Nou stil de viata (292)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Tumpi, am banuit eu ca asta e. Si eu am avut o pisica la ai mei de cand aveam 18 ani. Anul trecut in vara au dus-o la tara ca nu aveau cu cine sa o lase in apartament...si dusa a fost . Deci stiu ce simti si nu esti deloc nebuna .

Daniela, nu am gasit solutie...oricum nu-i ceva care se poate rezolva prea curand cred eu.

Miha, sa il stapanesti sanatoasa .

Am fost la sala si ma dor bratele de de-abia pot sa tastez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Asta da, veste buna, din pacate prima pe ziua de astazi!!! Multumesc de premiu, sigur va fi o motivatie puternica sa continui …

Daielag – multumesc de urare, am fost cu ea ieri la dr. cica are niste vezicule in gat de la care tuseste iar durerile de burtica ar fi cauzate de … lipsa de calciu. Ne-a prescris vitamina C efervescenta si Osteocare, mie mi se pare cam subtire tratamentul pentru cat de rau i-a fost, dar medical e bun si am incredere in el …

Tumpi, te inteleg in legatura cu motanelul, stiu ce greu e sa pierzi o fiinta de care te-ai atasat. Am trecut si eu prin asa cea si tocmai de aceea am ezitat destul de mult pana sa cumparam catzelusul pentru Lori. Ce pot sa spun, ca timpul va alina durerea ? Nu te framanta, daca-l luai cu tine nu poti sa stii precis ce s-ar fi intamplat, poate sunt acolo medici mai buni dar poate aleanul dupa locul in care s-a obisnuit l-ar fi afectat prea mult.

Mihaser – vreu sa vad primele realizari ale bijuteriei!!!!

Meniul de astazi:
- O felie de paine neagra cu miere si cafea fara zahar
- Ciorba de fasole cu ceapa verde
- Salata verde cu ridichi si … parizer (asta e bila neagra dar am alergat dupa medicamentele spiridusului si am uitat complet sa iau ceva sa fierb pentru salata)
- Un mar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Sunt in zona.Azi de suparare am facut curat si spalat si cam atata.

Tumpi .

Felicitari la fetele care au castigat.

Ruxi sunt cam la fel.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza.

Tumpi te draga de tine si te imbratisez cu drag. Imi pare rau de pierdere. Si eu am plans dupa un animalut si inca mi se mai umezesc ochii, chiar daca am acum doua, nu unul. Ti-as spune c-o sa fie bine, dar sigur n-ai sa uiti. Gandeste-te doar ca-i intr-un loc mai bun acum. Au si pisicile raiul lor, nu?

Gusta pune si de-o prajiturica cu Mara ca sa fie ziua si mai buna. Mi-aduc aminte ca tare-i place sa bucatareasca, nu? Cu cat o tii mai ocupata cu diferite activitati, cu-atat mai bine pentru ea, cred eu.

Puskin m-ai vazut? Mi-e cam rusine sa marturisesc ce pap. Promit insa sa rectific aceasta problema cat mai curand.

Sabinel sanatate multa, multa iti doresc. Bine ca ti-ai facut testele nu-i ceva mai grav. Nici nu vreau sa stiu prin ce-ai trecut si cum ai stat cu inima cat un purice pana ai primit rezultatele. Ce mai zice Sofia? Dar bebe Ghe?

Camelia asteptam de la tine ceva info de la nutritonit. Ai ajuns la vreunul pana la urma? Raducu ce mai face?

Felicitari castigatoarelor. Bravos fetelor si la mai mare.

O zi buna tuturor.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Sabina, multa sanatate !
Da Cami, de rujeola, rubeola si oreion vorbeam. Copilasii sunt sigur vaccinati, dar noi nu. E foarte bine mai mult de 4kg din 6 saptamini dupa o sarcina. Tine-te de treaba in continuare !

Tumpi, sta in firea lucrurilor ca animalutele de casa sa moara dupa 10-14 ani de viata. pup you.

Nimic nou de semnalat la mine.

Pupici la tooate pentru sfirsit de saptamina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Multumesc fetele pt cuvintele voastre.

Mik, stiu ca e normal, el ar fi facut 12 ani anul asta in iulie, iar de aproape 4 ani traia la curte, dar doare, nu am fost asa afectata cand au murit parintii lor, poate unde ei erau micuti si ii aveam langa mine.Oricum a fost un motan deosebit.Puteai sa fi unul care nu iubesti animalele sau pisicile dar nu puteai sa nu-l indragesti.Am avut prieteni care nu indrageau pisicile de nici o culoare,dar el era iubit de toata lumea.Era iubitor si jucaus, ii placea sa se suie in carca ta si sa te spele pe par.

Am noroc oricum ca o am pe Mitzy langa mine si mai uit putin.

Dar acum revenind la subiectul nostru.Ma priveam azi in oglinda si am constatat ca am o groaza de celulita, cum sa fac sa scap de ea?

Ieri in supararea mea nici nu am mai reusit sa fac abdomene su alta miscare, singurul lucru bun ca sa zic asa e ca nu prea am mancat.

meniul de azi

MD: o cafea cu 3 biscuiti cu cacao
Pranz: o supa de linte
Gustare: o cafea + 2 patratele de cioco
Cina:o salata(probabil cu tofu, daca nu mai apar, inseamana ca am murit de la el)

Am sa mai revin mai tarziu, ma duc sa-mi fac plimbarea de seara.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Thank you...ohhh...thank you! Dedic premiul tuturor fetelor minunate de la acest topic fara de care nu as fi reusit sa inving lupta impotriva kilelor!

Sinteti minunate cu toatele, va multumesc pentru suport si intelegerea care mi-ati dat-o mereu! Multumesc si pentru bice, au facut si ele bine :))

Tumpi, motanelul tau este in kitty heaven acum. Este normal sa fii trista si sa plingi. O imbratisare mare de tot pentru tine!

Mihaser, felicitari pentru aparat, sa il stapiniti sanatosi si la cit mai multe amintiri frumoase imortalizate de el!

Gusta, continua sa vorbesti deschis cu fetita ta despre orice, sa ii fii aproape si sa o incurajezi. Esti o mamica grozava si sint sigura ca Mara va fi bine! Spune-i ca muschiul cel mai puternic este creierul, nu cel de la brat. Ca atunci cind este pusa in situatia de a infrunta un bully, sa il ignore si sa mearga imediat sa spuna unui adult.

Va pup pe toate, weekendul meu incepe acum. Sa aveti un weekend minunat!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

seara buna

cine modifica listuta??? la mine 64 kg seara, deci dimi merg spre 63,9

astazi am papat:

mic dejun: 200 ml lapte
50 gr corn cu cascaval
80 gr capsuni

pranz: 1 bol cu supica de pui si cu taitei
2 bombonici de cioco cu lichior de visine...

cina (ora 17.30 ): conopida+ putin ulei de masline+ lamaie
100 gr pulpa de pui la grill.
inca o bombonica
la ora 20.30: 70 gr capsuni

total: undeva la 750 calorii+ cornul cu cascaval care nu stiu cat are...

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vreau sa va zic ca am descoperit atatea feluri de salate , combinatii care nici nu banuiam ca pot fi gustoase!!

va spun cateva poate va ma dau idei de papa.

-salata verde+rosii cherry ( doar astea au gust pe vremea asta )+ ridichi+ castraveti+ piept de pui la gratar sau ton+ putina telemea.

=conopida fiarta cu putin ulei de masline si zeama de lamaie langa pui(sau vita) la gratar/grill

=ton in apa sau piept de pui cu orez (fiert simplu cu sare) si ciuperci

=fasole verde fiarta +putin ulei masline+ usturoi cu carnita

=ciorbica de salata verde dreasa cu ou si iaurt (ca are mai putine calorii ) mie imi e pofta sa o fac si cu cateva feliute de kaizar..

=spanac cu usturoi si putina (putina) smantana + ou

=salata de vinete facuta doar cu ulei si ceapa

=

nah ce ziceti??? cred ca sunt pe drumul cel bun....

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Bb, mai astepta putin pana marti la raport, ca pana atunci nu se mai modifica, asta in cazul in care nu ai dat raportul saptamana asta.

Pe langa salatele mentionate de tine, eu mai adaug:
-salata de ton cu andive
-salata rucola + salata normala cu bucati de tofu cu dresing din lamaie, ulei masline,chily si blasamico(asta am mancat eu in seara asta)
- salata de avocado cu rosii si ceapa rosie(dupa caz)
-salata de pui fiert cu andiva si putin iaurt

Si sigur mai vin si fetele cu altele.Salatele sunt foarte bune, eu de multe ori inlocuiesc o masa cu salata in care pun ori carne de pui sau ton

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput