Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 18

arturicii spune:
A, Nicoleta, lateralele patului! of, ce desteapta o sa fie Sabina si eu o sa fiu varza.
Am gasit cm, am 104 cm! deci nu f mult fata de data trecuta cand aveam parca 98cm; insa nu mai stiu cand a fost asta.
Rocsy, Nana, apropos de copy/paste, am vazut la Carla pe blog o super poza cu gemeni care aveau unul un tricou pe care scria: Ctrl+C si celalalt un tricou cu Ctrl+V
Ioana,Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 32+

mamanati spune:
Murica, daca iti face epidurala la nastere nu trebuie sa te stresezi asa tare. Contractiile pana la dilatatie 4-5 cm(chiar 6) sunt OK, ceva mai puternice ca la ciclu, dar suportabile, si apoi dupa epidurala nu mai simti durere, ci doar o presiune la fiecare contractie, exact ca la contractiile Braxton Hicks, total nedureroase. Problema e ca nu prea ai nici reflexul natural de a impinge, cel putin la mine asa a fost. Dar iti spune medicul cand tre sa impingi. Dar sigur ca depinde de tine ce alegi. Nici aici nu se fac cezariene la cerere. Nu te mai uita la filme ca ti se pare intradevar groaznic. In realitate parca nu e chiar asa!
Nicoleta, ne pui si noua pozici cu achizitiile, please!
Imi place la nebunie sa vad pozici cu ce ati cumparat pentru bebei!
Arturica, wow, la 36 sa bebe de peste 4 kg!!! Eu am dus-o pe Cami 42 sa si nu avea nici 3kg! Ce diferiti sunt bebeii!
Alessicoo, uite mai sus ca i-am scris Muricai despre epidurala. Daca ai intrebari intreabama si iti raspund exact ce te intereseaza. Desigur, si epidurala e ca si nasterea, se manifesta diferit la diferite gravidute.
Crissy, nu in picioare, scumpica! Culcata pe spate te masori! Si cu picioarele putin indoiate in genunchi. In pozitia asta se palpeaza usor si osul pubian si fundul uterului il gasesti mai usor. Mai greu e cu fundul uterului, dar la un moment dat sinti ca burta nu mai e tare ci moale. Of ce explicatii aiurite. (cand treci palma spre fundul uterului o tii nu orizontal ci vertical, asa ca doar degetul mic sa se plimbe pe burta, de la buric in sus. Orocum acestea nu sunt date exacte, ci estimative.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si
26+

arturicii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Ioana- am luat patut gen tarc si ma chinui sa-l montez! Schita e de cacao! Am priceput cum trebuie sa fac cu lateralele, dar imi mai lipseste o mana, ca cu 2 trebuie sa tin lateralele fixe si cu a 3-a sa imping in suportul de pe mijloc (piciorul nr 5 al patutului) ![]() ![]() |
daca e cum am avut noi, de laterale trebuia sa smucesti in sus f ferm, apoi la final impingeai chestia de pe fundul patutului
Ioana,

n_a_n_a spune:
Sorana , multumim! Pai daca Matei s-a nascut asa de maricel, cum sa nu ajunga repede la 9 kg?! Oare pe Tudor cat de mare o sa reusesti sa-l cresti in burtica?
Rocsy , multumesc si tie, mai ai si tu putin pana la control! Doamne-ajuta!
Ale, la foarte multe mamici le apare colostrul abia dupa ce nasc, asa ca nu te stresa degeaba.
Alinutza , fa-te bine!!!
Nana 30+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr 9+

Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Hello si de la mine! Azi nu am avut curaj sa ies afara, asa ca nu m-am dus la birou! Maine in schimb v atrebui s-o fac! Felicitari fetelor pt: cercelusi, marsupii si vesti bune de la eco! Flubby-da, este exact cum ai spus, capatul strazii Pacii! Cu ce ne laudam: - angajatorul plateste compensatia de 15% pana la 100% pe toata durata celor 126 zile (e bagat automat in softul de salarii, deci nu mai trebuie cerere) - ieri am fost la Cora: au promotii la carucioare si lucruri de bebe. Am cumparat patut tarc cu masa de infasat la 200 Ron, carusel muzical 50 Ron (asta e luat din Plus). daca aveti card cora+buletin+act care dovesdeste ca sunteti gravi primiti un pachet pt gravidute foarte generos: biberon avent, pampersi, servetele umede, sampon, ulei si multe altele-gasiti detalii la ei pe site In rest o zi buna, caci nu mai intru azi! Va salut maine de la birou! ![]() ![]() |
Nicoleta, stiu ca s-a mai vb despre compensatia asta.. in softul de salarii de la mine nu este cuprinsa nici macar indemnizatia de maternitate asa ca te rog sa mai dai o data, pentru a nu stiu cita oara temeiul juridic pentru aceasta. Multumesc anticipat!

Mary

evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

NicoletaB spune:
Madamar-uite aici!
http://www.drepturile-gravidelor.ro/Articole/4/Compensatie+15+din+brut.html24+

mamanati spune:
Aha, acum vad ca alamurit si Alinutza, cu masuratorile astea.
Alinutza, multa sanatate! Si eu am inceput raceala cu aceleasi simptome, acum parca e mai bine, dar e a 5-cea zi deja!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si
26+

NicoletaB spune:
Ioana - toate lateralele se monteaza asa? le fixezi tragand de ele si apoi impingi chestia din mijloc? Alea mari au ramas tepene impingand chestia aia in jos, numai lateralele mici nu vor!24+

r_ocsy spune:
Aniska : felicitari pentru
Arturicii : wow , si colostru si picaturi de lapte ... eu nu am nici una nici alta . Super tare poza, am vazut-o si eu
Vorbiti de masuratori : eu nu stiu cum pot sa fiu atat de pasiva si sa nu ma intereseze lucrurile astea; singurul lucru care conteaza este ca bebelina sa fie ok.
Iar pe la doctorul de familie nu am mai trecut din noiembrie , intre timp s-a saturat si ea sa tot sune si sa ma intrebe una, alta ... sincer eu nu vad rostul unei plimbari pana la doctorul de familie !!! Pierdere de timp . In plus e asa o panicoasa ca se agita din orice, si decat sa o vad si sa imi transfere si mie starea de agitatie mai bine ma lipsesc .
Ale : micuta burtica ta ; sincer nici eu nu dibuisem poza cea noua
Nicoleta-B : ai reusit sa asamblezi patutul ?
Alinutzza : multa sanatate, sa iti treaca cat mai repede raceala.
R_ocsy 29 +
Ana Sofia
AMR 10 saptamani !