Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arturicii/arturicii.jpg)
arturicii spune:
Asa...
Carla, cerceii mei sunt ca si cei ai fetelor tale . Nu sunt genul care sa isi schimbe cerceii asa ca port constant o singura pereche.
Dunemarie, pe cuvant ca am citit de 3 ori mesajul tau cu Dicarbocalmul pana sa ma prind; of, creierul asta al meu de gravida...
Sorana, am citit cu emotie povestea ta de la prima nastere si ma bucur tare de tot ca finalul, dupa mai mult timp desigur, a fost ok si ptr tine si ptr bebe.
Nu stiu cat de rele pot fi durerile acelea insa te respect mult ca ai reusit sa treci de ele...in liniste.
Sa ai urmatoarea nastere perfecta!
Laurita, greata zici, dupa martipan. Mie mi-e greata dupa orice de cateva zile; si e tare nasol, te inteleg; nici mult nu pot manca si dupa mi-e un rau.
Trimit niste raze de soare de aici ca e fain tare!
Nana, uite-te in sus ca sa vezi frumosul, nu te mai uita in jos.
Felicitari pentru rezultatele super bune de la echo! Vezi, fetita sanatoasa Adelina. Si ai sa vezi tu ce frumoasa o sa fie!
Arata bine marsupiul luat; eu inca sunt in dubiu cu sling/wrap ca nu am reusit sa probez in plus in continuare mi se pare mare pretul.
Astept poate ma intreaba cineva ce cadou vreau
Sa stii ca Sabina e intoarsa si ma chinuie tare pe la coaste; pare ca se impinge in sus, nu stiu. Nu mai zic ca ce face ea cu mainile/capul, ma obliga efectiv sa fug la toaleta cand ma ridic in picioare dupa un stat pe scaun/pat.
Ce frumoasa traditia la voi cu cercelusii!!!!
Sabina nici eu nu suport decat aurul/argintul (nu am probleme cu el). Insa orice alt metal e jale; de ex nu pot purta curele la pantaloni. Catarama, mai ales vara, imi face niste super chestii.
Ce draguta e Ale
Spor la treaba!
Aleesicoodaca dr a zis ca e ok, de ce iti mai faci griji? Oricum la cat pari tu de subtire, burtica oricum nu ai, creste si ea finuta bebelusa.
Tatyana, ma bucur ca ati ajuns la 29 de sapt, hai ca nu mai e mult! Sigur ajunge sotul la tine.
M-ati zapacit cu cate echo faceti voi. Eu am facut 2 si gata, s-a incheiat lista; nu mai fac nimic; nici echo, nici analize, nici nimic; merg la dr din 2 in 2 sapt insa atat; el se uita doar cu echo la placenta si la inima lui bebe dar atat;
Tigruta, sigur e o neintelegere; uterul avea contractii si probabil ca o sapt de asa ceva poate sa provoace suferinta lui bebe.
E posibil sa fi fost contractii nedureroase pe care sa le fi confundat cu miscarile copilului.
Oricum, bine ca sunt ok si mama si bebe.
Am vorbit ieri cu o mamica la scoala la baieti si ea a nascut la 36 de sapt, cezariana, un bebe de 4.200! O fetita. Si tare frumoasa e, are 6 luni acum.
O zi faina tuturor!
Ioana,Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 32+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
aleesicoo spune:
fetele care sunteti la a doua sarcina ce imi puteti spune despre nasterea cu epidurala?
ma tot bate gandul sa cumpar daca voi naste normal aceasta epidurala
isi face efectul?
mai atenueaza durerea?
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
aleesicoo spune:
arturicii pai numai burta e de mine
uite aici: http://entertainment.webshots.com/photo/2943012410105580295bnhXjT
plus ca am avut o vecina la bloc care a nascut la 15 ani un baietel de 4kg si ea era la fel de slabuta
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/n_a_n_a/n_a_n_a.jpg)
n_a_n_a spune:
Ioana , eu ma tem sa nu scap bebita din sling
, iar cu wrap-ul ma tem ca o sa mor de cald... Si ma mai tem ca nu are suficient aer in ele
. In marsupiu mi se pare ca o sa fie mai bine ancorata, si am ales unul care se poarta si cu bebe la orizontala, ca are protectie pentru capsor. Hmmm... momentan prefer sa-mi traga cate una in vezica decat in stomac. Azi atata s-a agitat, atata mi-a inghiontit stomacul ca a reusit sa ma faca sa ma apuce o stare de greata... Si nici nu pot sa zic ca in compensatie mi-a lasat vezica si colul in pace. Iubita lu' mami iubita, n-are saracuta destul loc in burtica, ca-i fetita mare deja!
Sa stii ca pe mine ma bate gandul serios sa spun fiecaruia ce sa-mi cumpere (specificand inclusiv firma), ca oricum vom primi multe cadouri, sa nu ma trezesc cu o multime de inutilitati! Ma refer la cei din familie, cu ei imi permit chestii din astea. Problema e ca deja mi-am cumparat cam de toate, mai putin jucarii
Nana 30+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr 9+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Aniska80/Aniska80.jpg)
Aniska80 spune:
Buna fetelor,bine v-am regasit!
Nana...despre ce asigurare e vorba,ca nu pricep...???!!!
Noi suntem bine,sanatoase...apropos...ne puteti trece si pe noi in tabel cu ...numele inca nu-l stim!!!
Va pup si va doresc o zi placuta!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&30+cu
n_a_n_a spune:
Anamaria, cum ii spuneam si lui Ale, am eu asigurare privata de sanatate care ma "despagubeste" pentru nastere si spitalizare (la fel ca si pentru entorse, fracturi, diverse operatii), si azi citeam in contract ca primesc cu 200 de euro mai mult la cezariana decat la nastere vaginala. Si m-am bucurat ca acuma tot incerc sa gasesc avantaje pentru cezariana (ieri mi-a comunicat medicul ca nu am nicio sansa sa nasc normal), asa, ca sa ma imbarbatez, cum se zice: curaj gaina ca te tai!
Nana 30+ cu
amr 9+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arturicii/arturicii.jpg)
arturicii spune:
Nana, tocmai am vorbit cu sora mea si i-am zis ce mi-as dori. Asa ca are si link si tot ce ii trebe ptr a imi lua de acolo un sling. Eu ham am avut la baieti; sa vezi, ieseam cu unul in ham, in fata si celalalt in brate, in dreapta/stanga celuilalt sau in carca; nu mai gasesc poza insa de o gasesc va arat.
Pt mamicile ce or sa aiba gemeni (si nu numai); pe laga ca locul in carucior a trebuit bine stabilit, pe ce credeti ca se certau acum un an, cand ne-am mutat in bloc cu lift (noi nu am stat pana acum in vreun loc cu lift)... Cine sa apese pe buton!!! Asa ca a aparut si regula: Yann apasa in sus, Philip in jos!
Azi dimineata, de ce credeti ca s-a suparat Philip???? Ca nu a putut SI el sa traga jaluzelele la camera! A ramas ca le inchide diseara.
In plus, dimineata e clar cine alege desene: Philip, iar seara, Yann.
In masina nici nu se pune problema sa se schimbe locurile. Sunt vesnic aceleasi; ma rog, mai sunt situatii (raaare) de buna-vointa extrema in care fac ei de buna-voie schimb de locuri.
La masa tot asa, fiecare cu locul lui si tot asa.
Da, stiu ca par multe reguli insa fara ele eram intr-o continua negociere si in permanenta in discutii de convingere. Asa nu inseamna ca au disparut, ca isi fac ei altele insa pe cat posibil mai tinem sub control unele situatii.
Ioana,Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 32+
mamanati spune:
Buna burtici,
Ma bucur ca aud vesti bune.
nana, felicitari pentru bebelina sanatoasa si colul ok! Felicitari pentru o noua achizitie! SI tati al nostru a cumparat un marsupui, desi eu i-am zis de wrap.
Asa-s barbatii. Da, n-ar trebui sa ma plang ca mai face cate una din astea, caci deobicei ii cumpara din SUA hainute foarte dragute Cameliei.
nana, Cami s-a intors pe la 7 luni si..., nu mai tin minte exact la cate saptamani, dar stiu ca am simtit faza. Am avut sensatia ca mi s-au intors matele toate cu susu-n jos. A fost chiar dintr-o tumba! Dar din cate stiu mai des se intampla intre 28-34 sa.
Carla, si noi Cameliei i-am cadonat la un an cercelusi din astea. SI acum ii poarta. Sa ii poarte sanatoase si fetitele tale!
Sabina, ce dulce e Ale!
Tatyana, felicitari si pentru cele 29 sa implinite!
Maribell, imi pare rau pentru bubitele de pe burtic, si te inteleg prin ce treci. Si eu am avut la fel. Multa rabdare.
Arturica, tie ti-au mai trecut bubitele de pe burtic?
nana, ce frumos, cercelusi inca de la bunica ta!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si
26+
NicoletaB spune:
Uite, cum ma faceti voi sa par neserioasa! Am zis ca nu mai intru si eu stau pe net, ca nu pot intinde cum trebuie patutu'. M-a mancat undeva sa-l montez si la partea de sus unde trebuie intinse betele alea metalice ca sa stea marginea de sus, nu mi-a iesit decat unu din patru!
cardul il puteti face pe loc, completand un formular!
Cardul meu e pe numele sotului, el s-a trecut pe lista si eu am incasat pachetoiu'. Nici act de gravizenie nu mi-a mai cerut! Eu am fost in Lujerului! E foarte util pachetul, eu credeam ca sunt mostre (d-alea la plic)si pliante, dar sunt mai mult produsul de pe raft!
Pt ceva gratis, merita rau pachetoiu ala!
Am luat si lenjerie de patut la vreo 32 RON!24+
n_a_n_a spune:
Mai, sa stii, Ioana, ca daca stau sa ma gandesc exact asa sunt nepoteii mei, si sunt trei ani diferenta intre ei. Mereu e scandal ca unul a facut asa si celalalt nu a apucat, pe cele mai stupide chestii. Stupide pentru noi, bineinteles! Cred ca e ceva specific baieteilor, ca au tendinta sa concureze intre ei mai mult, dar nu excludem nici fetitele .
Nana 30+ cu
amr 9+