Nou stil de viata (292)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Va multumesc tuturor pentru urarile adresate Spiridusului !!!!

N+am mai apucat sa intru si sa va raspund asa cum as fi vrut, Lori e bolnavioara, pana si la momentul festiv de la gradi de ziua ei am dus-o doar cat a suflat in lumanarea de pe tort. Sunt tare necajita, are o tuse persistenta in urma unei raceli, a varsat si am crezut ca nu poate sa expectoreze si din cauza asta e pb dar de doua zile se plange si de crampe. Astazi o duce Calin la dr, ca eu sunt la job pana tarziu. In plus si la serviciu sunt ceva probleme asa ca sunt cam intoarsa pe dos.

Vreau insa sa ma tin de stilul de viata sanatos, iaca si meniul zilei:
- o felie de paine neagra cu miere si cafea fara zahar
- supa de legume + snitzel de vita
- salata verde cu fructe de mare
- un mar.

Ma doare capul si sunt cam ametzita ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mik m-ai speriat, nu am auzit de asa ceva.Dar se pare ca a luat ceva masuri ca azi au discutat si cu celelalte mame a celor 3 copii. Si cica au discutat si la scoala si si-au cerut iertare de la ea ,dar acuma au mai aparut alti copii care spun la fel ca cei 4 ii agreseaza.
Noi am rugat-o foarte frumos ca orice problema are sa vina sa ne spuna ca noi putem gasi solutii.Clar ca am sa le spun si eu la acei copii pe un ton civilizat ca eu sunt mama lui Mara.

Debea astept ziua de marti sa vad ce are de spus invatatoare.

Va multumesc de cuvinte si am zis sunt cele mai bune sfaturi ,cuvinte orice ca daca ar fi o scoala unde sa invat cum sa fiu mai buna mama m-as mai duce odata la scoala.

revin mai pe seara.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Gusta, nu am vrut sa te sperii, doamne fereste !
E bine ca s-a rupt legea tacerii caci altfel cei 4 draci de copkii ar fi continuat linisti. Si ar fi facut alte victime. (eu i-as exclude din scoala cu obligatia sa fie dusi la psihatru)

(timpenia asta de "joc" se practica la copii mai mari si, in general, de la oras).

Da, fetelor, predatul merge bine, mai am 2 saptamini si termin trimestrul, n-o sa am examene globale caci le-am dat partiale si teme notate de i-am innebunit !
Aici e tot timpul soare si imi place sa vad studentii intinsi pe iarba din campus ca niste gize.
Am totusi putine fete (e filiera tehnica !), dar cele pe care le am is dragute si destepte.

Sanatate, Madaleine !
Ce mai stiti de Tzuni, draga de ea ?
ce mai face sabina ?

Va pup pe toate si ma intorc la ale mele (azi is fericita ca nu am cursuri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mik multumesc ca mi-ai spus, adevarul e ca eu nu am putut crede ca niste pui de om de 5-6 ani pot teroriza alti copii. Acuma or sa vina sa spuna toti ca nu le mai este frica ,iar noi vom fi numai cu ochi pe Mara.

Zuzi ti-as da loc pe banca mea dar crede-ma ca trec prin multe si nu imi sta capul la slabit, si nici la sa ma ingrijesc pe mine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Happy I see you!

Mari te inteleg.

Lou ce mai face bb mic?

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Mik sa-nteleg sa stai la soare c-o carte-n mana si-un pahar de vin rosu?

Am uitat sa va spun c-aseara am plecat toti 3 la plimbare si-am mers vreo 2.5 ore. Cand am ajuns acasa ma ardeau talpite. Oare sa fie incaltamintea de vina?
A si mai am o intrebare la voi, pana la ce varsta se poate face oreon? Si in ce consta mai exact aceasta boala?

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Zuzi, is in birou si ne-stresata ! Vinul rosu e pe diseara. si la soare am sa stau de la 5 la 6 cind au copiii curs de tenis. (mama ce-mi place sa stau o ora la soare cu o carte in mina !)

Despre oreion : uite aici link-ul : http://fr.wikipedia.org/wiki/Oreillons, in mod normal copiii nostri sunt vaccinati (vaccinul ROR) si drakul de boala e urita caci doare, te umfli si ai febra. Si risti complicatii la virsta adulta. Doamne fereste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

dragele mele,

va urez o primavara frumoasa!
la multi ani din toata inima pentru Yubi si Ruxi!
o imbratisare mare de la mine.

vestile mele nu sunt grozave. Am facut recadere dupa ce am terminat tratamentul cu prednison.
Acum am 66.7 kg , mananc bineinteles de regim.

merg zilnic la spital pt injectii cu dexametazona siam avut noroc sa nu fi scazut atat de mult hemoglobina incat sa necesite transfuzie. dar nu am fost deloc departe...

Am avut un mare moment de descurajare cand mi-au facut punctia lombara sa vada maduva. Aceasta recadere a fost tare de temut, sa nu fie provocata totusi de o leucemie.
Multumesc lui Dumnezeu, nu e cazul. Asa ca, desi obosita, optimismul mi-a revenit.

E greu acasa, cu copilasii draguti care debordeaza de energie. dar pt cateva injectii nu merita sa stau in spital, atmosfera de acolo e cum e.

va pup si merg sa citesc din urma.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Fetelor dragi, sinteti minunate cu toate, va multumesc pentru sustinere si incurajari!

Aveti dreptate, ar fi pacat sa ma innec la mal chiar acum. Am facut damage control dupa pomana de ieri a bunicamii si mi-am spus ca mi-ar fi rusine sa ma prezint la chinez in stare proasta. Asa ca am anulat ora cu chinezu si am reprogramat-o pe Aprilie 9. Pina atunci am timp sa imi revin.
La sport ma duc Simbata si il rog sa ma frece mai tare sa iasa untul din mine.

Am vazut ca la scoala unde are day care Sarah au ore de Yoga Simbata de la 7:45 la 9 am, este gratis. Am aranjat sa merg cu Sarah asa, ca un lucru mother-daughter.

E greu fara computer acasa, il aduc miine sa il repare baietii de la IT.

Am vazut ca a fost ziua lui Puskin. La multi ani, sa traiesti si sa infloresti ca primavara!

Va pup pe toate!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Pentru raport 72,2 kg, adica un -4,4 kg in mai putin de 6 saptamani, ceea ce nu e rau tinand cont ca nu tin un regim strict, practic mananc orice dar in cantitati mai mici si cu atentie la grasimi si nr. de calorii.
Am tot incercat sa intru, dar cateva zile la rand imi afisa ca sunt ceva probleme cu forumul, apoi nu am mai avut timp sa intru.
La urmatorul concurs nu ma mai inscriu pt. ca nu pot tine pasul cu voi si nu vreau sa incurc pe nimeni.
Mik vaccinul a fost ROR - pentru rubeola, oreion si rujeola.
Zuzi te simti mai bine?
Revin maine.

Mergi la inceput