Nou stil de viata (292)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineaata fete frumoase! Profit ca m-am trezit mai devreme, Andrei inca isi mananca micul dejun, eu am termiat pregatirile pentru plecarea la scoala, so, am 10 min. pentru a-mi bea cafeaua si profit de asta sa mai intru si eu pe aici!
Gusta, am citit ce ai scrie despre colegul Marei; te inteleg perfect, asa am patit si eu asta vara, la inceputul scolii, cand am aflat (intamplator, Andrei nu mi-a spu), ca un coleg de-al lor a incercat sa-i bage cu capul in wc. Am crezut ca mor de inima atunci! Numai imaginea ca se tinea de vasul de wc cu mainile ma ingrozeste! Culmea e ca acel copil era foarte pasnic inainte (au fost colegi si la gradi), intre timp mama lui a nascut si cred ca asta l-a debusolat complet. S-a schimbat foarte mult de atunci, episoadele de violenta continua. Eu nu stiu ce sa fac, daca ii spun mamei mi-e frica ca se supara si isi pierde laptele, tatal il bate; mai vorbesc cu invatatoarea cand se intampla ceva, dar nici dansa nu poate face mare lucru.

Acum trebuie sa plec, au trecut cele 10 min., m-am intins la scris, revin putin mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti!

Nu am mai intrat pe la voi...dar azi imi fac timp...

Gusta am citit prin ce a trecut Mara...saracuta...Nu stiu si nu pot sa-mi dau seama cum pot unii copii sa se comporte asa...Eu cred ca si ei sunt tratati cam la fel acasa si ajunge sa li se para ceva absolut normal sa agresezi pe cineva...Si eu mi-am pus de foarte multe ori intrebarea ce as face daca s-ar intampla asa ceva cu Cristi sau Eli...si sincer cred ca as vorbi personal cu agresorul. Nu as avea rabdare sa se rezolve pe cale diplomatica...Sper doar sa fiu apropiata de copiii mei si sa-mi spuna.
Aici la gradi nu i se poate intampla nimic...dar la scoala o sa apara pb cu siguranta...Mi-a groaza de perioada aia!
Am vazut un film spaniol care aborda fix problema asta...stii ce s-a intamplat cu cel care era victima? S-a transformat la randul lui in agresor...Asa ca treburile astea sunt un pic complicate...trebuie tratate cu seriozitate.

Laura ...si noi am stat bine cu trezitul azi! Noroc cu Eli matinala!

Happy uite un ptr tine! Hai mobilizarea!

Made ma bucur ca ai intrat! Sanatate lui Roli si tie!

Sabinescu ma bucur ca vestile sunt bune! Sanatate maxima!

Cami felicitari pentru raport!

Zuzi ce plimbare lunga...si noi eram ieri suspecte de varicela...dar era doar o urticarie!

Aseara am luat tot ce am gasit verde in piata si am facut o salata si neste ciupercute umplute...si am papat si capsunei...de vis!

Si la noi ninge...ca-n povesti...suntem tare derutati...Cri ma tot intreaba cand luam brad!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

imi beau cafeaua cu voi, ca in fiecare dimineata .

Louisea, sunt tot pe drumuri dar sper sa revolv in cateva luni. Am schimbat locatia ca sa incep sa ma obisnuiesc cu ideea.
Stai linistita ca pana ajungi tu in tara se incalzeste.

Made, . Ma bucur ca sunteti bine tu si Roli.

Zuzi, mersi . Sa va fie de bine plimbarea si sa o repetati cat mai des ( macar 30 min pe zi si tot e bine). De mancat ce mai mananci?

Sabinescu, te si te imbratisez, sper sa ne dai vesti mai bune curand.

Alice, multam . Imi place ca ti-ai revenit, that's our girl .

Cami, felicitari pentru slabire.

Mik, Laura, ma ingrozesc cand citesc povestile astea cu copii . Nici nu stiu cum as reactiona...

Gusta, esti mai bine?

Mihaser, sa nu trimiti ninsoarea si la mine . Eu am desfacut bradul in februarie, se vede treaba ca trebuia sa il mai tin un pic .

Am o problemuta si nu stiu cum sa o rezolv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna dimineata, doamnelor!

Declar inchis concursul de martisor! Am facut o echipa din Mihaser, Happy si Danitin, echipa care a iesit pe primul loc . Felicitari tuturor doamnelor participante in concurs, in total s-au pierdut in concursul asta 39 de kg! La cat mai multe kg pierdute, doamnelor!

Lou, pana vii tu in Ro se incalzeste, asa ne zic oamenii de la meteo .

Made, bine ai revenit! Sanatate multa si tie, si lui Roli.

Zuzi, m-am mai odihnit si sunt ceva mai bine, multam ca ai intrebat. In legatura cu durerile de picioare, pentru plimbari asa lungi cred ca e bine sa ai incaltari speciale de sport.

Danitin, sanatate micii sarbatorite!

Sabina, sanatate multa, ai grija de tine! O mare imbratisare de la mine!

Cami, n-ai incurcat pe nimeni, stiam ca o sa intri sa ne spui ce ai facut. Felicitari pentru slabit!

Ma duc sa vad ce pot face de mancare, mai trec pe aici mai tarziu.

Va pup,

Daniela

Mergi la inceput

Wow ce veste bune! Multumim Daniela!

dive vom fi pana la vara! ...dedic acest premiu mentorului meu Ruxi si promit sa nu-i trimit zapada si sa o intalnesc la Sibiu intr-o zi cu soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna ziua fete stilate,

intru scurt (ca nu-s deloc in apele mele) pentru a felicita si eu echipa castigatoare.

Daniela, o mica precizare, cum Olga si-a inchis contul pe DC(sper ca intr-o zi sa revina printre noi) trece-o la pauzate ca sa nu i se tot adauge .La fel si la Tzuni care va reveni intr-o buna zi.

o zi buna

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Mihaser, mersi da' zau daca stiu ce am facut sa merit onoarea.

Tumpi, ia spune-i tu la baba ce ai patit .

Mergi la inceput

De cateva minute posedam un minunat Cannon Eos 450d...E luat pe credit ca nu ne dadeau banii afara din casa, dar deh...luxul se plateste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Tumpilina, m-am executat , am modificat la Olga si Tzuni.

Ruxi, ai gasit rezolvarea pentru problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ruxi, babuto, este vb despre motanul care il aveam in tara.Stiu ca poate multe persoane, nu neaparat din cele de aici, in general care citesc pe aici, o sa zica ca-s nebuna.Dar eu iubesc animalele la nebunie, iar pierderea motanului meu m-a afectat f mult.Iari de cand am aflat de moartea lui efectiv n-am mai fost in stare de nimic.La 10 eram deja in pat, simteam ca ma frig ochii, iar dimineata aveam doua cepe in loc de ochi.Nici dupa nopti nedormite nu am fost asa de unflata cat dupa portia de plans de ieri.

Am tinut foarte mult la ei, mai am inca pe surioara lui si mi i-as fi dorit sa.i iau,dar erau deja inaintati in varsta si cum se acomodasera la tara la mama am decis ca e mai bine pt ei asa, acum regret ca nu i-am luat.Poate dr de aici ar fi reusit sa-l scape.

Mihaela, sa-l stapaniti sanatosi si la cat mai multe poze.Ati luat doar cu obiectivul lui sau are si pe cel pana la 300mm.
Eos-ul e cred ca in momentul de fata cel mai bun, parerea mea ca bate si Nikonul
Mi-as fi dorit si eu tot asa cu obiectiv detasabil, dar in momentul in care l-am luat pe actualul, nu era in oferta,acum costa cam cat am dat eu pe cel de acum.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput