FIV la Sibiu (6)
Raspunsuri - Pagina 15
yarrina spune:
Nu cred...maine sunt in Z11 si e posibil sa mai fac o doza sau e posibil sa nu mai fie nevoie. Vom vedea maine dimineata. Oricum mai am o doza in pen.
persi spune:
neata fetelor!am primit rezultatul de la analizele hormonale:estradiol 18.00,fsh 8.00,lh 5.35,prolactina 15.5,testosteron 0.31.as vrea ca azi sa le trim dr chicea dar nu stiu cum sa procedez pt ca nu am adresa d-lui.m-ati putea ajuta?
multumesc!multa bafta tuturor si in special yarrinei.
anelize spune:
Yarrina,
Corectati-ma daca gresesc:stimularea se face la clinica,consta in injectiile acelea nenorocite in burta,iar costurile difera in functie de dozajul stabilit pt fiecare injectie.
yarrina spune:
Persi trimite-le pe fertilitate@polisano.ro si scrii in Att dr Chicea. Este adresa de la clinica pe care o folosesc toti.
Anelize injectiile ti le faci tu singura acasa in burtica, doza depinde de la persoana la persoana.
Acum m-am intors si eu de la clinica. Foliculii mei cresc in ritm alert precum melcul. Abia acum la 250 ui au inceput sa reactioneze drept urmare mi-a dat sa mai fac pana miercuri si apoi iar la eco si probabil pe sambata abia punctia. Deci iar o fiola..iar 5 milioane...Te usuca de bani procedura asta!! Off...bine macar ca suntem pe drumul cel bun...avem 11 foliculi din care 4 mari de 14. Inca un hop pana la 18. Din ce mi-a explicat dr trebuie ca 4 din ei sa ajunga la minim 18 mm ca sa fie treaba buna. Nu-si explica nici el de ce am reactionat asa, doza mea de stimulare fiind pt o persoana de 35 de ani si eu la 27 abia raspund. Off...viata mea...inima mea...
yarrina spune:
Nu dor deloc. Nici eu n-as fi crezut vreodata ca pot sa-mi fac singura injectii dar acum le fac cu ochii inchisi. Sunt simplu de facut.
yarrina spune:
Cand am intrat azi la dr deja radea...se astepta sa mai vin cu vreo idee geniala. Dar azi l-am lasat in pace...I-am zis sa fie atent ca foliculii mei deja dau din picioruse...is perspicace ca si mami lor.