Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 12
tigruta spune:
Asa m-am gandit si eu dar tatal copilului mi-a zis ca asa i-a spus doctorul..sau mamica i-a spus nu stiu exact dar ma ast sa inteleaga altceva, de aceea am intrebat
elena 25+ Luca
r_ocsy spune:
Buna burtici !
Ati scris nu gluma , va trebui sa recuperez si sper sa nu patesc ca si ieri ... va scrisesem un mesaj lung si frumos si s-a luat curentul ( de doua ori in 10 minute ) si am pierdut tot, m-am enervat si nu am mai intrat deloc ieri .
Asadar, ma intorc ... dupa ce recuperez !
R_ocsy 29 + Ana Sofia
AMR 10 saptamani !
r_ocsy spune:
Ioana1234 : cum iti scriam si in mesajul de ieri ( cel pe care il pierdusem ) , mai bine ca stai acasa si nu mai faci naveta. Pe mine ma enerveaza gropile din oras la culme si eu nu circul 30km/zi cum aveai tu !!!
Iar noptiile sunt din ce in ce mai lungi , nu din cauza spatiului ( care e oricum mic pentru ca sotul meu ma inghesuie intr-una ... trebuie el sa ma simta noaptea ca altfel nu e bine ) , ci din cauza ca nu mai imi gasesc pozitii confortabile pe dormit .
Bubu : poate se repara si nu este nevoie sa cumperi una noua !!!
: nu trebuie sa iti faci griji , pana a urma tu ai doua minuni in burtica !
Fac o pauza , ma duc sa pap ceva si ma intorc !
R_ocsy 29 + Ana Sofia
AMR 10 saptamani !
Jocurban spune:
Buna dupamiaza, mamici...
Tocmai terminasem de scris un mesaj kilometric, cu o gramada de raspunsuri personalizate... si cand i-am dat send, l-am pierdut, din cauza unei erori de incarcare a paginii forumului...
Ieri am patit la fel...
O sa reiau pe scurt, ca nu mai am nervi sa recitesc din urma toate paginile capitolului, ca sa scriu personalizat...
Sorana, esti o mamica extrem de curajoasa si stapana pe tine... Nu mi-a venit sa cred cititnd ca nici macar n-ai tipat... wow, asta da stapanire de sine. Te felicit sincer!
Fetelor care m-ati felicitat pentru achizitia cerceilor (aici erau toate numele voastre), va multumesc frumos... si eu am fost extrem de incantata de ei, maia les ca in realitate sunt atat de micuti si finuti, ca parca ar fi de papusi, nu de copii...
Nu ma gandisem la varianta punerii de cercei medicinali, eu stiam ca aceia se folosesc doar pentru pistolul acela de facut gauri, iar in maternitate sigur asistentele merg pe metoda clasica, cu ac... nu avea rost sa faca gaura cu acul, apoi sa punem medicinali cu mana si apoi iar sa-i schimb cu cei finali...
Si eu am acasa, la mama, cercerii mei de copil, din aceia clasici - cu ceva floricica, cum aveau cam toate fetitele... i-am purtat si eu si sora-mea, ulterior. Dar fiind numai o pereche, am cochetat cu ideea sa mai fac o pereche la bijutier, insa n-am fost convinsa de ceea ce va iesi. In final am decis sa nu ma mai complic si sa am surprize, i-am luat pe acestia si sunt foarte incantata de ei.
Felicit si eu toti bebelusii cu masuratorile in grafic si sa ne dea Dumenzeu sa venim numai cu vesti bune pana la sfarsitul odeseei!...
Offf, mai scrisesem si altele, dar nu mai stiu...
Carla, 31+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?
Blogul mazarichilor
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
n_a_n_a spune:
Carla eu din cauza accidentelor de genul pierdut-mesaj-kilometric-dupa-ce-am-pierdut-juma-de-ora-scriind, m-am invatat sa selectez mesajul si sa-i dau copy inainte sa apas pe trimite , mai calmeaza din frustrare! Ba ii mai dau copy si in timp ce sriu, just in case
Nana 30+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr 9+
Crissy_C spune:
Pup burticile!
Offf, fetelor, greu am ai ajuns in dimineata asta pe unde aveam treburi, m-am dat efectiv jos din taxi si m-am urcat in metrou ca aveam impresia ca nu mai ajung niciodata, si intarziasem deja la intalnire!!! Si, surpriza: un domn mi-a cedat scaunul in metrou!!! Iata, mai exista si gentlemani
Nana, ce de vesti bune de la eco, wow, si colul a crescut, bravo!!!
Sorana, ce mamica exemplara si curajoasa ai fost tu la prima nastere! Si ce bine ca s-au mai estompat amintirile mai putin placute! Sper acum sa ti se para floare la ureche!
Fetelor, stiu ca s-a mai vorbit, dar deh, neuronu' singuratic : cand e bine sa facem al doilea set de analize de sange + secretie? Tineam minte ceva de saptamanile 26-28, dar nu sunt sigura...
Cristina, fericita 26+ cu Patricia
n_a_n_a spune:
Crissy , eu fac sange si urina acum, la 30 de saptamani, iar secretia la 34 de saptamani. Ultimele analize le-am facut luna trecuta in spital.
Nana 30+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr 9+
arturicii spune:
Neata!
tuturor.
Ma apuc sa citesc si eu ce ati mai zis, ce vesti au mai venit.
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 32+
aleesicoo spune:
crissy mie dr d fam mi a zis k in luna a 7a repetam toate analizele
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
murica spune:
Salut fetele,
eu prin preajma, cu ochii pe voi. Stiu ca Romania e sub zapezi si vremea e urata, imi pare rau, la noi a venit primavara de la 1 martie, am avut „babe” numai cu soare, chiar daca valul polar a ajuns si aici cu temperaturi de -4 grade, totusi am avut soare pe cer. Cocorii au venit, pomii infloresc si mai ales magnolii sunt plini de boboci (e o moda aici, fiecare rezidenta are o mica gradina cu flori la intrare si toate au magnolii).
In rest, am vazut ca se scrie despre subiectul nastere. Eu imi doresc cu disperare cezariana, dar doctorita mea inca nu vrea sa auda sa ma taie pe burta, v-am mai spus eu, fetita mica si o sa mearga ca unsa nasterea cu peridurala. Ieri, ma apuc si vizionez o nastere de pe site-ul clinicii si m-am ingrozit de cata durere si suferinta am vazut (din punctul meu de vedere) Am cazut in depresie ieri spre seara, s-a speriat si bebitza de cat de ingrozita am fost. Eu sunt o simandicoasa si o fricoasa la durere. Imi veti spune ca sotul meu, ca mai bine nu ma uitam, ca la mine nu va fi asa, bla, bla, dar eu am vazut realitatea acolo...
In rest, bravo bebicilor care cresc bine si sigur si bravo mamicilor curajoase care au grija de ei. Taty_ana, sa te ajute Dumnezeu in continuare. Ma gandesc des la suferinta ta si ma rog la Maica Domnului sa te ocroteasca, iar pe bebitza sa o faca mare.
Maine mergem la morfofetala de trim. 3 si speram sa avem vesti bune si bebitza sa se fi ingrasat. Cat despre cercei, eu am botezat 3 fetite pana acum si le-am dat cadou cercelusi. Acum e randul nasei bebitzei mele sa ii dea cercei, dupa cum s-a oferit. Eu nu am nicio pretentie, ce vrea si cum vrea ea asa sa cumpere, pentru ca stiu ca totul e cu dragoste luat, i-am spus doar sa aiba grija cum se inchid sa nu raneasca fetita. Camera e gata, doar pe ici, pe colo cate o chestie de terminat, iar pisicile sunt incantate cat de bine e pe masuta de infasat sau in leganut. Bineinteles se lasa cu scandal cand iesim afara din camera si se inchide usa
Va pup si mai vorbim
Murica 32+ si Evelyne-Maria