Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

buna dimi!

stefania, multumim pt tratatie, acum chiar as bea niste ciocolata calda!

dragaiaca, am ramas fara cuvinte....superb patutul!

ooana,ce mistooooo....vreau si eu concediu, si cred ca vor si fetele, deci....nu-i asa ca ne iei si pe noi? Sa aveti un concediu minunat, sa fiti un ghid bun pt bebe si sa va intoarceti cu forte proaspete!!!

Mai fetelor, pe mine ma roade o chestie de ceva timp dar am tot omis sa va intreb; cand l-ati simtit voi pe bebe prima data, la cate sap si cate zile, si in ce mom al zilei erati? Ce faceati in timpul ala, stateati in pat, pe scaun, mergeati, etc?
Eu maine fac 18 sap si...nimic. Incep sa ma ingrijorez, mai ales ca am fost ultima data la eco acu 3 sap si mai megem pe 19 martie. Poate daca nu treceam prin celelate sarcini, acum nu mai eram asa.

Cert este ca-mi doresc cu tot sufletul sa simt si eu pe bebe, macar asa as sti ca e bine.

Sau, poate.....sunt eu ma nesimtita?

17+

multumim de urari acum nu mai avem rabdare...

eu am simtit pe bebe exact cand am implinit 16 sapt dimineata eram in pat si m-am trezit cand a miscat

Oana 22+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Vreau si eu gimnasticaaaaaaa, da nu ma lasa tanti doctora, nici inot... Daca ma lasa prin luna a 7-ea o sa fiu prea balena.

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

neata fetelor..

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

burtici eu ma duc pan la doctoritza sa vad de nenorocita asta de candida...ca nu mai pot sta asa pana pe 22,ma duc makr sa vad dak imi da ceva sa iau pana atunci.sper sa rezolv ceva

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Creatza, si eu l-am simtit tarziu pe bebe. Saptamana 19 .

Cris 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deveghe spune:

'Neata burtici!

Despre preturi nastere, va pot spune ca la sfarsitul lui 2008, eu am nascut natural cu epidurala la Polizu si am dat medicului meu 300 Euro, anestezistului 100 Euro, moasei 200 lei. Am platit camera privata parca 80 Euro/zi, am stat trei zile cu bebe in camera de la inceput (asa am vrut eu, exista optiunea de a-l tine prima noapte la gramada, dar nu eram foarte obosita, asa ca l-am vrut cu mine) si a fost foarte bine. Eram chemata la toaleta zilnica prin telefon, iar eu puteam apela tot prin telefon fie pentru mine (cate un calmant), fie pentru bebe (pentru tot felul de nelamuriri) si asistentele erau foarte prompte si dragute.

Adriana, felicitari pentru fetita!

Despre listele de pe prima pagina sunt de acord cu Otilia. Listele cu DPN-ul si zilele de nastere sunt suficiente pentru mine.

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Eu am simtit pe la 16 saptamani aproximativ, apoi din 7 in 7 zile l-am mai simtit.
In ultima vreme am mai simtit ceva dar nu stiu sigur daca era bb

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Eu am simtit bebelina la 16 sapt dar foarte finut si doar daca stateam in anumite pozitii, cand o inghesuiam. Mai puternic am simtit-o pe la 19 sapt, dupa care din nou incetisor. Acum ma altoieste.

22+
Vine o !

Mergi la inceput

Mi-am cumparat crema anti vergeturi cu unt de cacao de la Palmer's (~45 lei). Ati folosit asa ceva? Cum vi se pare?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Eu am simtit bebelina la 16 sapt dar foarte finut si doar daca stateam in anumite pozitii, cand o inghesuiam. Mai puternic am simtit-o pe la 19 sapt, dupa care din nou incetisor. Acum ma altoieste.

22+
Vine o !
Asa si eu.. simteam ca o inghesuiam. Prima data eram intr-un meeting. In toate cazurile stateam pe scaun .. parca cumva mai cocosat

Mergi la inceput