Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

nana, legat de ATPA dr meu mi a zis din luna a 2a sa nu il fac
anul trecut o prietena de a mea l a facut si in urma lui a facut febra si a stat internata la infectioase , i se umflase mana si se inrosise ff rau
deci alegerea este numai a ta
ca doar nu nasti pe camp in mediu nesteril
eu am semnat la med de fam k nu il voi face

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Nu stiu Ale ce sa zic... Normal ca nu nasc pe camp, dar nu se stie niciodata de unde sare microbul! Eu pana in prezent am tolerat nu bine, ci super bine orice vaccin (v-am mai povestit ca fac antigripal anual), fara sa am macar vre-o reactie locala. O sa mai vorbesc si cu medicul de familie. Tin minte ca am mai facut vaccinul asta acum mai bine de zece ani, dupa ce am calcat intr-un cui ruginit si n-am patit nimic...

Nana 30+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr 9+

Mergi la inceput

dar atunci cand l ai facut banuiesc ca nu erai graviduta
prietena mea a facut aceasta reactie adversa cand era in 7 luni si dr. gineco i a fost frica de ce va fi cu bebe

asa creste bebicu

Mergi la inceput

Fetele, am descoperit o chestie buna legata de cezariana: primesc mai multi bani de la asigurari! Cam vre-o 200 de euro in plus!

amr 9+

Mergi la inceput

nana ce fel de asigurari?

asa creste bebicu

Mergi la inceput

am inteles
nu stiu de ce ma gandeam la pensia privata

asa creste bebicu

Mergi la inceput

Asigurare privata de sanatate, pe care mi-o plateste angajatorul meu; care prevede si "plata de daune" pentru nastere, si pentru fiecare zi de spitalizare.

nu stiu de ce naiba imi pune mesajele de doua ori si cand dau sa sterg unul mi le strege pe amandoua!!!

amr 9+

Mergi la inceput

important este ca am inteles

asa creste bebicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna fetelor..
Felicitari tuturor care au primit vesti bune de la eco..ma bucur pt voi..
Nana ma bucur ca e totul in regula cu rinichii fetitei si colul este ok..tot raul spre bine..
Tatyana la cat mai multe sapt..si poate isi mai revine si vremea asta si ajunge si sotul cu bine la tine..
Acum sa va zic ceva pt fetele care au nascut poate stiu mai bine..vecina mea a nascut ieri prin cezariana pana la urma ca cica copilul avea contractii de o sapt si ea nu simtea nimic si daca mai statea mult putea sa se sufoce copilul..e posibil asa ceva??
ea avea dpn pe 9 sau 11 parca si doctorul i-a zis ca daca nu o apuca durerile pana pe 9 sa mearga la spital si ieri a mers si i-a facut cezariana, oricum copilul era mare 4300g..sunt bine amandoi acum..
mi se pare normal sa stepti sa se rupa apa, sa te i-a contractiile sa dai fuguta la spital in cazul in care nu esti programata pt o cezariana nu??? nu stiu intreb si eu..

elena 25+ Luca

Mergi la inceput

Elena si tie. Cam dezlanata povestea vecinei tale... Cine stie ce a inteles ea si familia din ce le-a spus medicul. Eu pana acum nu am mai auzit de copil care sa aiba contractii! Ceva o fi fost acolo, dar cu siguranta nu ce povestesc ei.

amr 9+

Mergi la inceput