Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

neata fetelor
si in cluj este asternuta zapada...azi dimineata, inainte sa plece sotul la serviciu, cand am vazut-o am crezut ca turbez ...dar acum m-am linistit
mamicile cu bebei zburdalnici pe col...simtiti vreo durere? caci Mateiutul meu era cu o manuta sau un piciorus, azi-noapte, foarte jos, il simteam efectiv deasupra osului pubian si aveam niste dureri...as putea sa le caracterizez precum cele menstruale, desi nu sunt f sigura.
am luat repede un no-spa si cam in 10 minute...probabil mai putin nu am mai avut dureri...tot incercam sa conving gargarita sa se ridice mai sus
dupa ce am adormit cu greu,m-am trezit pe la 2 infometata si am papat un macinic
legat de pozitia bb, dr mi-a spus ca pana la 32 de saptamani se mai poate intoarce, eu o sa fac eco cand o sa aiba 33 de saptamani si cred ca aceea va fi pozitia ce va ramane pana la nastere
legat de cezariana/nastere naturala mie mi-a fost incredibil de frica, dintotdeauna, de nastere insa acum m-a lasat complet..sunt senina si ma vad nascand natural
cum am spus majoritatea conteaza f mult confortul psihologic al mamicii si nimeni nu ar trebui obligat sa nasca altfel decat se simte in siguranta(evident exceptam aici cazurile de urgenta)
va doresc o zi insorita....dar probabil doar cele ce nu locuiti in romania veti avea parte de ea

30+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

nana, pe mine m-a chemat iosup si la 32 de sapt, nu ca ar fi fost vreo problema dar cica asa e bine inainte de nastere
flubby dpn-ul meu este 7 iunie

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Neatza burticutze!

Carla, sa stai linistita in privinta sotului, HPV-ul nu se depisteaza prin Papanicolau - la PAP se vede doar (Doamne fereste!) un eventual cancer de col, sau risc ridicat de asa ceva. Pentru a depista HPV exista un test specific, destul de scump, vreo 5 mil parca, dar te sfatuiesc sa-l faci, ca sa te asiguri ca nu ai vreuna din tulpinile cu risc inalt (sunt doua: 16 si 18). Oricum, asa cum am mai scris, sunt vreo 100 de tulpini, cateva cu risc mediu si restul cu risc scazut. Si da, cel mai probabil se va face o cauterizare a lor dupa ce nasti, dar asta nu inseamna ca virusul va disparea din organism. La fel de bine, asa cum mai spunea si Nana parca, poti sa ai virusul latent de mult, si de abia acum, pe fond de imunitate scazuta, sa se fi manifestat.

Cristina, fericita 26+ cu Patricia

Carla draga, subscriu la cele spuse de Cristina, pentru ca am trecut printr-o situatie similara, verucile aparind la sot, nu la mine. Dupa ce m-am stresat inutil si dupa ce gine mi-a explicat ca daca la mine nu au aparut iar la el sunt ... nu e musai sa fi calcat gresit 'mnealui:)... i-a aparut bietului om si pe deget o minune similara. Se pare ca infestarea s-a produs invers...dar pe mina s-a putut vedea cu ochiul liber mai greu, asa cum a spus si dermatologul. Cei din zona genitala au cedat imediat cu condiline insa cel de pe deget nu vrea sa cedeze ink la nimic... la testul HPV si eu m-am gindit insa nu am mai avut vreme sa il mai fac... Dupa ce vine bebe sper sa gasim o bresa si pentru asta.

Pupici asadar si mai multa liniste!

Mary 27+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

salutare fete dragi,
azi facem 29 sapt, ieri am avut contractii da mi-au bagat perfuzia cu gynipral si s-au linistit...
in legatura cu contractiile...eu va spun ce-mi zice dr...daca se intareste burta fara dureri si misca bebe e normal, uterul raspunde la micarile,loviturile lui...dar daca incep sa doara si ai senzatia ca la menstra plus dureri de spate nu e bine, mai ales daca-s dese
in rest....vremea e deprimanta si-mi fac griji daca poate ajunge sotul din galati in week-end la mine
burticile

29s fix cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flubby spune:

taty_ana deci pana la urma erau contractii = intarituri + dureri, astea ar fi cele care ne ingrijoreaza...acum ne-am lamurit
codul galben e pana diseara, de maine ar trebui sa se circule mai ok, deci eu cred ca ar putea sa ajunga si sotul tau din galati!
te pooop

flubby 27s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Madutza , sa dea Domnul sa reusesti natural de data asta si bibiloi sa fie sanatos!

Ale, eu am fost acum, la 30, daca toate vor fi in regula (fara alte surprize neplacute) ma mai vad cu medicul la 34 de saptamani, apoi la 36 si ulterior saptamanal. Eco facem de fiecare data sa vedem cum sta iubiricea, si sa o "cantarim".

Tatyana, felicitari ! Hai, curaj, mai e putin!

Nana 30+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

si mie imi face eco normal din luna in luna sa vedem cat cantareste plus masuratorile de rigoare

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

hola chikas....
in primul rand felicitari tuturor burticilor cu vesti bune......
fetelor cu probleme....nu va stresati, totul o sa fie ...ok....
eu ma intep si vad ca glicemia mea este buna...adica sub 146 ( am auzit ca asta ar fii granita), trebuie doar sa mananc dupa lista si totul cantarit..... dar mi-e o foame...toata ziua, si la clatite, placinte, macaroane cu branza dulce........offfff, si innainte nici nu mancam le faceam doar pt sotu...ce ti-e si cu subconstientul asta, iti trebuie exact cand nu ai voie, sau nu ai.
mai nou mi-au iesit niste bubite pe burtik si ma mananca de mor.....si ma scarpin ca un catel....si sanii ma mananca ingrozitor, mai ales sfarcurile( care si dor)
am vb cu nasa mea, care a trecut prin 2 nasteri, si mi-a spus ca bubitele pot fii de la stres, crema sau oboseala....hmmmm....pai eu le am pe toate...ce pot face ?????
contractii inca nu am detectat ( sau poate nu stiu eu care sunt), doar cate o durere care trece cu nospa si statul la pat.
de nastere mi-e foarte frica, vreau sa nasc cu epidurala, dar asta nu pot eu sa decid deocamdata, voi vedea ce zice dr. eu o sa nasc la stat, asa ca o sa-mi faca ce am nevoie.sper sa nu ma chinui mult.
cam atat de la mine, in spania este soare...dar cam frigut totusi pt perioada asta....anul trecut era mult mai cald , si au inflorit pomii asa ca o sa ma duc sa fac niste poze si le pun pe site sa le vedeti si voi....si poate aflu si cum se face pana atunci.
si pt toate

maria 28+ cu ingerasul antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Am uitat sa va spun: am primit pe langa analizele uzuale de sange si urina, si recomandare de vaccinare ATPA (antitetanos) la medicul de familie. Voi v-ati vaccinat?

Iubiricea mea o sa poarte cercelusii mei de bebelusa, care au fost si ai mamei mele, si ai bunicii mele... Prin traditie se transmit primei fetite nascute in fiecare generatie. Plus ca deja am mai primit doua perechi! Dar tot cei cu valoare sentimentala primeaza!

Nana 30+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinettero spune:

Buna burtici!
si la noi la Iasi ninge linistit, m-am saturat de frig, vreau si eu la plimbare. Stau toata ziua in casa si nu fac nimic dar nici n-am chef sa fac ceva. Doar la tv si pe net.
Mi-au venit rez la anlize se pare ca n-am diabet gestational, dar am sa vad ce zice dr (valorile au iesit normale)
Eu cred ca 95% nasc prin cezariana, mi-e prea frica de durere si de faptul ca ar putea suferi si bebe in urma nasterii.Am multe prietene care au nascut prin cezariana care s-au refacut repede, doar la inceput o sapt a fost mai greu, iar decat sa ma taie mai jos mai bine pe burtica. Asta e parerea mea dar nu ma luati in seama ca eu sunt mai fricoasa. Cu dr n-am discutat inca, a spus ca vom vb in sapt 36-37 despre asta, nu i-am spus ce vreau eu.
Si bebe al meu era asezat la 30 sapt cu capul in jos, nu stiu cum e acum, dar oricum e f miscacios, de ieri a inceput sa ma boxeze la ficat. Partea buna e ca dorm f bine, desi toata ziua nu fac nimic
Fetelor va dati seama ce putin mai avem?
va pup pe toate si aveti grija de voi

32+ Tudor Andrei

Mergi la inceput