**Zmeurici de iulie-august 2009 (32)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Citat:
citat din mesajul lui noce

Giova, noi suntem fani Turcia. In Marmaris ati fost? Mie mi se pare supeeer frumos! Din pacate (sau din fericire ca nu prea intalnesti romani pe acolo) gasesti mai rar oferte pentru Marmaris la agentiile de turism romanesti. Ce vreau sa-ti spun e ca se gasesc hoteluri foarte bune la preturi decente. Noi am stat acum 4 ani la 2 stele cu demipensiune cu aprox 20 de euro de pers pe zi cu super conditii si super mancare. Se spune ca 2 stele in Turcia fac cat 4 stele in orice alta tara. Si experienta de pana acum ne-a confirmat vorba asta. Eu tot la Turcia visez pentru vara asta. Marmaris sau Istanbul, mai vedem.

Apropo de vacante stiti daca putem lua scaunele de masina in avion si sa le montam in siguranta in scaunele de acolo?

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Te contrazic in cunostinta de cauza (lucrez in turism)..niciodata 2* in Turcia nu echivaleaza cu 4* in Romania sau alta tara..am vazut si Turicia si alte tari. Ma bucur ca ati avut voi noroc.
Marmaris/ Bodrum nu gasesti in agentii? Ma mir..eu am lucrat destinatia asta si stiu cati o vand...

Si nu ai voie cu scaunul de masina/scoica in avion sa o montezi acolo. infantul (copil pana in 2 ani) calatoreste in bratele unui adult prins cu centura proprie de centura adultului.

Noi am stat mereu in super conditii in Turcia. Si alte cunostinte la fel au povestit, chiar n-am auzit nimic rau de hotelurile turcesti. Spun de Marmaris ca se gaseste greu pentru ca le-am recomandat prietenilor si n-au gasit decat kusadasi sau bodrum, care mie nu-mi plac la fel de mult.

M-ai pus pe ganduri cu scaunul in avion. Chiar nu vreau sa merg cu copilul in brate, nu mi se pare safe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Giova sa stii ca in Egipt clima te omoara...e cald si aer uscat..si in Ayt e cald dar e aerul umed si e mai ok. Si cand zic caltd pai e caldddd nene..eu am fost in martie in Egipt si unele colege efectiv s-au ars de la soare...bine ca ne si plimbam pe Valea Regilor.

Eu una nu m-as incumeta in Egipt fie el resort sau nu in lunile de vara (iunie, iulie, august). Cel mai indicat toamna-iarna..e vreme propice de plaja fara probleme. Un octombrie ti-as recomanda pentru copii..mai ales ca mergeti cu Edisor mic, Marco e maricel si suporta altfel.

Croatia da..daca as sta ca tine la granita tarii nici nu mi-as face probleme...

Mmmmm ce as vrea sa vad Splitul, Trogirul..acelea orase cu iz medieval..si o plaja in apele transparente..mmmm...stiai ca unele plaje din Croatia sunt in top 10 plaje din lume? asta ca o ciudatenie caci Croatia nu prea apre plaje cu nisisp..dar si unde sunt.mmmmmm....mai ales pe insule..Krk de exemplu..uite www.supereva.ro/info.asp?id=1442" target="_blank">aici. Hai ca ma luat valul si nu sunt la job..nah! ..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Doarme cu noi in camera dar in patut,spre dimineata dezertez si o iau langa noi.Am ajuns la concluzia ca e dependenta de tzitzi ,am pus pe nseama faptului ca o deranjeaza gingiile ,deoarece inainte se linistea cum cu suzeta.MI-e teama ca s-a aobisnuit brate,de fapt nu stiu nici eu ce sa mai cred.Am sa incerc si cum spui tu.Daca ar fi doar cateva secunde nu ar fi nicio problema iti dai seama,dar ea cum simte ca nu mai e in brate .Multu de sfat.Si tu o alptezi pe EVita?Si nu e dependenta de tzitzi?

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Noce e cel mai safe cu copilul in brate..de fapt el sta in brate caci e mic dar e legat separat de tine..iti poti lua mainile de pe el. In caz de turbulente de exemplu e mult mai safe decat intr-un scaun separat. De scaun de masina nici nu poate fi vorba.

Nu zic ca turcii nu au conditii bune..zic doar ca e mult spus ca 2* la ei fac 4* in alta parte..parerea mea (destul de avizata zic).

De obicei charterele se fac cu aterizare in Izmir cu transfer catre Bodrum si/sau Marmaris..cam exclud ca fie Bodrum si sa nu aiba Marmaris..Kusadasi e alta mancare de peste...

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MONITZA86

Doarme cu noi in camera dar in patut,spre dimineata dezertez si o iau langa noi.Am ajuns la concluzia ca e dependenta de tzitzi ,am pus pe nseama faptului ca o deranjeaza gingiile ,deoarece inainte se linistea cum cu suzeta.MI-e teama ca s-a aobisnuit brate,de fapt nu stiu nici eu ce sa mai cred.Am sa incerc si cum spui tu.Daca ar fi doar cateva secunde nu ar fi nicio problema iti dai seama,dar ea cum simte ca nu mai e in brate .Multu de sfat.Si tu o alptezi pe EVita?Si nu e dependenta de tzitzi?

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Da o alaptez, insa noaptea incerc sa nu ii ofer sanul la fiecare trezire. Ea se mai si trezeste nu de foame si atunci o linistesc altfel.
Eva si doarme in camera alaturata in patutul ei.

My precious baby girl...

Mergi la inceput

Monitza, poti sa incerci sa dormi cu ea. Noi numai asa dormim si e super. Nici nu stiu de cate ori se trezeste noaptea sa pape, ca adorm imediat dupa ce-i ofer tzitzi.

Acum imi doarme in brate de o ora. Iar iesim tarziu afara.

Blanca, mersi de info.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Noce chiar spuneam mai inainte ca spre dimi o iau cu noi in pat.Dar nu vreau sa devina asa dependenta de mine.Am citit ca e foarte bine sa aiba un ursulet sau io stiu o jucarie de plus alaturi de care sa adoarma ,cica e o chestie psihologica in nsensul ca nu se simte singura in pat practic jucaria o inlocuieste la somn pe mami.

Blanca super k poti asa,in camere diferite sa dormiti.S-a aobisnuit si probabilo nu-ti simte lipsa atat de mult.Stefi mi se pare prea mamoasa poate ca e cam devreme sa fac asemenea afirmatie dar eu asa cred.

Merg sa-i pregatesc papa si revin

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Patricia de 2 sapt. doarme continuu in patutul ei dar in camera cu noi, si am tot zis ca o pun in camera ei sa doarma daca tot o face asa de frumos, dar uite ca nu am curaj, desi am interfon s-o ascult nu-mi vine s-o duc din dormitorul nostru. Eu ma mai trezesc peste noapte si ma uit la ea cum doarme, de invelit numai are nevoie ca am trecut'o in sac de dormit si vad ca ii place, inainte se dezvelea din 10 in 10 min.
sa vad daca o voi muta din aprilie, tot asa zic luna viitoare

_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)
Patricia

Mergi la inceput

Monitza, daca ai timp iti recomand o lectura super placuta: blogul Motanei, care a scris foarte frumos pe tema asta, inclusiv de ursulet. Eu recunosc ca am citit de vreo 2-3 ori

M-am documentat acum pe net si am aflat ca sunt chiar recomandate scaunele de masina in avion, ramane de vazut acum care-s regulile companiei cu care vom zbura. Scuzati offtopicul, dar daca tot vorbim de vacante...

Gata, fugim la plimbare. Filip a papat singurel cat am scris eu postul

Mergi la inceput

Tot in off-topic..

Noce am verificat ..infantul (copil 0-2 ani) este gratuit la avion si sta in bratele parintelui cum am spus (si nu beneficiaza de loc cu sau fara scaun de acasa)..totusi companiile accepta sa aduci scaun de masina (cu baza 41 cm) dar in acest caz copilul este considerat la tariful de copil (deci nu mai e gratuit) indiferent de varsta lui si i se aloca loc in avion.

Plimbare placuta

Ps : am verificat la Air France dar probabil si celelalte companii au acelasi conditii...

My precious baby girl...

Mergi la inceput