"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *107*"
Raspunsuri - Pagina 14
cristina_ana spune:
Techila, tocmai a vizionat Andrei filmuletul tau. Comentarii:
"Iote mami, Ham papa doi bebe!!! Nu ham, nu papa bebe!!! Na, na! (si i-a tras una in fata lui Techila )"
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
raluk16 spune:
Techila tare ma bucur ca au devenit mancaciosi Dispar ca ma solicita
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Danuta1979 spune:
Buna seara
A fost forumul intrerupt, asa-i?
Am pus poze noi cu fetita mea care azi avea 8,25kg...o grasuna. Sunt tare multumita ca am revenit asupra deciziei de diversificare caci fetita mea se dezvolta inca frumos si suficient de bine doar cu laptic de san. De pe 16 martie reincepem cu diversificarea caci face 6 luni, dar cu parere de rau caci lapticul i-a mers tare bine. Sper sa ramana laptic sa-i dau macar pana la un an dimineata si seara.
Poze noi pe :http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/most-recent
Va pup si o seara faina!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
santorini spune:
Nela pupam pe Anuta sa manance bine si va doresc sa iesiti de sub patura de frig. Macar voi ca la noi parca nu se mai intrevede nici o speranta! Si noi tot recipiente de la Avent avem si eu am citit ca daca au cifra 5 inscrisa pe ele sunt fara BPA. Alea cu 3 si 7 sunt naspa!
X_gg nu gresesti mami nicaieri! si lui Andrei i-a cazut tot parul, a fost o perioada cheliuta si acum a inceput sa-i creasca la loc!
Mada invata-ma si pe mine sa pun filmulete, ca nici eu nu stiu! Da pe picassa!
Monica sa stapaneasca sanatos Zgatix scaunul! Super afacere!
Dana distractie placuta la ai tai!
Fragutza naspa sperietura! Pupam pe Natalix sa fie totul OK!
Cristina de ce zici tu ca Emma e la limita cu greutatea? Ca noi la 6 luni aveam tot 7,4 si dr a zis ca e OK!
S-a trezit! Va pupic si sper sa intru mai incolo!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
Danuta1979 spune:
Techila, am vazut filmuletul. Baieteii au crescut si sunt niste frumosi. Cat despre comportamentul Techiei, pare un caine bland si iubitor.
Totusi, eu nu mi-as lasa copilul atat de aproape si chiar lins de caine care, cat ar fi el de destept, iubitor, bland si cuminte, ramane totusi un animal care la un moment dat poate sa aiba o reactie neprevazuta. Plus riscul de transmiterea mirobilor, virusi/bacterii si alti crocobauri prin interactionarea salivelor. ..
Nu te supar te rog, este doar parerea mea. Oricum, felicitari inca o data pt. baietei. Niste scumpi :)
selen80 spune:
Techila felicitari pt mancaciosi! oare sa-si faca acum efectul picaturile?? sau a fost doar o faza...?
Danutza ce ochisori mari are Ioana! si ce frumos rade! felicitari pt evolutie! sta si f bine in fundic
Cristina si Ebru tot 7.4 kg avea la 5 luni si apoi a luat 150 gr toata luna....sa vedem cum o sa fim la 7 luni....vad ca e mai incantata de piure de legume decat de fructe...
Santo nu stiam asta cu cifra de pe recipiente...o sa ma duc sa vad ce scrie pe ale mele ca si eu am de la avent...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
biaz29 spune:
Buna seara, mamici dragi!
M-am intors si eu de la cursuri. De dimineata mi-ati facut ziua un pic mai buna.
Selen, Nela, v-am hartuit cumva straina periculoasa ce sunt ? Va multumesc pentru mesajele frumoase. Si Ukai .
Miha 84,(sper ca nu ma amuz singura de poanta asta) pupam domnisoara Iris - manechina curajoasa.
Raluk, si ziceai ca nu mai raspunzi la fiecare? Te-am prins ca ai umblat la notite! Ce poze? Care poze? Aparatul de fotografiat refuza sa faca click cand da cu obiectivul de mine. Ieri seara seful meu si-a dat seama dupa vreo doua ore de sedinta ca m-am tuns si zice: Iti sta bine, semeni cu doamna G (sotia unui profesor care are peste 50 de ani ).
Mihaela, si eu te imbratisez cu drag si sper ca se vor rezolva lucrurile. Daca e nevoie si poti, ia o pauza de la forum ca noi aici ramanem si te asteptam cu drag.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
selen80 spune:
Bia cand m-am uitat eu nu aveai inca nici o poza...si nu am facut legatura ca numele...eu ma gandeam ca te cheama Bianca
Kawa si de la mine o si eu zic ca astea sunt lucruri care se rezolva, desi tu stii mai bine ce si cum....mai greu este pt tine, sa te ascunzi fata de Josh cand esti suparata...tuturor ne este, ca toate cred ca mai avem cate un meci din asta cu sotzii...si tot noi trebuie sa ne ducem la bebei, ei pot sta bosumflati cat vor...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Danuta1979 spune:
Selen, multumim p. complimente:)
Si a ta e o frumoasa ca sa mai zic de ochisorii ei deosebiti...
Si n-am apucat sa-ti spun, dar imi place tare mult cum iti sta asa tunsa. Te intinereste (nu ca nu ai fi suficiet de tanara)
Ma bag la bucatarie.
O seara buna va doresc!
Ellenuta spune:
buna gagici
intrebare intrebatoare .. de unde gasesc boluri bpa free? biberoane am vazut pe mai multe situri insa boluri in care pot incalzi nexam ..
clodute super mucenicii tai!
fragutza cum e natix? ce sperietura ati tras ..
x-ggg eu fructele evei i le faceam mereu proaspete, nu le tineam nici cateva ore macar .. supica o tineam si 3 zile in frigider.
danutza eu te pup si te imbratisez cu mare drag! te inteleg perfect, sa stii.
ralucule si noi te iubim mult, stii? e greu chiar daca ai ajutor .. eu stau seara dupa ce se culca zuzele sa recuperez insa nu mai stiu cat pot sa duc in ritmul asta .. ma culc pe la 1-2 noaptea, la 8 sunt in picioare, toata ziua nu stau .. acum sunt zob de oboseala, abia astept sa ma bag in pat.
alex ce bulfici frumos si dulce! ce ochi superbi are!
miha te pup si te imbratisez si ma rog sa va fie bine. si eu cred ca forumul ne rapeste din timpul liber dar eu una nu ma pot lipsi de fetele mele dragi ..
techila super! ma bucur ca se dau pe brazda puiutii!
apropo de scaune de masina .. e o mamica aici pe forum din canada. acum cativa ani, au avut un accident tare nasol de masina si desi fetita (4 ani avea) statea in scaun de masina, a fost ranita grav .. de la impact, practic i s-a rupt gatul si in prezent e imobilizata de la gat in jos .. traieste si parintii se lupta s-o tina in viata ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun