Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:

Arturica, tie ti-au mai trecut bubitele de pe burtic?

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 26+

Multumesc pentru intrebare; sa stii ca s-au mai potolit; mai am cate una pe ici pe colo (maini/picioare) care ma mai supara seara in special sau noaptea; insa sunt muuuult mai ok.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Nati, daca tot te-am prins ca ai intrat : de ieri voiam sa te intreb cum iti masori tu inaltimea uterului pe burtica sa stii numarul de sapt? ca eu am tot incercat aseara stand in picioare sa-mi dau sema cam pe unde ar veni capatul de sus al uterului, si nu prea mi-am putut da seama.... Doar ca parca e un pic mai tare de la un moment dat... Si jos pana unde masori? Ca nici acolo nu imi dau seama unde incepe exact osul pubian, deh, s-a cam depus grasimutza, probabil de asta, dar ma gandesc ca ar trebui sa ma opresc cam la linia unde incepe parul, nu?

Cristina, fericita 26+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

deci iti este ff util pachetoiu nu?
si dupa ce ti faci cardul iti aduce pachetoiul sau cum ai intrat in posesia lor?
k ce este gratis nu strica niciodata
chiar sunt curioasa

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Uite, cum ma faceti voi sa par neserioasa! Am zis ca nu mai intru si eu stau pe net, ca nu pot intinde cum trebuie patutu'. M-a mancat undeva sa-l montez si la partea de sus unde trebuie intinse betele alea metalice ca sa stea marginea de sus, nu mi-a iesit decat unu din patru!
cardul il puteti face pe loc, completand un formular!
Cardul meu e pe numele sotului, el s-a trecut pe lista si eu am incasat pachetoiu'. Nici act de gravizenie nu mi-a mai cerut! Eu am fost in Lujerului! E foarte util pachetul, eu credeam ca sunt mostre (d-alea la plic)si pliante, dar sunt mai mult produsul de pe raft!
Pt ceva gratis, merita rau pachetoiu ala!

Am luat si lenjerie de patut la vreo 32 RON!

24+

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

e, Cristina, am incercat si eu aseara sa ma masor insa mi-au iesit 24 cm si am lasat-o balta; eu am un stres ca e burta cam mica, mai ales can mi-a zis ieri mamica ce a nascut o fetita de 4200 la 36 sapt ca ea arata ca mine la 6 luni! O sa merg cu incredere in ce zice si ce masoara dr ca altfel...

Nana, sunt convinsa ca si daca e dif mica intre copii tot asa se intampla, ba chiar mai tare ca unul e mai stapan pe de-ale negocierii (deh, decan de varsta) decat celalalt.
Da povestesc si io de la mine..

Nu stiu cum e cu fetitele. Eu parca vad ca Sabina o sa fie o baietoasa si o sa se intreaca in toate cele sa faca si ea ca si fratii ei.

Ioana,

Mergi la inceput

arturicii mi ai vazut burtica?

asa creste bebicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Ioana, culmea, mie mi-au iesit cam 29, ca a tot crescut burtik in ultimul timp, dar eu abia sunt in 26, deci e clar ca ceva n-am masurat cum trebuie, mai ales ca la ultima eco, acum o luna si ceva, pitica mea era un pic mai mititica...

Cristina, fericita 26+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Pai te duci la standul unde se elibereaza cardul de fidelitate, dai buletin+ card si spui ca vrei pachetul pt gravide!

Are sampon, sapun, crema pt iritati la fund, bavetica, biberon, tampoane pt sani+3-4 pachete de servetele umede de sters la fund de la diverese firme: Pampers, Nivea, happy + mostra de detergent+balsam rufe bebe+ 1 voucher cu reducere de 50% la un consult la pediatrie la Medlife si multe altele. Eu habar n-aveam de cate ar trebui sa cumpar pt copil, daca nu le vedeam pe astea!

24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

arturicii mi ai vazut burtica?

asa creste bebicu

burtica? ce burtica?
pai ideea e ca eu nu vad burtica !!!!! unde o tii tu pe bebe???

Ioana,

Mergi la inceput

pai tocmai de asta ma cam int si pe mine pachetul ca sa imi pot face o idee
multumesc frumos pt infor
deci la lujerului ai fost tu nu?

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Pai te duci la standul unde se elibereaza cardul de fidelitate, dai buletin+ card si spui ca vrei pachetul pt gravide!

Are sampon, sapun, crema pt iritati la fund, bavetica, biberon, tampoane pt sani+3-4 pachete de servetele umede de sters la fund de la diverese firme: Pampers, Nivea, happy + mostra de detergent+balsam rufe bebe+ 1 voucher cu reducere de 50% la un consult la pediatrie la Medlife si multe altele. Eu habar n-aveam de cate ar trebui sa cumpar pt copil, daca nu le vedeam pe astea!

24+

asa creste bebicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Ale, cel mai usor este sa te duci la Cora, la info clienti, cu BI/CI si o copie dupa ceva hartie de la medic unde scrie ca esti gravi (Nicoletei nici nu i-au cerut, dar cine stie, poate pici pe alta tura sau mergi la alta Cora), le zici ca vrei card de fidelitate pentru ca vrei sa beneficiezi de promotia "Pentru un bebe HiperFericit!" Atata tot!

Nana 30+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr 9+

Mergi la inceput