Nou stil de viata (292)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Vik: bine ai revenit pe lista si spor. Stiu ca iti atingi targetul repede ca asa esti tu, ambitioasa Eu nu prea mai scriu meniuri si aport ca sunt la mentinere, iar daca am mai scris cate una alta despre ce mi se pare ok sau nu, eu am spus eu am auzit. Si mie mi-a placut cum s-a miscat Olga si ClaudiaH si imi place ambitia lui Tumpi.
Marilena, Carmen, Zuzi: ?
Daniela: bine ai venit la Cluj.
Lou: eu nu stiu despre pasapoarte, dar iti doresc bafta
Va las ceai si apa plata si un bol de cereale (intregi, nu fulgi) cu piersici si prune si va doresc o zi buna

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

vik nu ne pui cateva poze cu proaspatul membru al familiei?? tare mi-ar placea sa te mai vad si pe tine!! te-am "urmarit" si admirat tot timpul!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti!

raport 55,1kg

as vrea sa ma mentin pe aici o perioada...sunt si cam suparici ca Eli e bolnavioara...Am dus-o duminica la zoo si a fost prea frig...

Carina eu ti-am ascultat sfaturile...si am facut si prajiturile tale minunate...asa ca please scrie! Eu incerc pe cat posibil sa fac totul corect...acum pb mea nu mai e de kg, ci strict de sanatate...Regimul asta mai light e de bun augur...trebuie sa ma invat sa beau apa si sa combin corect alimentele.

Eu la micul dejun mananc in general stafide cu musli si iaurt bio sau lapte bio de 1,5 sau de capra sau cafea cu fructe (in afara de mere!), gustarile constau in alune de padure, seminte, migdale sau masline, iar mesele din peste combinat cu fructe, ou, ciuperci, legume...dupa 7 nu prea mai mananc mai ales daca merg la sport. Mananc o paine hipoglucidica...in cantitati mici si varza murata ca sa-mi potolesc foamea la ore tarzii.
Mananc si leguminoase, dar mai rar...in zilele de post in general.
Zahar folosesc si eu foarte putin...tot de trestie de la Alnatura.

Lou ce fain! Imi si imaginez burtica ce frumoasa e! Ce nostalgii...

Danitin daca citeste sotul randurile tale despre casuta innebuneste...la asta viseaza si el...ca si noi tot ca voi...cu vecini unul si unul...am vrea sa mai evadam!

Vik welcome back! Spor la treaba!

Daniela stiu ca numai ananas nu are apa aia...dar beau cam 2l pe sapt...ca deh...old habits die hard...si decat sa iau cine stie ce carbogazos ...in special ala cu P...macar astea au calorii putine.

Si pe mine ma omoara vremea asta...nu mai pleaca iarna asta ...si-o fi pierdut pasaportul!?
Mai un pic si schimb prefixul...Imi face cineva tortul lui Ruxi de anul trecut...cel cu zmeura, caise si migdale...Abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Am apucat in sfarsit sa pun poze cu tunsoarea de baietel: http://www.flickr.com/photos/andaoana/4437795302/in/set-72157623630564820/

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miha ti-am dat idee cu varza murata(acra) ?? cum te simti dupa aerobicul de aseara??? eu sunt in pioneze toata....
asa de bine ma simt dupa ce ies de la aerobic zici ca as fi facut cine stie ce....

raport 63 kg!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Buna dimineata!

Va multumesc tuturor din suflet pentru primirile astea calduroase!

Daniela, ziua mea de nastere este pe 19 iulie...si a Elisei, fetita mea e pe 9 iulie

Imi spuneti va rog mai multe despre carbohidratii cu indice glicemic mare? Sa stiu sa scap de ei..si eventual variante.

Anda, mai zi aici o reteta, doua. Am mai citit de-a lungul vremii postate la diferite subiecte si am fost interesata tare

Papat pana acum: pahar apa cu lamaie; o para taiata cubulete cu un iaurt taranesc; cafea cu lapte si indulcita cu zahar brun. Am in plan baton de susan pt 1-a gustare si portocala pt a doua...si inc-un baton de fructe uscate si seminte (if needed)..la amiaza nu stiu ce mananc, aseara am facut pate acasa(ficat pui, piept pui, unt putin praz, ceapa, morcov si kapia) si ma gandesc sa ung o lipie cu treaba asta...seara, nu stiu inca

Ioi, ce incantata is...vreau sa papa numai bun pentru mine de acum incolo

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Vik, bine ai revenit in forta! Spor la slabit!

Anda, ai zis ca sa te bat la cap sa-mi dai o reteta de biscuiti! Uite, te bat la cap !

Iti sta foarte frumos cu parul scurt, sa-ti fie de bine. Dupa ce am nascut-o pe Mara am avut si eu o tunsoare similara; iar C ma bate la cap tot timpul sa ma tund la fel, ca-mi statea cel mai bine! Poate dupa ce-l nasc pe Filip si nu mai arat ca un balon, ma tund!

Dau si eu raportul - 33 de saptamani, + 12 kg. Sper sa nu mai iau mai mult de 2, maxim 3! Ieri bebelas Filip avea 2,300 kg, asa ca se reconfirma ca va fi un purcelus mititel.

Cica la noapte ninge din nou... Vreau in tarile calde!

Sa aveti o zi buna!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

place mult freza ta...si eu sunt baietel, de mult timp, deja, cu on and off's, adica l-am crescut pana la urechi acum un an jumate, dar am renuntat rapid si am bagat direct masina de tuns. Acum pregatim o piesa si trebuie sa fiu portocalie si m-am executat deja arat ca pink corcita cu leeloo...uh,uh, mai zic o data, imi place!

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Lou, nu stiu ce sa zic de pasaport ca eu mi l-am schimbat acum vreo 2 ani parca si e valabil vreo 10 ani de atunci, n-am grija lui.

Vik, ce ma bucur ca ai revenit. Sper sa te citim mai des. Eu nu stau in umbra, dar evit sa mai dau sfaturi legate de alimentatie. Sport fac constant de vreo 3 anisori, nu am renuntat si nu am de gand sa renunt.

Anda, ce imi place tunsoarea . Ti se potriveste de minune. Si au am fost garcon o perioada lunga. Ai grija si rimeleaza-te zilnic si pune niste ruj/gloss pe buze .

Baby-boom, batoanele ( de susan si cereale) sunt cumparate? Contin zahar?

Mihaser, ce mamica tinerica .

Gabriela, pupam la tine si la bebe Filip .

Daniela, ce aproape esti de mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

wow anda ce super e tunsoarea...asa as fi vrut si eu sa ma tund...dar nu am avut curajul...poate in toamna dupa operatie...depinde cat de reusita o sa fie!

ruxi nu-s chiar asa tinerica (n-am specificat ce prefix schimb!)...oficial tot 18!...Cica tipa care-mi face tortul...cand i-am specificat ce cifra sa puna...e ptr tine?...dar eu foarte hotarata: nuuuu!

yasmi...ma simt ok...chiar cu chef de tae bo...sper sa ajung azi!
cu varza sunt prietena veche...cu asta am crescut...la bunici! Pana la facultate nu am avut pb cu kg...Ce bine aratam in liceu cu 48!

Mergi la inceput