Nou stil de viata (292)
Raspunsuri - Pagina 11

tumpi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puskin Tumpi, eu nu m-as duce la saloane sa dau banii pe proceduri ca sa scapi de celulita. In primul rand trebuie sa cureti alimentatia, sa faci sport, sa te hidratezi bine. Banii la saloane sunt fix...pix. Cand zic sa cureti alimentatia ma refer sa scoti biscuitii, ciocolata si restul alimentelor procesate pe care le ai in alimentatie. |
Ruxi, eu ciocolata mananc mai rar si atunci pe cea neagra, uneori trece o saptamana fara sa mananc cioco.Biscuiti

Cu ce stau prost este apa, abia reusesc sa beau cam 1 litru /zi,dar beau 1,5l
Da, recunosc ca sportul ar fi un mare pas, dar nu am reusit sa ajung la sala, daor ce fac eu acasa.Oricum la sala, in ruma exercitiilor facute de mine acasa, am ajuns la concluzia care o staiam defapt de mult ca nu prea pot face exercitii cu bataiala ca nu ma tine corazonul.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

puskin spune:
Tumpi, nu e nevoie sa faci exercitii cu batzaiala , nici eu nu fac. Apa este foarte importanta, 1l pe zi este foarte putin.

louisea spune:
Salutare doamnelor
Ce ma bucur ca ziceti ca vremea se incalzeste Incepeam sa ma intristrez mai ales ca noi venim f rar. Eu am fost azi la innot si acum m-am apucat de scris si citit pt facultate
Ruxi am inteles. Nu ti-e greu sa te muti inapoi, nu? Ma gandesc ca tu mai sti cum e cu mersul lucrurilor acolo ca oricum esti destul de des in RO
Suna bine cioba Aici zeama de varza ca ti-as cere reteta sa-mi fac si eu
. Mi-am propus oricum cand mergem in Ro sa mananc tot ce n-am mancat de multi ani: sarmale, slanina cu ceapa etc
Tumpi am vazut ca ai ceva probleme la ochi? Nu stiu ce sa-ti zic.. doar sa nu fie vre-o infectie ceva sau alergie
Cat despre celulita: mancare + sport + apa multa -> reducere. De tot nu cred sa scapi asa usor. Si eu is confuza cate calorii ar trebuii sa mancam.. Vazusem la tele programu Supersize vs. superskinny si acolo ziceau sa o femeie are nevoie de 2000 calori pe zi la mentinere. In alte parti scrie cica 1200... Nici nu sti ce sa mai crezi Cel mai bine e sa testam noi pe corpul nostru, dar nu incepand cu 600-800, ci pe la 1500-1600 si vedem in ce directie merge cantarul
P.s. o sa ramai surprinsa cate calorii mananci Eu una am ramas prin primele dati. Mai ales cati carbo/ grasimi/ proteine si %
Daniela multu ca te ocupi de subiect Cred ca aveai si tu nevoie de ceva relax
N-am apucat sa citesc mai in urma asa ca ma opresc. Va doresc un weekend minunat
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

bb_yasmi spune:
bunaaaa
puskin, ieri chiar nu am simtit ca am mancat putin. sa stii ca nu ma infometez...chiar nu e felul meu sa rezist daca mie foame sa nu mananc. si am avut 3 mese pe zi, si lactate , si carne si legume si fructe.
tumpi, in legatura cu celulita. la mine a cam disparut singura de cand ma renuntat la sucuri (in special cola, am 1 luna deja ) si beau apa 3 l/zi . dar tot la mine a functionat fffff bine peeling corporal cu ceva "zgrunturos" , ori crema cu particule ori cu faina de malai. si apoi manaj facut de mine (iar cu toata rusinea recunosc ca sunt cam puturoasa la faza asta...
) acum caut pe cineva sa vina acasa sa imi faca masaj.
madelaine, multa sanatae lui roli.
marilena, cum mai e mara??
gata!! avem biletele de vacanta platite!!!!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

tumpi spune:
Hai ca din ce ziceam ca stau in casa azi a tb sa ies, nici nu mi-am mai terminat manechiura.
Lou, o sa vad sa ajung la dr eventual,desi nici nu stiu la ce fel de dr(dermato banuiesc).
BB, eu sucuri din cmert nu beau de mult, la cola am renuntat acum 8 ani, sprite mai beam inainte,dar nici asta nu-l mai beau de mai bine de un an.Ce beau este apa naturala medie, fiinca cea plata nu o pot bea, ma doare stomacul.De aici si nebautul fiinca simt ca ma doare stomacul de la apa.Peeling fac cam la 2 zile, am o perie cu par de nu-s ce si bule si in acelas timp fac si peeling si masaj.Crema folosesc una speciala cu particule cum zici tu.Azi am inceput una cu cocos si vanilie.
Din pacate aici masajele costa destul de mult,dar cand eram in tara mergeam si eu la masaj anticelulitic si reflexoterapie.
La capitolul apa mai am de lucru, am sa incerc sa beau mai mult.
Ma duc sa pregatesc masa ca ii e foame sotului.
Mada, sa sti ca eu vin, Ruxi merge la manechiura eu la pedichiura
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

puskin spune:
Lou, chiar a fost buna ciorba .
Nu mi-e usor sa ma mut inapoi in tara, insa nici in Praga nu mai am de ce sa stau. La Praga socializarea este o mare problema, lafel vremea si mancarea.
Apropo de mancare, la Poiana Brasov e un restaurant cu mancare romaneasca foarte buna, paine facuta acolo pe vatra, slanina, etc. Coliba Haiducilor parca se numeste, dar nu am mai fost acolo de mult timp, nu stiu cum mai e acum.
Madelaine, ce frumos ar fi sa mergem impreuna la manichiura si la o cafea dupa. Si o luam si pe Tumpi, ca e fata buna .

CRISCOSTY spune:
Salutare! Am terminat si eu treburile gospodaresti, baietii dorm inca asa ca am intrat sa vad ce faceti.
In primul rand felicit si eu echipa castigatoare dar si celelalte participante
Afara vad ca este ma cald, sper sa vina primavara si sa numai ninga.
Made, ma bucur ca esti mai bine si sa te vad mai des Sanatate lui Roli.
Zuzi, inca nu am fixat data botezului, dar probabil va fi undeva in mai. In aprilie trebuie sa facem pomana soacrei de 6 luni si apoi o sa urmeze si botezul.
Cuscra, cum mai este Mara?
Danitin, asa azis medicul...de la lipsa de calcciu ii poate durea burtica? Si Dany se mai vaita din cand in cand, in luna aprilie suntem programati la analize. Sanatate spiridusului
Am bagat o placinta cu mere la cuptor...merg sa vad ce face. Sunt in zona...

Delidana spune:
Salutare,
Crys, daca era placinta cu brinza ceream si eu o bucatica.
Made,
Azi am fost la un tirg de carte la Sala Dalles, mi-am luat 2 carticele si m-am si apucat de citit.
Ma enerez ca nu gasesc bilete la spectacolul Depeche Dance cu Razvan Mazilu, si imi doream asa de mult sa-l vad...
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

zisaCami spune:
Am ajuns si noi la Breaza si intru, tot pe fuga, sa va scriu cateva randuri; din pacate nu va raspund fiecareia cum as fi vrut, ca deja s-a isterizat sotul ca m-a vazut pe DC ...
Multumesc tuturor pentru felicitari! Dar sa stiti ca la mine functioneaza criticile, nu laudele!
Felicitarile la sfarsit, cand imi voi atinge tinta!
Sa va spun pe scurt ... mi-am facut analizele uzuale si in general, au iesit bine, cu exceptia trigliceridelor care sunt un pic peste limita normala si a colesterolului care e la limita maxima normala. Asta inseamna ca stau prost la capitolul grasimi si se leaga bine cu ce mi s-a spus la salon, ca am 9 kg de grasime in plus decat normal. In rest, nu am nici un fel de carente. Deci, trebuie sa urmez un regim foarte sarac in grasimi, cu cat mai multe legume si fructe, lactate degresate, cat mai putina carne si aia cat mai slaba si mai mult peste.
Initial imi facusem programare la nutritionist, dar dieta personalizata pe prima luna ar fi costat 5 mil, apoi 3,5 mil pe urm. 2 sapt. si cate 2,5 mil la fiecare 2 sapt. La banii astia, imi fac singura dieta, ca stiu si eu ce trebuie sa mananc.
La mine problema mare e cu sportul, ca aici sunt lenesa rau ... De aceea merg la salon, desi eram impotriva tratamentelor corporale, insa constat cu uimire ca chiar functioneaza. Desi la kg nu am scazut mult, am scazut deja 1 nr. la haine, iar pielea incepe sa arate altfel.
Mi-a expirat timpul.
Va pup si incerc sa mai intru.