FIV la Sibiu (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Eu ma rog sa ajung macar in Z3. Mi se pare ca am pornit prost tare dar trebuie sa gandesc pozitiv! Daca la stimularile anterioare am avut cate 2-3 foliculi grasani cu doze de Gonal de 75 trebuie sa fie si de data asta bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Eee, asta da, atitudine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Sper sa nu ma fac cat un balon. Si dr mi-a zis ca-i foarte mare doza pentru varsta mea dar prefera sa ma hiperstimuleze decat sa nu obtinem nimic. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

yarrina .nu iti este frica de hiperstimulare?..am auzit ca ti se pot sparge ovarele(nu stiu cat e de adevarat)dar stiu ca totusi e periculoasa..
mariadan felicitari si sa dea domnul ca toate sa avem un asemenea rezultat..sau macar aproape,
venim din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Eu una de ovare sparte n-am auzit, dar si noua ne-a spus medicul ca hiperstimularea e cam nasoala. Insa am citit aici pe forum despre fete care au facut hiperstimulare si s-a rezolvat. Ba chiar unele au obtinut si bebele visat chiar asa cu hiperstimulare. Dar n-are rost sa ne gandim noi la asta, sa nu facem ca cu drobul de sare.
Mai important e, din cate am priceput eu, sa eliminam pe cat posibil factorii de stres.
Asa ca, hai inainte cu curaj! pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Mona mi-a explicat dr de la prima sedinta care sunt riscurile dar nu de ovare sparte. In caz de hiperstimulare necesiti ajutor de specialitate care se face la ei, cu internare. Dar depinde de caz...poti face hiperstimulare si totusi sa obtii si sarcina...depinde cum o suporti..Frica imi este normal...voi incerca sa beau cat mai multe lichide, cica asta e cheia succesului, sa ma hidratez bine, sa dorm bine, fara stres si cu mult optimism.
Asa este Alina, trebuie sa fim cat mai relaxate si optimiste ca vom reusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Yari, pana la urma, cum a ramas, cand te duci la dr, marti?
Spune-mi si mie, tu cum faci, suni la clinica sa vorbesti cu el, sau trimiti mail si te suna el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

Anelize,

te inteleg perfect.
toata in lumea in jur pare insarcinata ... numai eu nu. Nu vreau sa devin paranoia.
ma lup in fiecare zi sa ma mentin optimista desi numai eu stiu ce e in sufletul meu cand vad copii mici. asta pentru ca-mi doresc 1 (2 sau 3 ) foarte mult.

Mult noroc. Tine-te tare sa nu-l innebunesti de cap pe sot ... ca nu mai are nici un farmec sexul atunci ... si nici bebe nu vine..la stres.


Citat:
citat din mesajul lui anelize

Si eu sunt deprimata azi.Saptamana asta am aflat de 3 cunostinte care sunt insarcinate.Azi am mai aflat de inca 2 prietena care vor avea bebe.
Ma doare sufletul pentru ca sunt si eu sanatoasa si apta de conceptie si am avut grija de asta toata viata mea.La fel am avut grija si de sotul meu sa avem un stil de viata sanatos,sa fim cu analizele la zi si totusi spermograma lui groaznica.
In fiecare luna,la ovulatie,simt cum corpul meu "tipa" dupa un spermatozoid mai vioi care sa ne aduca un bebe,dar,ai naibi,nu si nu!!!
Mor de ciuda si ca va trebui sa ma chinui cu injectii in burta,tratamente hormonale,zeci de controale la gineco...de bani nu mai zic,astia ii avem,dar trebuie sa fac atatea sacrificii si simt ca am avut grija de corpul meu toata viata degeaba.
Scuze,dar am rabufnit si eu si nu pot sa ii spun sotului meu lucrurile astea pentru ca il ranesc si el nu are absolut nici o vina.Nu vreau sa il fac sa se simta prost,e problema noastra,suntem un cuplu,o echipa si mergem impreuna pe acelasi drum,doar ca,in sinea mea,ma doare sufletul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Aaaa, apropo de chestia asta, sa va povestesc ca si eu acum vreo 2 seri am visat ca ultimele doua fete apropiate mie si care nu-s insarcinate , ma anuntau marea veste... Ca sa vezi cum lucreaza inconstientul, ca nu m-am gandit la asa ceva. Una dintre ele, prietena buna, e necasatorita, nu are nici o relatie in acest moment, si totusi in vis imi dadea marea veste. cea de a doua, fina mea (i-am cununat), care e cu 4 ani mai mare decat mine, la fel ma anunta!!! Bine, de la aceasta din urma chiar m-as astepta, pentru ca ea chiar incearca sa ramana insarcinata.

Pentru mine cel mai mult la capitolul relaxare, ma ajuta daca incerc sa nu ma gandesc. Alung repede gandul din minte si am incercat sa-mi gasesc alte preocupari. de esemplu, studiez niste site-uri culinare si experimentez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Alina eu il sun si vorbesc cu el. Daca nu poate sa raspunda atunci ii zic asistentei cine sunt si apoi ma suna el cand termina. Daca nu-i urgent ii dau mail si imi raspunde cat de repede vede si el. Ma duc miercuri in Z6 la el sa vedem cum stam. Imi iau si bagajul cu mine ca s-ar putea sa raman acolo la monitorizari din 2 in 2 zile...nu stiu la ce sa ma astept. Mi-am luat concediu 2 saptamani pentru treaba asta ca sa stau linistita. Dupa transfer sotul mi-a zis ca nici sa nu ma gandesc sa plec 3 zile de acolo. O sa ma tina numai in camera...sa vezi atunci plictiseala. Oricum imi iau laptopul cu mine sa mai vorbesc cu voi macar.

Mergi la inceput