poate altfel la varsta aceasta, dar nici macar asa. Dr. imi zice ca atunci cand stau in picioare, fetitele au baza prea mare, adica stau cracanate si trebuie cu picioarele apropiate si bineinteles sa paseasca.
Va spun toate acestea ca poate va intereseaza. Poate vreti sa verificati si voi cum sunt copilasii vostri si atunci veti sta linistite sau daca aveti semne de intrebare sa vizitati un dr.
Moniland spune:
Blanca, noi ne-am decis pt luna iunie in Bulgaria si septembrie in Turcia.
In Bulgaria nu am fost niciodata, dar pe acelasi considerent am ales si noi, sa fie mai aproape de tara si conditi ok. Poate imi dai ceva ponturi in alegerea statiunii si a hotelului.
Anemona LA MULTI ANI frumosi si sanatosi
MONITZA86 spune:
Giova poate ca e mai usor sa intelegi prin simplu fapt k si Edisoru'este ahtiat de tzitzi.Ce zici facem cinste la fete cand iesa dintzucii?
Moniland toate ca toate numai la Dr sa nu ajungi ca e dezastru,precum si parerile in contradictoriu este punctul forte.Mi se pare aiurea afirmatia cu statul in picioare.Daca acum este devreme cand poate sa stea.A mea se ridica ea si se sprijina.Ahhh cand am nascut-o pe Stefi neonatologul mi-a spus sa merg de urgenta cu ea la un ortoped ca are ceva deformatie la piciorusul stang,chiar intrasem in panica si pana la urma totul a fost ok.
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
theea spune:
Multumim frumos de sfaturi i-am dat paracetamol pt bebei de vreo 4 ori si se pare ca febra a scazut dar ne chinuie nasucul care e infundat.La 5 avem programare la doctor sa vedem exact cum stam.
Offffffff vb de vacante ce dor imi e sa merg undeva la mare dar parca imi e frica sa mergem cu ea.Ne facusem rezervare cu niste prieteni in sept in Costa Blanca dar ramane de vazut ca inca nici pasaport nu i-am facut si cica dureaza vreo 6 luni pana ti-l da aici.
Vreau sa ii fac un pic de cartof copt si sa ii pun un pic de iaurt in el dar nu stiu de la ce varsta se baga iaurtul am citit ceva de 8 luni(si am facut un iaurt super )Voi de la ce varsta ati inceput sa le dati iaurt la noi e a-2-a sapt de diversificare
http://picasaweb.google.com/alessiaesthephanie/Alessia56luni#
s-a trezit mandra
cezara
MONITZA86 spune:
so... continuam.Ortopedul a zic ca totul e ok precum si unghiul de care ziceai Moniland era mai mic.In schimb ne-a zis sa-i facem masaj dupz fiecare baita sa-i intindem piciorusele sa-i masam labutele,sa facem bicicleta.Masajul ajuta la musculatura,si la deprinderea pasilor.Ahh uitam chiar el spunea baita in cada sa fie un prilej de joaca constructiv(exercitii in apa).
Apropo de concediu,asi prefera Litoralul romanesc pe motiv k e primul anisor cu bebe,nu stiu cum va reactiona la apa,soare,aglomeratie,si parca ma simt eu mai in siguranta fiind pe meleaguri cunoscute.Stiu ca nu se compara conditiile noastre cu cele de afara,dar ne sacrificam anul acesta.
Ahhh stiti ce fac eu sorb o .
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
noce spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blanca000 Tot in off-topic.. Noce am verificat ..infantul (copil 0-2 ani) este gratuit la avion si sta in bratele parintelui cum am spus (si nu beneficiaza de loc cu sau fara scaun de acasa)..totusi companiile accepta sa aduci scaun de masina (cu baza 41 cm) dar in acest caz copilul este considerat la tariful de copil (deci nu mai e gratuit) indiferent de varsta lui si i se aloca loc in avion. Plimbare placuta Ps : am verificat la Air France dar probabil si celelalte companii au acelasi conditii... ------------------------------------------- Mami de Eva Ilinca 25.07.09 "Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo My precious baby girl... Bubi mic poze...din burtica si din afara ei |
multumesc!
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
noce spune:
Moniland am vazut pe discovery ca inamicul parazitilor intestinali (pe care cica ii au 90% din oameni) este usturoiul. Poti sa-i dai usturoi si ai scapat de aceasta grija. Filip a papat azi mancare cu usturoi si ceapa crude, pentru ca nu vroia ce-i pusesem in fata, vroia de la mine. Era foarte incantat de gust.
Happy-mami de Filip, 1 august 2009