Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Asa e, Andrea, explicatii or iegzista. dar eu tot varza is.

Nana, pai daca a functionat prima data (sotul imi zicea "food factory" cand ma vedea alaptandu-i pe baieti...) e musai sa functioneze si acum, nu? Sper sa poti si tu sa alaptezi.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

alina pai sa fiu fercita ca e micuta sau sa ma ingrijorez?apropo asa ma masoara si pe mine dr d fam, culcata pe pat
nana un adevarat mister cu burtica mea

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare dragelor!

Si rezistati cu vremea asta, se pare ca e ultima rabufnire a iernii si apoi sper sa scoatem burticile la soare

Nana, felicitari pentru rezultate super bune la eco, m-am bucurat sa aud ca sunteti amandoua foarte bine. Si imi place si marsupiul, si eu am ceva asemanator pe care l-am cumparat pt Matei dar nu l-am purtat prea mult, el a ajuns repede la 9 kg iar eu am spatele praf; ce mi se pare interesant la al tau e posibilitatea sa stea bebe si la orizontala.
Carla, si mie mi se par superbi cercelusii, am mai suspinat o data ca eu nu am fetita
Apropo de pozitia bebe, Matei a stat mereu cu capul in jos, pregatit, cu Tudor sunt si eu curioasa, mai am 2 saptamani si aflu, asa nu-mi dau seama ca ma loveste si jos si sus (in dreapta), ultima data era transversal.
Cornelia, Flubby, Madutza, Carla, Crissy, Ioana (Artu) multumesc de felicitari, nu stiu daca le merit, am povestit experienta mea pt ca stiu ca fiecare nastere e speciala in felul ei si unica si ajuta sa afli cat mai multe experiente; cred ca fiecare mamica este o eroina pt bebelusul ei, indiferent de cum reactioneaza la durere; nu esti mai putin mamica daca plangi, sau tipi, etc, cred ca tine de pragul durerii la fiecare; eu am avut noroc ca sunt rezistenta si chiar dr m-a felicitat si m-a intrebat daca sunt ardeleanca, cica la ele a mai vazut asa hotarare si putere
Tatyana, ne bucuram ca sunteti bine, nu mai e asa mult si o sa-ti vezi bebelina sanatoasa si frumoasa
Nico, multumim de info cu pachetul pt gravide, e bine de stiut.
Artu, ce frumos povestesti tu de baieti, trebe sa ma pregatesc, se pare ca de-abia cu 2 incepe adevarata distractieSa ne tina nervii, numa!
O seara frumoasa sa aveti, dragi burtici!

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 32+ Tudor

Mergi la inceput

Nicoleta, ce laterale? care laterale???

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Hai Nico , inca putin si pe urma faci poze la patut si le pui pe webshots, ca se plictiseste catelul singur !

Nana 30+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

mie nu mi a curs nimic
oare sa nu am laptic?

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Alina- sanatate ! si eu sunt un pic racita, dar mucii nu-mi atarna! Chiar am nasul uscat!

24+

Mergi la inceput

A, cum mai stati fetelor cu CM in circumferinta? Stiu ca tot eu v-am provocat si data trecuta. Caut cm si revin (daca il gasesc, normal)

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Onana : eu nu stiam povestea si am citit cu mare placere experienta ta
Nana : felicitari dragutzo ! Ma bucur ca sunteti bine si v-ati intors doar cu vesti bune ... pe amandoua !
Cat priveste pozitia, cel putin pana acum la fiecare eco bebelina statea cu capul in jos ... poate pura intamplare, pentru ca inca avea spatiu necesar pentru invartit > acum sunt chiar curioasa in ce pozitie va sta saptamana viitoare la control >
Anamariam : din cate stiu nu este o regula , poti opta din prima pentru cerceii medicinale sau pentru cei pe care ii va purta micuta ; initial ma gandeam la cei medicinali, dar dupa ce am citit despre ei una alta pe net m-am razgandit si am sa ii pun pe cei cumparati de mama .
Maribel : eu stiam ca limita superioara la glicemie este 120
Elena : nici eu nu am auzit de copil cu contractii , vorba Nanei , cine stie ce le-a zis dr. si ce au inteles . Mai sunt si cazuri in care se depaseste DPN si pana la urma se induce travaliul ; stiu ca exista o anumita perioada de timp cat se poate intarzia dar nu as putea preciza cat anume ... asta daca nu or fi din nou povesti modificate de-a pacientelor ( nu stiu nimic oficial pe tema asta ) .
Aleesico : asa e cu bunicile astea , de cand asteapta nepotii dragele de ele !!!

Nana : metoda ta cu copiatul mesajelor este foarte eficienta ... tocmai ce mi-a picat netul si cred ca innebuneam daca mai aveam de scris inca o data !

R_ocsy 29 + Ana Sofia
AMR 10 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Ioana- am luat patut gen tarc si ma chinui sa-l montez! Schita e de cacao! Am priceput cum trebuie sa fac cu lateralele, dar imi mai lipseste o mana, ca cu 2 trebuie sa tin lateralele fixe si cu a 3-a sa imping in suportul de pe mijloc (piciorul nr 5 al patutului)

Nana- azi cred ca i-am facut potaiei vreo 10 poze, ca i-ar l-am prins in momentele lui de rasfat in zapada si dormind ca ultimul puturos! Trebuie sa fiu paparazzi cu el, caci cum vede aparatu' se cuminteste! Fac si la patut, dar sa-l termin de montat!

24+

Mergi la inceput