Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 19

n_a_n_a spune:
Pai Rocsy, in afara de faptul ca m-a luat in evidenta cand am ramas gavida, ca mi-a pus viza pe certificatele de concediu medical, alta traba n-am avut cu medicul de familie! Toate strict cu ginecologul. Am fost pana jos la ea sa o intreb panicata de ca m-am ingrasat 3 kg in 4 zile, in rest nu am apelat la ea pentru nimic legat de sarcina.
Nana 30+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr 9+

mamanati spune:
Incredibil, de vreo 3 ore stau aici si nu va pot ajunge din urma!!!
Eu postez un mesaj, si voi mai umpleti 2 pagini!
Ale, exact asa forma are si burtica mea! Babele ar zice ca avem baietei in burtic dupa forma, dar cred ca se insala in ambele cazuri. Cel putin la tine - sigur!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si
26+

cris_09 spune:
Nati, asa patesc si eu ,de 2 zile incerc sa le prind din urma,si abia acum am reusit,dar bineinteles ca nu mai tin minte nimic
poze
Cristinacu Sebi+31+
AMR sapt

cris_09 spune:
Intrebare:tot ziceti ca se pozitioneaza bebe cu capul in jos,dupa 30 de sapt.Nu radeti,dar asa sta pana la nastere.?.adica dc la eco de 32 sapt(sa zicem) sta in cap(
) e safe,vine normal sigur?
poze
Cristinacu Sebi+31+
AMR sapt

arturicii spune:
Nicoleta, nu iti trebe 3 maini; o sa te obinuiesti dupa cteva montari/demontari; are un punct in care trebuie smucit, eu il simteam la mana. pe fiezi pe toate cele 4 apoi impingu fundul; dar nu are nici o legatura cu a avea 3 maini!
Ia incearca altfel; intai impinge-i fundul apoi fixeaza lateralele.
Stiu sigur ca la Demontat fundul trebuie primul ridicat; poate la montat trebuie sa fie primul fixat (o avea si el mandria lui)
Ioana,Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 32+

r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui n_a_n_a Pai Rocsy, in afara de faptul ca m-a luat in evidenta cand am ramas gavida, ca mi-a pus viza pe certificatele de concediu medical, alta traba n-am avut cu medicul de familie! Toate strict cu ginecologul. Am fost pana jos la ea sa o intreb panicata de ca m-am ingrasat 3 kg in 4 zile, in rest nu am apelat la ea pentru nimic legat de sarcina. Nana ![]() ![]() amr 9+ ![]() |
A mea era pusa pe fapte mari dar i-am cam taiat-o : vroia sa ma cantareasca, sa ma masoare, sa imi ia tensiunea si nu mai stiu ce ... doar ca nu am eu timp de prostiile astea , mai ales ca parerea ei ma intereseaza mai putin , importanta din punctul meu de vedere e ginecoloaga 9 asa cum ziceai si tu ).
R_ocsy

AMR 10 saptamani !

arturicii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_09 Intrebare:tot ziceti ca se pozitioneaza bebe cu capul in jos,dupa 30 de sapt.Nu radeti ![]() ![]() ![]() poze Cristina ![]() ![]() AMR ![]() |
Hahaha, scuze, nu m-am putut abtine sa nu rad; insa nu de tine; aseara, cand le-am zis baietilor ca e Sabina cu capul in jos asa au intrebat si ei, daca nu i se face rau

Ioana,

NicoletaB spune:
Ioana - cand am impins fundu' primu, am reusit decat unu sa fixez!
Ma duc sa mai incerc!
Revin!24+