Nou stil de viata (292)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da tumpi....cu toata eu de abia le-am descoperit... si eu am inceput sa inlocuiesc o masa, in special cina, cu salata in diferite combinatii cu peste sau piept de pui.

cum este andiva?? cu ce seamana la gust?

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Bb, nu-s sa-ti asiciez la gust andiva, dar e un pic mai amaruie daca pui si mai mult din cotor,asa frunzele nu prea sunt.

Mie imi place f mult, imi aduc aminte ca in fiecare primavara se ducea mama special in Piata Amzei ca sa.mi cumere sa-mi faca cu piept de pui.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru 'reprimirea' calda si pentru urarile de bine.

Sabinelule, sanatate multa.
Miha, sa-ti fie de bine achizitia.
Gusta,
Danitin, sanatate multa micutei
Tumpi. Si eu iubesc tare mult animalele, am trei caini, dintre care 2 destul de batraiori si ma apuca groaza cand ma gandesc cum va fi...fara ei.

Despre noi, de bine ce ne laudam ca Roli e bine ,azi noapte a facut temperatura 39,8. Azi am ajuns cu el la medic si iar antibiotic...
Simt ca o iau razna pt ca anul asta a tinut-o din raceala in raceala. De cand l-am operat de polipi in noiembrie i-a mers mai rau decat inainte de operatie...Si cand ma gandesc ca eu asteptam marea cu sarea dupa operatie.
Toate analizele sunt bune , inclusiv cele de imunitate, inclusiv panelul de alergeni (e doar putin alergic la praful de casa)..asadar toate bune si frumoase numai ca el raceste odata la 2 saptamani.

Scuze pt ca am batut campii pe langa subiect...dar ma simt epuizata...
Ca o gluma ...macar de ieri pana azi nu am reusit sa mananc nimic de suparare si combinat cu nesomn= mai putin cu 1 kg.

Va pup si va urez noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna seara sau buna dimineata!Tocmai am revazut filmul Mr. Brooks pe Pro TV si n-am rezistat tentatiei de a baga un ochisor pe subiect.
Felicitari castigatoarelor si la cat mai multe kg in minus

See you tomorrow!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.
Cafea si ceai si mic dejun las pentru voi .

Astept vreme frumoasa ca m-am saturat de frig ,bine macar ca nu e zapada.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Neata fete dragi.

Beau si eu cafeluta cu voi.
Roli nu mai are temperatura, asa ca ma premiez cu o manichiura si o pedichiura la salon.

Va pup si va urez un week-end calduros.

Mergi la inceput

Neata fetele, beau si eu cafeluta alaturi de voi

Mada, santate lui Roli.Nu ma iei si pe mine la pedichiura?Dupa asta sufar cel mai tare aici

Marilena, ce mai face Mara?

CarmenE, am vazut si eu spicuit filmul de aseara dar mi s-a parut ciudatel, n-am avut rabdare sa ma uit.

O zi minunata va doresc, cum e linste si pace ma retrag si eu la o zi de relax si infrumusetare, ca tot a pomenit Mada de manechiura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Zuzi, evident ca te vad atunci cand mananci prostioare . Hai mai scrie ce mananci. N-ai nevoie de nutritionist, ai aici toate informatiile de care ai nevoie ca sa slabesti sanatos.Trebuie numai sa vrei .

Tumpi, . Bune ideile de salate, mersi.

BB yasmi, te incapatanezi sa mananci putin si nu te vad bine pe termen lung.

Made, vin si eu cu tine la manichiura

Azi fac ciorba de vacuta cu zeama de varza.

Mergi la inceput

Fac o pauza profitand ca-s cu masca pe fata

Ma simt ca un bebe abia inbaiat, asa de bine imi e dupa masaj si peeling corporal, am mai adaugat si un masaj in talpi(uf poate cand ajung in tara reusesc sa fac cateva sedinte de reflexo), facut manechiura, defapt mai am mici retusuri de facut si sa vad daca am chef sa le pictez.

Si cum intrebam ieri e celulita, revin si mai intreb odata.In afara de mers la salon si facut o groaza de minunatii, ce pot face eu acasa ca sa scap de nesuferita?

Ruxi si inca mai am o groaza de retete de salata, de acum in colo vreau sa le pun in practica.Dar cele mai sus mentionate sunt cele mai des facute in ultimul timp.

Pe langa cele mentionate mai imi place salata de rucola cu parmezan, somon afumat, rosi cherry, ulei de masline si zeama de lamaie.

Eu de fel in salatele mele nu folosesc balsamico ca nu ma omor dupa el, pun lamaie,Cand pun balsamico folosesc de fel crema de balsamico.

Poate intr-o zi am sa imi fac timp si am sa ma apuc de calculat calorii, macar ca sa vad de curiozitate.

Culmea e ca pe site-ul Oanei Cuzino conform calulatorului de acolo, as fi o persoana normala si ar tb sa ma mentin mancand cca 1800 kal/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Tumpi, eu nu m-as duce la saloane sa dau banii pe proceduri ca sa scapi de celulita. In primul rand trebuie sa cureti alimentatia, sa faci sport, sa te hidratezi bine. Banii la saloane sunt fix...pix.
Cand zic sa cureti alimentatia ma refer sa scoti biscuitii, ciocolata si restul alimentelor procesate pe care le ai in alimentatie.

Mergi la inceput