Nou stil de viata (292)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Locul nu mi-l gasesc si pace.

Ieri am vorbit eu cu invatatoarea si atunci ei au fost pedepsiti ca sunt 4.Dar nu stiam nimic cu stransul de gat si auzind azi a mers olandezul si atunci a fost trasa si mama baiatului si mi se pare un om de nimic ,care drept in dos a durut-o ca invatatoarea vorbea plus inca un invatator.Si eu m-am gandit sa le zic la copii ca eu sunt mama Marei si daca au o problema cu ea sa o rezolve cu mine.Conducerea scolii a zis ca va lua masuri si sper sa vad imbunatatiri.

Gabriela si noi i-am zis sa nu raspunda la bataie sa nu faca nimic,dar copilul e marcat ca ea de dimineata ne povestea ca le-a zis ca daca vine papi o sa aibe probleme si ca daca o sa vina cu cainele fratelui iar o sa aibe probleme,lucruri care pentru mine imi pun semne de intrebare de cat timp dureaza asta,cum de nu am observat nimic.

Si cel mai tare m-a durut cand mi-a zis of tare mult mai dureaza sa fac 5 ani sa imi creasca si mie muschi.

Saptamana viitoare avem sedinta si astept rezultate ,dar vreau sa fac ceva pentru copil.

Cuscra nu as merge la psiholog cu ea,vrea sa nu fuga de noi ,vreau sa o ajut sa treaca de asta.

Cand e vorba de copii credeti-ma ca nu stiu ce sa fac.Dar cred ca cel mai bine e sa le amintesc copiilor ca Mara are parinti si sa o lase in pace si poate atunci o sa inteleaga.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Marilena: of... Gabi a punctat foarte bine ce ar trebui facut. S e f important ca Mara sa stie ca acum ca stiti prin ce a trecut ii sunteti alaturi si faceti tot ce puteti sa ii fie bine ei. Are nevoie sa se simta aparata si cred ca o sa isi revina incet incet.
Claudia: eu nu mai am, dar daca vii rapid mai fac o tava
Daniela: ce imi place ca incerci sa pui lucrurile in miscare.
Tumpi: si de tine imi place cand iti spui punctul de vedere. Sunt total de acord.
BB- yasmi: exemplele de diete din reviste/ de pe net sunt alea mai usoare, ca marea majoritate nu vor sa depuna efort ca sa slabeasca (nici gatit, nici sport, nici....). Poti manca ce vrei tu - conditia este sa nu iti iei din mancare mai multe calorii decat ai nevoie. Asa cum a zis si Gabi, eu mananc dulce in fiecare zi, si asa am facut si de la 75 de kile la 53 (in 2 ani si ceva ce-i drept dar fara suferinte si frustrari). Dulce nu inseamna dulciuri cumparate (gen napolitane, biscuiti, caramele, etc) ci inseamna dulce facut de mine, cu ingrediente cat mai sanatoase si deosebite. In seara asta de exemplu, am in plan sa imi fac un crumble cu mere si crusta din faina de amaranth, fistic si zahar moscavado.
Apropos Gabi: stiu ca tu ii faceai Marei dulciuri si biscuitei cat mai dietetici si sanatosi. Iti recomand cu caldura zaharul moscavado. E scump dar merita - are calorii mai putine (nu cu mult), dar e complet neprocesat si pastreaza inca mineralele si vitaminele din trestia de zahar. Si este extrem de gustos. Daca nu uit o sa iti scriu o reteta de biscuiti complet sanatosi la care lucrez de cateva luni (cu ulei de masline si de migdale, cu faina de kamut si boabe de cacao). Si daca uit trage-ma de maneca.

Carmen: chiar asa unde ai disparut?
Zuzi: unde esti?

Fug la munca si poate revin mai tarzior

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Carina, nu stiam ce e zaharul muscovando si am dat la cautat si nu mare mi.a fost mirare sa vad ca defapt asta folosesc si eu,dar nu stiam ca asa se numeste.Acum nu mai am punga dar chiar de curiozitate am sa ma uit.Stiam doar ca este zahar brun din tresie de zahar.Chiar mai folosesc uneori si cubulete din acelas zahar cu aroma de caramel.Si Mucenicii tot cu zahar din asta am facut.Adevarul e ca in ultimul timp mai mult din asta folosesc.Mai am si din cel normal in casa, dar folosesc rar.

Ce voiam eu sa te intreb, parca la tine am citit odata de aroma de Arrak, la ce foloseai, daca intr-adevar tu foloseai.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Delia, tu ma intrebai de catel? Ca m-am ramolit, am uitat . E ciobanesc german.

Tumpi, sa-ti fie de bine mucenicii . Eu nu am mai mancat de cativa ani, insa imi amintesc ca aveam crampe groaznice de la asocierea de carbo cu grasimea din nuci.

Gusta, imi pare rau ca treci prin asa ceva . Aduna-te, calmeaza-te si ia masuri. Nu e bine sa te vada Mara distrusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Salut gagici

Scrisesem mai devreme un mesaj si uitasem sa-i dau copy inainte sa-l trimit.. si desigur ca l-am pierdut

Uff cand va aud ce frig e in Ro imi vine sa renunt sa vin si sa raman acasa Dar biletele sunt deja cumparate, masina si hotel rezervat.. Si daca nu venim acu iar mai trec x ani pana venim

Ruxi te-ai mutat deja la Sibiu? Sau tot pe drumuri esti? Ca vad ca ti-ai schimbat la profil

Anda sa scri ca eu imi salvez pt mai tarziu :))

Gusta naspa situatie

Tumpi dar de ce mergeti in RO in fiecare an? Pt familie? De ce nu incercati la 2-3 ani si asa aveti timp si bani pt concediu

P.s. la urmatorul concurs eu propun sa participe numai fetele motive si care scriu la subiect

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Gusta, e tare grav ceea ce i s-a facut marei. nu vreau sa te sperii dar asta cu fularul e de fapt un joc timpit (se practica si in Franta) : un copilas e strangulat pina incepe sa aiba vedenii. Scoala trebuie sa ia masuri !
Cit despre cealalta mama are bebe si nu trebuie stresata, asta nu e problema ta ! (aici iese la iveala egosismul din mine). Asta e ultimul lucru de care sa-ti pese !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Crys, Anda as veni cu drag la voi la un mucenic si un pahar de vorba! dar sunteti asa departe...
Tumpi de papanasi stiu ca fac si eu rar, mami ii face tare buni.
lou cand plecati in ro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Buna tuturor!!!

Tare dor mi-a mai fost de voi
Ne-am mai linistit si noi in sensul ca Roli merge iar la gradi( de la 1 martie).
A inceput sa ia Singulair de la 1 februarie si de astazi mergem si la o salina artificiala undeva aproape de gradi.
Mai tuseste cate putin , dar mai rar si sper sa mearga spre bine si sa dea Doamne Doamne sa nu faca vreodata astm.Cel putin asa ne-a zis d-na doctr, ca daca ii dau 6 luni Singulair se diminueaza riscul de a dezvolta vreodata astm bronsic.

Analizele mele au iesit bine in sfrsit:timp de coagulare si de sangerare in limite normale.
Nu m-am operat inca si sper sa mai tina treaba pana dupa Paste.

Am luat putin in greutate, asa ca va rog daca se poate sa actualizati si la mine greutatea: 65,9 kg

Am citit din urma, dar nu am retinut mare lucru... asa ca raspund si eu la ce am retinut:

Ruxi (Puskin), La Multi Ani!!! (cu intarziere)

Gusta, groaznica situatie. Sper sa se rezolve cat mai repede. Pupici Marei.

Gabi, pupici la bebe maricel din burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Claudia peste 2 saptamani.. Mmmm papanasi Asta e desertul nostru (unii au o melodie, noi avem un desert hi hi)

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza frumoaselor!

In primul rand Ruxi si toate dorintele sa-ti devina realitate. (nu stiu daca am mai spus sau nu dar de 2 ori sigur nu strica )

Danitin fetitei tale si scuze de intarziere.

Daniela multumesc pentru deschiderea noului subiect. Cum te mai simti? Am inteles ca nici vremea nu prea te-ajuta. Sanatate multa.

Delidana ti-a mai trecut urechea sau tot doare? Sper sa te simti mai bine dupa tratament.

Gusta pauzata nu stiu ce-ai facut dar uite ca mi-ai dat si mie o chemare catre banca pauzatelor. Imi faci si mie un loc acolo?
Revin dupa ce-am citit de Mara si-ti dau voie la o lunga pauza daca e nevoie. Nici nu stiu ce sa mai zic ca s-a cam punctat tot ce era de zis, dar iti spun doar ca m-ai facut sa plang azi si eu nu-mi doresc decat sa nu fiu in locul tau ca sigur l-as strange de gat si fara fular pe respectivul copil. Ei, dar asa sunt eu mai colerica chiar foarte colerica in perioada iernii. . La voi nu se practica suspendarea pe o perioada de timp de la scoala?. Aici da. Copilul in cauza ar trebui suspendat pentru 3-5 zile si dupa cand se intoarce urmarit si evauat. Daca nu-si schimba comportamentul se iau masuri si mai drastice. Atunci sa vad cat de "pasiva" o sa stea proaspata mamica cand o sa trebuiasca sa aiba grija de 2 copii acasa in loc de unul. Mik are dreptate de "jocul" cu lipsirea de aer pentru o perioada mai lunga de timp care-ti da o senzatie "high". Am auzit si eu de-asa ceva, dar nu e cazul Marei. In cazul ei e vorba de un "dezechilibru" al celor 4 copii. Sper sa se schimbe situatia cat mai repede si Mara sa indrageasca dinou scoala.

Cami n-am citit dar sper c-ai salabit mai bine ca mine ca eu stagnez de vreo 2 saptamani.

Raport final: 88 kg.

Happy o sa fie bine, o sa iasa soarele si pe strada noastra. Ia-ti 5 min. pentru tine. Ti-aduci aminte anul trecut sau acum 2 ani nu mai tin minte cand te-ai dus la un spa superb intr-o zi a saptamanii si ti-ai incarcat bateriile? Repeta "miscarea" si sigur ai sa reusesti sa mai "pacalesti" 2-3 luni, pana vine primavara. Si-apoi totul se schimba o data cu decorul. Te si s-auzim de bine.

Vikinga cu 3 puiuti, tu ce mai faci? Te-ai apucat serios de "lucru"? Poze cu printesa mica pe cand?

Crys felicitari pentru cea de-a doua slujba si sa faci fata cu brio. Daca n-ai slabit pana acum de-acum sigur se vor topii kg ca n-ai sa mai ai timp sa mai si papi. Pe cand botezul finutului? Ati hotarat ceva?

Gabi bine c-a fost mai bine la al doile echo. Mai vine primavara la voi?

Roxa-Boxa nu stiu prea multe detalii dar poate ca n-a fost timpul tau acum. Sigur o sa mai apara ceva si poate chiar ai bun.

Dordia felicitari penrtu scaderea sub 90 si s-ajungi sub 80 cat mai curand.

BB-Yasmin si cum te mai visezi tu pe sezlong la soare si mare?

Laura multumesc de urari si sper ca nimeni sa nu mai raceasca asa cum am racit eu.

Anda te . Ca sa fac? Fac un draq! M-am cam saturat, dar n-am incotro de-aici si senzatia ca-s intoarsa din vrej. Dar o sa fie bine, sunt sigura de asta.

Ruxi eu folosesc expresia asta cand altii folosesc expresia "s-a trezit cu fata la cearceaf" sau "nu-i in apele ei" sau mai stiu eu, asa, cand ai "interiorul" twisted si vrei sa faci una si iese alta si vrei sa spui una si iese alta si vrei sa ....si tot asa..

Mik la voi cred c-a venit deja vara, nu-i asa? Mai au studentii chef de invatat?

Claudia e ceva cu oja rosie si unghiile colorate ca si al meu numai oja rosu-visinie imi ia. Si te-ai facut frumoasa pana la urma, cu margele si cercei?

Violeta trebuie sa schimbi acum 70 de la semnatura ca poate se schimba mai usor si la greutate.

ClaudiaH felicitari pentru cum ai slabit. Arati tare bine.

Made bine-ai revenit si sper sa intre toate pe fagasul normal.

O zi buna tuturor.

p.s. Tzuni

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput