"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *107*"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Fetelor v-ati bagat la somnic cu bebicii?

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

am fost afaraaaaa! am fost afaraaaaaa! unde a fost soare si suuuuper frumos. nu stiu despre ce frig ziceati voi

kawa

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Miha, papuselele noastre sunt identice. Si a mea avea la 6 luni 7,4 kg. A luat cam 600 gr in doua luni. Doctorita a zis ca e la limita, dar eu ma bucur tare ca e slabuta si delicata. De fapt ea nu pare slaba deloc, ca e bucalata la fatza. Eu nici nu vreau sa ii introduc cereale, sa nu se ingrase. Mama nebuna!
Cu slabitul eu am recunoscut ca am o problema mare psihica. Greutatea la care ma simt eu bine este 53 kg. Si acum am 57. Deci astea 4 kg vreau neaparat sa le dau jos cat mai curand, mai ales ca se situeaza numai pe burta. Eu am tinut mai demult regimul Scarsdale, care mi potriveste perfect, dar ar trebui sa stau 2 saptamani fara dulciuri si inca imi fac curaj sa ma apuc. Eu zic ca de luni ma apuc de el, macar o saptamana, si pe urma o sa imi fie mai usor sa ma mentin.
Nu ma injurati ca ma plang de kilograme, am si eu piticii mei.
Mihaela, off, stiu cum e sa simti ca dai pe dinafara de nervi si sa trebuiasca sa fii vesela si zambitoare pentru copii. Dar mie nu mi se par asa de grave problemele voastre, adica sunt probleme care se pot rezolva cu putina comunicare si intelegere. Doamne fereste de lucruri mai grave si peste care nu se poate trece asa usor.
Cu forumul, sotul meu a inceput sa ma inteleaga cand a dat si el peste un forum pe gustul lui. Bine, ca tot nu poate intelege cum am ajuns eu la 3000 de mesaje , dar asta e alta poveste. Si vorba Techilei, forumul asta e modalitatea noastra de a nu innebuni de singuratate in perioada asta

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Mihaela

La multe lunite si la multi ani Alexandru si Andrei!

Miha ma bucur ca ati venit cu vesti bune de la control. Abia astept pozele!

Alex complicat, crezi ca ii poti invata sa faca in ceva tava cu nisip ca la pisici? Sau pe balcon? Sau pe un scutec din ala absorbant special pt catei mici? Sau sa le dai drumul pe scari si sa mearga singure si sa vina inapoi? Deci merge si mama ta si sotul tau? Sa-ti chemi eventual o prietena la tine sa te ajute.

Moni, Uka

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

mesaj scris mai dimineata si abandonat din cauze sonore

Multumesc tuturor pentru aprecierile la alexutul saritor si la hi5

Filmul cu techila fiica l-am vizionat azi cu sonor si acum pe langa ca sunt indragostita de fiica, sunt si de mama . Mi-a ramas in minte ca ceva superb, il pun la favorite sa ma tot uit la el

Vazut poze cu Alessia frumoasa si grasunica de numa!

Bia tin pumnii sa treaca usor perioada asta de la servici

Ralu noua ni s-a intamplat si din plans sa dea in tuse si sa isi piarda respiratia cateva secunde bune, intr-adevar e de cosmar. Si s-a intamplat de cateva ori si de la mancat hapsan... (hap-san! )

Clodute multumesc . Delicioase pozele!

Nela ma bucur ca nu te-a suparat gluma mea

Moni eu intru invisible sa nu ma abordeze tot poporul, ca nu mai scap de cunostinte peste cunostinte de cate ori intru vizibila. Si mi-e cam lene sa ma pun numai pentru grupul DC vizibila , ca la inceput cand v-am adaugat asa faceam.

Mergi la inceput

Pfuai de cand vreau sa spun si eu ca m-am bucurat ca a intrat Daciana si sper s-o mai vad...

Lili offf, cum mai sunteti cu raceala? Si tu si scumpul Radu?

Luci am vrut sa-ti spun aseara ceva . Toata sarcina tu aveai ce aveai cu talpitele puiului, cum o sa i le mananci tu. Recunosc ca nu aveam idee de ce, nu am fost atenta niciodata la picioarele copiilor mici, mai ales ca nu am avut bebelusi in familie, in jurul meu, deloc. Acuma imi vine sa i le pup si sa i le admir toata ziua si ma distreaza la culme orice e legat de picioruse, cum face cu degetele, orice! Si de cate ori i le pup ma gandesc la tine , uite ce ai facut cu mine . Si de cate ori il vad pe Davidelu cu piciorusele goale mi te imaginez cum le papi tu

Mergi la inceput

Bia ai zis mai demult de freza scurta ca nu ti-a mai stat bine dupa ce te-ai spalat. Ia baga o poza . Oricum, si pe mine ma enerva ca se ridica exact ca la o tanti de vreo 50 de ani cu permanent si tot parul pe varful capului. Si poate si de asta l-am pus pe Relu sa-si bage aparatul in capul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

duduilor, au inceput copchiii mei sa manance
de fapt au mancat si ieri la 5 bine si azi la 1 si acum la 5.....deci sunt cea mai fericita...
si ma si duc la masaj in seara asta...deci e minunat

uka, sotz are in masina si robotul scubi si robotul rumba, diseara dupa ce culc puii le fac proba. e sotz asa incantat...o sa va povestesc. tre' sa fug va pup

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Hello fetele!
Si noi am fost afara si era destul de bine pt ca desi termometrul arata 2 grade nu batea vantul. Mai greu a fost cu caruciorul prin zapada. Eu pot sa spun ca sunt mare bucatareasa pt ca azi am facut branzica (din aia calcica). Mi-a iesit ff bine si super repede. I-am pus lui Andrei o lingurita in fructe.

Ioana eu asa am luat-o cu mancarica, treptat, intai morcov, dupa trei zile dovlecel, apoi pastarnac etc.....

Liliac eu stiu cat mananca pt ca recipientele din care ii dau sunt gradate.

Uka ce tare e Carinuta, sa se supere ea asa pe tati ca nu e bagata in seama! Si Andrei incepe sa maraie si apoi sa planga daca nu e bagat in seama, dar ii trece repede (aici cred ca nu seamana cu mine)

Luto si eu am trait acelasi sentiment ieri pt ca a fost prima zi de cand am inceput diversificarea in care nu a mai vrut sa suga decat la un san. Pana atunci papa fructe sau legume si dupa aia baga tzitzi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat (ca sa o citez pe Uka). Si azi a fost la fel si m-a apucat asa o tristete de nu imi venea nici mie sa cred!
Bravo pt adormitul in patut. Si eu tot zic sa fac asta cu Andrei dar inca nu mi-am facut curaj. Ar trebui, poate se intampla ca la voi fara tipete! Si sa stii ca si eu ma intrebam daca nu dispare lapticul doar cu doua supturi!

Techilla super tare filmuletul!

Uka si Luto ati fost criminale la faza cu Bourbon-ul

Trimit si sper ca mai doarme Andrei ca sa mai revin!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Cu scaunele de masina tot voiam sa zic ce a zis si Anomis (pe care o pup si de care mi-e dor!). Ii multumesc din tot sufletul Mihaelei ca mi-a deschis ochii . Nu as fi stiut in viata mea cat e de important sa mearga scaunul cu spatele la sensul de mers. Si se pare ca pana acum recomandarile erau ca pana la un an sa mearga asa. Acum s-au prelungit pana la 4 ani pentru ca s-a descoperit ca la o frana brusca la copiii astia mici care stau cu fata coloana se intinde asa tare ca pusca si se rupa . Dupa cate am inteles, sunt tari in care se merge pe obligatoriu cu spatele pana la 4 ani.

Recunosc ca m-am speriat cand am vazut pe youtube filmuletele cu victimele celor care mergeau cu fata si cu simularile de accidente. Va mai dau o data linkul dat de Mihaela www.youtube.com/results?search_query=rear facing vs forward facing&aq=0&oq=rear facin" target="_blank">cu spatele vs. cu fata.

Mai studiati si linkurile astea:

http://www.carseat.se/ <- aici am intrat la webshop si am vazut care modele de scaune pot sta cu spatele de la 9 la 25 de kilograme! Asa ca o sa-mi aleg ori un Britax din ala, ori maxi cosi mobi parca e acolo.

http://www.rearfacing.co.uk/buyersguide.php Sau de fapt incepeti cu studiatul de la http://www.rearfacing.co.uk/index.php

Mergi la inceput